Görüş Bildir
Haberler
Türkiye’nin Yedi Bölgesinde Gün Doğumunu En İyi Şekilde İzleyebileceğiniz 9 Harika Lokasyon

Türkiye’nin Yedi Bölgesinde Gün Doğumunu En İyi Şekilde İzleyebileceğiniz 9 Harika Lokasyon

Gossip Dio
19.10.2022 - 15:03

Gün doğumunun verdiği pozitif enerji ile o gününüzün kötü geçme ihtimali yok. Erken saatlerde kalkıp sadece güneşin doğuşunu izlemek adeta bir terapi gibi. Her yerden parıltısını hissettiğimiz güneşin doğuşu aşağıdaki bu 9 yerde bir başka hissediliyor. Eşsiz manzarada güneşin doğuşunun tadını çıkarmak isteyenlere özel hazırladığımız liste...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1- Kapadokya

1- Kapadokya

Fotoğraftan bile manzaranın güzelliğine hayran kalıyorsunuz. Aşıklar Tepesi, Üçhisar Kalesi, Kapadokya Balon turu size gün doğumunu en güzel şekilde izlettirecek yerler. Kapadokya'ya yolunuz düştüğünde uykuyu umursamadan bu gün doğumu seyrini kaçırmayacağınıza eminiz.

2- Nemrut Dağı

2- Nemrut Dağı

Sadece Türkiye'de değil. Dünya'da da gün doğumunun Nemrut Dağı'nda en güzel şekilde izlendiği kabul edilmektedir. Taş Krallar ve Tanrılar ile birlikte 5:30'da günün doğumunu eşsiz bir şekilde izlemek son derece keyifli olacaktır.

3- Borçka

3- Borçka

Artvin'de bulutların arasından görünen büyüleyici bir gün doğumu daha. Sürekli gitseniz bile her defasında aynı etkiyi yaratacak güzellikte bir dün doğumu yaşanıyor Borçka'da. Adeta bulutların üstüne güneşe doğru yaklaşıyor gibi hissettiğiniz bu manzarayı canlı göz ile görmeyi kaçırmayın

4- Assos

4- Assos

Rotamızı bu sefer Çanakkale'nin Ayvalık ilçesine çeviriyoruz. Assos - Behramkale olarak bilinin bu yer tıpkı bir film sahnesi gibi. Assos'ta mevsim fark etmeksizin gün doğumunun güzelliği her defasında ayrı çıkıyor. Bu eşsiz manzaraya şahit olmak için rotanızı şimdiden Assos'a çevirmenizi tavsiye ediyoruz.

5- Bingöl Dağları Kale Tepesi

5- Bingöl Dağları Kale Tepesi

Bingöl'e gittiğinizde hususi olarak yapmanız gereken bir aktivite aslında gün doğumunu izlemek. Gün doğumunu izlemek için Karlıova'da çeşitli festivallerin de gerçekleştiğini duyduk. Bir festivale konu olan bu büyüleyici gün doğumunu görmek istemez misiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6- İstanbul - Pierre Loti

6- İstanbul - Pierre Loti

İstanbul'un sahip olduğu manzaralara bakmaya doyum olmaz. Bu sefer diğer yerlerden farklı olarak kalabalıktan uzaklaşıp sessiz bir yere geçiyor ve İstanbul'da gün doğumunun tadını çıkarıyoruz. Eyüp ilçesinde yer alan Pierre Loti hem şehrin kaosundan sizi uzaklaştıracak hem de gün doğumu için harika bir deneyim olacak.

7- Kaş Panoroma - Seyir Noktası

7- Kaş Panoroma - Seyir Noktası

Antalya sadece deniz eğlencenizi değil, Seyir Noktası'nda gün doğumunu izlemenize de olanak sağlıyor. Her yeri ayrı güzel olan Antalya'nın Kaş'ta yer alan Seyir Noktası'da manzarasının güzelliğiyle ön plana çıkmayı başarıyor. Hem güneşin hem de Antalya'nın büyüleyiciliği birleşince ortaya tarif edilemez bir seyir zevki çıkıyor.

8- Bozcaada - Polente Feneri

8- Bozcaada - Polente Feneri

Bir tatil yeri ve onun harika gün doğumu manzarası daha. Polente'de hem gün doğumu hem de gün batımının tadı bir ayrı çıkarıyor. Tatile gelen çoğu ziyaretçinin ilk uğradıkları yerlerde biri olan Polente Feneri ile elinizi uzattığınızda bile güneşe ulaşacak gibi oluyorsunuz.

9- Datça - Knidos Feneri

9- Datça - Knidos Feneri

Akdeniz'de yer alan Datça Knidos Feneri tıpkı diğer yerlerdeki gibi gün doğumu  güzelliği konusunda zirveye oynuyor. Burası ziyaretçiler tarafından oldukça ilgi gören bir yer, en erken giden en iyi kayalığı kapar ve gün doğumunu en önden izler. Gün doğumunu en iyi şekilde izleyebileceğiniz Datça gezi listenizde ilk sıralarda yer almalı diye düşünüyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın