Görüş Bildir
Haberler
Türkiye - İsveç Maçı İçin Yüksek Düzeyli Tedbir

Türkiye - İsveç Maçı İçin Yüksek Düzeyli Tedbir

Türkiye Futbol A Milli Takımı'nın perşembe günü İsveç ile oynayacağı hazırlık maçında statta 1000 kadar polis, 600 de özel güvenlik personeli görev yapacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

A milli futbol takımının İsveç ile oynayacağı hazırlık maçında Antalya'da güvenlik tedbirleri artırıldı. Mart ayında yapılan il spor güvenlik kurulunda 600 özel güvenlik ile 700 polisin görev yapması kararlaştırılan statta, son dönemlerde yaşanan terör olayları nedeniyle maça sayılı gün kala görevli sayısı artırıldı. Maç günü statta 600 özel güvenlik ile 1000 civarında polisin görev yapacağı bildirildi.

Maç günü stat çevresinde üst düzeyde yüksek güvenlikli tedbir alacak polis, Sabancı Bulvarı, Meltem Bulvarı, İsmail Baha Sürelsan Caddesi'nde bariyer kuracak. Stat çevresinde 3 aşamalı güvenlik noktası oluşturacak polis, ana bariyerin içersinde ikinci kontrol noktası ve stat girişlerinde gözlem yapacak. Güvenlik bariyerinin içersine biletsiz seyirci ile araç girişine izin verilmeyecek. Stat çevresinde Meltem Mahallesi ile Antalyaspor Kavşağı yakındında resmi ve sivil polisler görev alacak.

Meltem Mahallesi yakınlarında gün içersinde görev yapacak mobil ekiplerin yanı sıra, stat ve çevresinde bomba uzmanları tarama faaliyeti gerçekleştirecek.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
10
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın