Görüş Bildir
Haberler
Turkcell Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir ve Direkt Bağlanma Nasıl Yapılır?

Turkcell Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir ve Direkt Bağlanma Nasıl Yapılır?

Vatandaşların kullandığı popüler operatörlerden birisi Turkcell. Kullanıcılar zaman zaman bu operatörle ilgili sorunlar yaşıyorlar. Yaşadıkları sorunu çözüme kavuşturmak için de müşteri temsilcilerine bağlanıyorlar. Fakat müşteri hizmetleri oldukça yoğun olabiliyor ve bağlanmak zaman alabiliyor. Peki Turkcell müşteri hizmetleri bağlantı numarası nedir? Direkt olarak müşteri hizmetlerine nasıl bağlanılır? İşte detaylar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Turkcell Müşteri Temsilcisi

Turkcell Müşteri Temsilcisi

Turkcell'e ait bir telefon numarası üzerinden Turkcell müşteri hizmetlerine bağlanmak için 532'yi tuşlamanız yeterli olacaktır. Eğer başka bir operatöre kayıtlı telefon numarasından ulaşmak isterseniz 0532 532 00 00 numarasını tuşlamanız gerekir.

Ardından size sorular sorulduğunda her seferinde 'müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorum' diye cevaplayarak kolayca müşteri hizmetlerine bağlanabilirsiniz.

Sesli yanıt sisteminde yaptığınız tüm işlemler Turkcell hatlarından arandığı takdirde ücretsiz. Diğer operatörlerden ve sabit hatlardan aramanız durumunda operatörünüz tarafından ücretlendirilirsiniz.

Faturalı Turkcell hattınızdan arama yapıyorsanız 532'ye bağlandıktan sonra sırasıyla 1 ve 0'ı tuşlayarak müşteri hizmetlerine bağlanabilirsiniz.

Turkcell Hizmet Hattı

Turkcell Hizmet Hattı

0532 757 22 22 numarasını arayarak tarifeniz ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Fatura detaylarınızla ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Kullanımlarınızı göz önünde bulundurarak kendinize en uygun teklifleri değerlendirebilirsiniz.

E-posta Hattı

E-posta Hattı

Turkcell'in e posta adresine mail gönderen sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Mail göndermek için turkcell-kurumsal-iletisim@turkcell.com.tr adresini kullanabilirsiniz.

Bu içeriğimizi de beğenebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın