Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'de Koronavirüsten 96 Can Kaybı Daha Gerçekleşti

Türkiye'de Koronavirüsten 96 Can Kaybı Daha Gerçekleşti

Türkiye'de koronavirüsle ilgili bugüne ait bilgiler paylaşıldı. Son 24 saatte 96 kişi daha hayatını kaybetti, toplam can kaybı 908 oldu. Vaka sayısı ise 4 bin 56 artışla 42 bin 282'ye çıktı. 

Sağlık Bakanlığı bugüne ait koronavirüs tablosunu paylaştı. Veriler can kayıplarındaki artışın sürdüğünü gösteriyor. Son 24 saatte 96 kişi daha hayatını kaybetti. Bu sayı, Türkiye'de Kovid-19 nedeniyle gerçekleşen en yüksek ölüm oldu. Salı günü 76, dün 86 kişi hayatını kaybetmişti. Toplam can kaybı 908'e çıkmış oldu. 

Bakanlığın verdiği bilgiye göre bugün 28 bin 578 kişiye test yapıldı, bunlardan 4 bin 56'sının sonucu pozitif çıktı. 296 kişi daha iyileşirken, bu alanda toplam sayı 2 bin 142 olarak kaydedildi. Bin 552 kişinin tedavisi yoğun bakımda sürüyor.

Bugüne ait veriler:

Bugüne ait veriler:

Koca: "Artan test sayımıza rağmen vaka artış hızı düşme eğiliminde"

Koca: "Artan test sayımıza rağmen vaka artış hızı düşme eğiliminde"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda test sayısındaki artışa rağmen vaka sayılarında düşme gerçekleştiğini belirtti.

Koca, 'Hastalarımızdan 296’sı daha şifa buldu. Taburcu olan toplam hasta sayımız 2.142’ye ulaştı. Günlük 30.000 test hedefimize ulaşmak üzereyiz. Artan test sayımıza rağmen vaka artış hızı düşme eğiliminde. Virüs, gücünü temas ortamından alıyor. Evde kalalım' dedi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pickle Rick

3 haneli rakamlara doğru gidiyoruz...

fatma keskin

bizim ülkede bütün karantina olayı havanın güzel olmasna bağlı. istanbulda bugün en az 40 bin kişiye daha bulaşmıştır. masallah ana baba günüymüş heryer. sok... Devamını Gör

clearskies

Sıfır şeffaflık 👍😂🤣