Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'nin Lider Girişimcilik ve Teknoloji Konferansı Webrazzi Summit 2023 Başlıyor!

Türkiye'nin Lider Girişimcilik ve Teknoloji Konferansı Webrazzi Summit 2023 Başlıyor!

Onedio Content
23.10.2023 - 14:03 Son Güncelleme: 23.10.2023 - 15:14

Türkiye girişimcilik ve teknoloji ekosisteminin buluşma noktası olan ve yılda bir kez gerçekleşen Webrazzi Summit, her yıl olduğu gibi birbirinden önemli yerli/yabancı konuşmacılara ve binlerce katılımcıya ev sahipliği yapacak. 25 Ekim'de, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek Webrazzi Summit 2023'te başlıca neler konuşulacak, şöyle bir bakalım:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Girişim hızlandırma programları ve kuluçka merkezlerine dair merak edilenler

Girişim hızlandırma programları ve kuluçka merkezlerine dair merak edilenler

'Girişimcinin hikayesi nerede başlamalı?' adlı oturumda Galata Business Angels Yönetici Direktörü Ata Uzunhasan, Ankara TEKMER CEO'su ve kurucu ortağı İmran Gürakan, Türk Hava Yolları Kurumsal İnovasyon ve Projeler Başkanı Lokman Ökten, Kuveyt Türk Katılım Bankası Strateji ve İnovasyon Grup Müdürü Selman Ortaköy ve İTÜ Çekirdek Kuluçka Merkezi Direktörü Yunis İsmayıl ağırlanacak.

Yatırımcıların desteğini arkasına alan hızlandırma ve kuluçka merkezleri, yatırımdan ofise, teknolojik altyapıdan pazarlama fırsatlarına birçok alanda girişimcilerin en önemli dostu olmaya devam ediyor. Webrazzi Summit 2023 de bu kapsamda girişimcilerin hikayesinin başlangıcına ve onları büyük birer şirket haline dönüştüren merkezlerin kriterlerine, bugüne kadar girişimcilere sağladığı avantajlara, kurum ve girişimci perspektifinde elde edinilen kazanımlara detaylı bir şekilde değinecek.

Mobil oyunların geleceği

Mobil oyunların geleceği

Moderasyonunu Arden Papuççiyan'ın üstleneceği 'Oyun sektöründe sırada ne var?' oturumunun konuşmacıları arasında mobil oyun ekosisteminin önemli isimleri arasında yer alan Rollic kurucu ortağı ve CEO'su Burak Vardal ve Spyke Games kurucu ortağı ve CEO'su Rina Onur Şirinoğlu yer alıyor.

'Oyun sektöründe sırada ne var?' panelinin ana odağı mobil oyun pazarı olacak. Panelde, Rollic ve Spyke Games'in yanı sıra ülkemizdeki mobil oyun pazarı ve global mobil oyun sektörünün geleceğiyle ilgili tüm detayları bulabilirsiniz.

Eğitim teknolojilerinin bugünü ve geleceği

Eğitim teknolojilerinin bugünü ve geleceği

'Edtech: Eğitimin geleceği' adlı oturum, eğitimde teknolojinin rolünü ve gelecekteki potansiyelini anlamak isteyen katılımcılar için önemli bir perspektif sunacak. Oturumun katılımcıları arasında Düşyeri’nin kurucu ortağı İbrahim Coşkuner, Doping Hafiza’nın CEO’su Mert Kalkavan, Otsimo’nun kurucu ortağı Zafer Elcik ve Open English'in kurucusu Ali Servet Eyüboğlu yer alıyor.

2020 yılında dünya genelinde etkisini hissettiren Covid-19 salgını, önemli bir dijitalleşme sürecini tetikledi. Bu dönemde en fazla değişen sektörlerden biri, eğitim alanı oldu ve okullar uzaktan çalışmaya geçti.

Okulların kapanmasıyla birlikte eğitim teknolojileri hızla yükselmeye başladı. Bu kararın ardından, dünya genelinde tüm öğrenim seviyelerinde geleneksel sınıf eğitimi yerine uzaktan, yani online eğitime geçiş yapıldı. Bu değişim, geleneksel eğitim anlayışında pandeminin etkisiyle büyük bir dönüşümü simgeliyor.

Teknoloji dünyasındaki beklentiler

Teknoloji dünyasındaki beklentiler

'Teknoloji dünyasında yeni bir çağ: Beklentiler' başlıklı oturumda Insider kurucu ortağı ve CEO'su Hande Çilingir ve Hepsiburada CEO'su Nilhan Onal Gökçetekin ile teknoloji ve yatırım dünyasındaki beklentiler konuşulacak. Ayrıca oturum boyunca e-ticarette yeni trendlerin neler olacağı detaylandırılırken, yapay zekanın özellikle iş dünyasında günlük kullanımı yönüyle beklentileri paylaşılacak.

Türkiye'de bulut mutfak sektörünün bugünü ve yarını

Türkiye'de bulut mutfak sektörünün bugünü ve yarını

'Türkiye'de Bulut Mutfak sektörünün bugünü ve yarını' adlı oturumun katılımcıları ise Avane Cloud Kitchens kurucusu ve CEO'su Ahmet Orhon, Rafinera Cloud Kitchen CEO'su Didem Altınbaşak Tulgan ve Paket Mutfak kurucu ortağı ve CEO'su Tali Şalhon olacak.

Bulut mutfak için yemek siparişlerini odağına alan ve yalnızca teslimat üzerine hizmet veren bir profesyonel mutfak türü diyebiliriz. Bulut mutfaklar, geleneksel restoranların aksine müşteri bekleme alanları, garsonlar veya paket servis hizmetleri gibi özelliklere de sahip değiller ve bulut mutfaklarda mutfak alanında yemek pişirme ve hazırlama işlemlerine odaklanılıyor.

Dijital platformların yükselişi ve online yemek siparişi uygulamalarının önemi, bulut mutfak sektörünün bugünü hakkında en önemli konulardan biri. Restoran ve yemek işletmeleri, bulut mutfaklar sayesinde daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşabiliyor ve rekabet avantajı elde ediyor. Bu dijital platformlar üzerindeki müşteri geri bildirimleri ve değerlendirmeler, işletmelerin başarısını etkileyen önemli faktörler arasında yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yatırım ekosisteminin tüm detayları

Yatırım ekosisteminin tüm detayları

Konferansın en önemli panelleri arasında yer alan 'CVC'lerin yatırım kriterleri' ile ülkemizdeki kurumsal risk sermayesi olarak çevirebileceğimiz Corporate Venture Capital (CVC) şirketlerinin nabzı tutulacak. Panelin ana odağı ise kurumsal risk sermayesi şirketlerinin yatırım yaparken dikkat ettikleri kriterler olacak.

Webrazzi içerikten sorumlu genel müdür yardımcısı Ahmet Buğra Ferah'ın moderatörlüğü ile gerçekleşecek olan 'CVC'lerin yatırım kriterleri ' isimli panelin konuşmacıları arasında İş Bankası Grubu yeni nesil girişimcilik başkanı Barış Karakullukçu, Inventram genel müdürü Cem Soysal, Finberg yönetim kurulu üyesi İhsan Elgin, Logo Ventures yönetici ortağı Merve Zabcı ve Vinci Venture Capital yatırım komitesi başkanı Şelale Zaim Gorton yer alıyor.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır, Webrazzi Summit 2023'te

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır, Webrazzi Summit 2023'te

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin teknolojik dönüşümü ve inovasyon vizyonunu Webrazzi Summit 2023'te katılımcılarla paylaşacak.

Webrazzi Summit 2023'ün tüm konuşmacılarına ve konferans programına etkinlik sayfasından göz atabilirsiniz.

Webrazzi Summit 2023 konferansımıza katılmak için buradan bilet alabilirsiniz. Ayrıca Webrazzi Summit 2023'te VIP Kayıt ile hem VIP Reception'a hem de etkinlik anında Webrazzi Summit Speaker / VIP Lounge'a giriş hakkı elde edebileceğinizi de belirtelim. 25 Ekim Çarşamba günü görüşmek üzere!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın