Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'de Şık Olarak Tanımlanan Erkekler Ne Giyiyor?

etiket Türkiye'de Şık Olarak Tanımlanan Erkekler Ne Giyiyor?

Asya Yılmaz
03.07.2023 - 17:21

Türkiye'de şık erkek nasıl olunur? 

Mevzu giyim olunca o kadar farklı seçenek var ki. Çünkü herkesin zevki biricik. Elbette moda bu zevkleri şekillendiriyor ama kadın erkek herkesin kendine ait bir tarzı var. 

Erkekler de son yıllarda giyimleriyle sokakları podyuma çevirmiş durumda. Peki şık dediğimiz erkeklerin kombinleri genelde nasıl oluyor, ne giyiyor, neyi neyle tamamlıyor. Beraber bir gözden geçirelim.

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz!'

 'Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaz kombinlerine göz atalım.

1. Öncelikle yaz kombinlerine göz atalım.

Erkeklerin giyim tarzı biz kadınlara göre çok daha sınırlı. Ancak vücudunu ve zevklerini bilen erkekler bu işi çok iyi yapıyor. 

Son yıllarda sosyal medyanın da etkisiyle erkekler de giyinmeyi öğrendi. 

En kolay yoldan şık olmak için keten ağırlıklı kombinler yapabilirsiniz. Mesela keten pantolon üzerine şöyle bir keten gömlek giyip altına da Timberland'ın bu ayakkabısı ile en şık olabilirsiniz.

Belki kıyafetlerin tonlarını değiştirebilirsiniz ama cool bir kombin yapmak için bu ürünleri deneyin derim.

2. Risksiz bir kombin için de bu parçaları kullanın.

2. Risksiz bir kombin için de bu parçaları kullanın.

Her erkeğin gardırobunda polo yaka tişört ve kanvas pantolon vardır. Önemli olan bunları beraber kombinlemek ve son olarak dışarı çıkarken de yanınıza güneş gözlüğünüzü almayı unutmamak gerekiyor.

Risk almayı sevmeyen erkekleri hızlı bir şekilde şık yapacak kombin bu kadar kolay.

3. Kot ceketler erkekleri bu kadar şık gösteremez!

3. Kot ceketler erkekleri bu kadar şık gösteremez!

Bu kot ceketlerin erkeklere bu denli yakıştığı yeni bir keşif mi? Zannetmiyorum ama galiba doğru parçalarla kombinlenince genç yaşlı, çirkin yakışıklı tüm erkekleri bir anda zirveye çıkardı. 

Çirkin erkek yoktur, giyinmeyi bilmeyen erkek vardır. Her erkek giyim tarzıyla birer stara dönüşebilir.  Bunun için gerekli reçeteyi de aşağıda madde madde veriyoruz:

İşte bu kadar kolay. Bu kombin ile her ortamda en şık siz olacaksınız. Kips :)

4. Bu kombin sizin için de tamam mı?

4. Bu kombin sizin için de tamam mı?

Son yıllarda takım elbise giyen erkeklerin tercihleri çok değişti. Eskiden kravat, kol düğmesi ve rugan ayakkabısız takım elbise giyinmek takım elbiseye hakaret sayılırken şimdi işler çok değişti.

Blazer spor ceket, içine basic bir beyaz tişört ve hatta altına da beyaz pantolon giydiğiniz zaman oldukça şık bir erkeğe dönüşüyorsunuz ve istediğiniz her yere gidip ortamda tüm gözleri üzerinize çekiyorsunuz. 

Siz bu tarza alışabildiniz mi, ne diyorsunuz?

5. Biraz hippi, biraz tarz!

5. Biraz hippi, biraz tarz!

Bazı erkeklere renkli tişört bile giydiremezsiniz bırakın böyle rengarenk bir gömleği. Ancak son yıllarda erkeklerin kıyafet tercihleri de ciddi anlamda dönüştü. Bunda sosyal medyanın etkisi büyük ama bence çoğu erkeğin şıklık algısında da ciddi bir esneklik oluştu. 

Bunda erkeklerin iş hayatındaki giyimlerindeki esneklikten tutun da erkeklerin üzerindeki güçlü olma baskısındaki değişiminde etkisi olmuş olabilir. Neyse böyle bir analizden sonra konumuza geri dönelim.

Renkli giyinmekten çekinmeyen erkeklere, renkli gömlekşort ve kombininin tamamlayıcısı olarak bu bileklikleri önerebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Basic şıklığı diye bir şey var.

6. Basic şıklığı diye bir şey var.

Bana kalırsa kadında da erkekte de en güzeli bu basic'lik. 

Son yılların favorisi oversize tişört, Levi's 501 kot pantolon ve bir gözlük. Sonrasında da Instagram'a oldukça havalı bir post. 

Birkaç sağlam parça aldıktan sonra her gün şık olmak için önünüzde hiçbir engel yok ki!

7. Son olarak plajda şık olmak için ne yapın?

7. Son olarak plajda şık olmak için ne yapın?

Kaliteli bir deniz şortu kesin alın ve bence lastikli beli olanlardan değil de bu Quiksilver'da bulabileceğiniz belinde lastik olmayan şortlardan bir tane alın. Şortunuzun altına plajda ve havuz kenarında dolaşırken havanızı artıracak düzgün bir plaj terliği alın. 

Hem şık hem de düzenli bir erkek olduğunuzu gösterecek küçük bir detay ister misiniz? Tatile giderken yanınızda götürdüğünüz plaj havlusu da sizinle ilgili çok fazla detay verebilir. 

İnce ayrıntılar kolay kolay gözden kaçmaz :)

**Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.**

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın