Görüş Bildir
Haberler
Tüm Puanlar Tek Uygulamada! Kredi Kartlarındaki Puanları Takip Etmek ve Silinmeden Kullanmak Artık Çok Kolay

Tüm Puanlar Tek Uygulamada! Kredi Kartlarındaki Puanları Takip Etmek ve Silinmeden Kullanmak Artık Çok Kolay

Bir çoğumuz alışverişlerinde artık kredi kartı veya banka kartı kullanıyor. Ödeme yapmadan önce; harcamanıza uygun kartınıza ait bir kampanyaya katılım sağlayarak, her harcamanızdan ciddi bir ek kazanç elde edebileceğinizi biliyor muydunuz?

Puanlarınızı; banka uygulamalarından kazanıp kazanmadığınızı takip etmek, silinmeden harcayabilmek veya birden fazla kartınız varsa fiziki bir üye iş yerinde birleştirerek harcamak.. Tüm bu işlemlerin hepsi birbirinden zor ve zahmetli.

Puan harcanabilen anlaşmalı üye iş yerlerinin fiziki ve online’da sınırlı olması, farklı kartlarda biriken puanların takibi ve sonrasında birleştirilerek harcama gibi zahmetli işleri tek tıkla işlem yapmak kadar kolaylaştıran Puan Harca mobil uygulaması, Türkiye’nin en değerli markaları ile anlaşıp puanlarınızı 7/24 harcayabilme imkanı sunuyor.

Her kredi kartı kullanıcısı gibi sizler de nasıl daha fazla puan kazanıldığını, kazanılan puanların silinmeden nasıl harcanabildiğini merak ediyor musunuz?

Puan Harca; farklı banka kartlarındaki ve anlaşmalı marka kartlarındaki puanlarınızı/bakiyelerinizi tek bir platformdan birlikte takip etmenizi/harcamanızı ve çeşitli markaların kampanyalarına katılmanızı sağlayan bir mobil uygulama.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tüm Banka Ödül Programları Geçerli

World, Axess, Maximum, Bonus, BankKart, Paraf, CardFinans, Advantage gibi Türkiye’deki tüm bankaların ödül programlarının geçerli olduğu tek platform olarak dikkatleri çekiyor.

Puanlarınızı Uygulama İçerisinde Birleştirerek Harcayabilirsiniz

Farklı banka kredi kartı ve vadesiz hesap kartlarınızdaki puanlarınızı tek başına ya da birleştirerek aynı anda tek siparişte harcayabiliyorsunuz. Puanlarınız siparişiniz için yetmediği durumda eksik kalan tutarı seçtiğiniz herhangi bir kartınız ile tek çekim yöntemi ile tamamlayabiliyorsunuz. Uygulama içerisinden satın aldığınız tüm ürünler dijital olduğu için anında cüzdan sayfanıza yükleniyor ve kodlar aktif olduğundan dilerseniz ilgili markada hemen kullanabiliyorsunuz. Hemen kullanmak istemiyorsanız da satın almış olduğunuz dijital ürünlerin son kullanım tarihi en az 6 ay ileride olduğundan daha geniş bir zamanda endişe etmenize gerek kalmadan kullanabiliyorsunuz.

Banka puanlarınız ile dijital ürünler almanın dışında yine anlaşmalı markaların kartlarına online yükleme de yapabiliyorsunuz. Örneğin; MetropolCard’ınıza yükleme yaptığınızda; normalde kart puanlarınız ile harcama yapamadığınız birçok noktada ödeme yapabilir hale geliyorsunuz. Böylelikle Starbucks’ta kahvenizi yudumlayabilir, Burger King, Mc Donald’s, Köfteci Yusuf gibi zincir markalarda yemeğinizi yiyebilir veya yerel marketlerden gıda alışverişinizi yapabilirsiniz. Üstelik MetropolCard’a yapacağınız yüklemelerin bir son kullanım tarihi bulunmuyor ve dilediğiniz zaman harcayabiliyorsunuz.

Puanlarınızı Biriktirebilirsiniz

Banka kartlarınızdaki mevcut puanları hemen harcamak yerine biriktirmek veya ileri bir tarihte kazanacağınız puanlar ile birlikte harcamak istiyorsanız, uygulama içerisinde Tiko Puan Hediye Çeki satın alarak bunu yapmanız mümkün. Banka kartı puanlarınız ile Tiko Puan Hediye Çeki satın aldığınızda, uygulama içerisindeki Tiko Puan kartınızda biriktirmiş oluyorsunuz. Buradaki puanların bir son kullanım tarihi de yok ve dilediğiniz zaman harcayabiliyorsunuz. Böylece banka kartlarınızdaki puanları son kullanım tarihinde harcama gibi bir telaşeden kurtuluyorsunuz.

Puanlarınız Silinmeden Harcayın

Bankaların kampanyalarına katılarak kazanılan puanların bir son kullanım tarihi mevcut ve harcamazsanız bankanız kısa bir süre sonra siliyor. Puanları harcayabildiğiniz anlaşmalı üye iş yerlerisayısı ise oldukça sınırlı olması işleri zorlaştırıyor. İşte tam burada Puan Harca’nın önemi artıyor. Puan Harca; banka kartlarınızdaki puanlarınızı 7/24 harcamanıza imkan veriyor. Bu da tüketicilere rahat bir nefes aldırıyor.

Daha Fazla Puan Kazanmak İçin Doğru Kart İle Harcama Yapın

Çoğu tüketici çok fazla harcama yapıp az puan kazandığından şikayet ediyor. Fakat işin sırrı zaten yapacağınız alışverişten önce kartınıza ait bankanın kampanyalarının duyurulduğu uygulamalara birkaç dakika göz gezdirmekten geçiyor. Harcamanıza uygun kredi kartınızın veya banka kartınızın kampanyasına katıldıktan sonra harcamayı bu kart ile yapmanız durumunda her ay düzenli olarak en az 500 TL ve üzeri puan kazanmanız mümkün.

Kredi Kartı veya Vadesiz Hesap Kartlarınız Güvende

Banka kartlarınızı uygulamaya tanıtırken 3D güvenlik adımından geçiyorsunuz. Banka kartlarınız; Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş.’nin PCI DSS (Ödeme Sektörü Veri Güvenliği Standartları) Level 1 uyumlu altyapılarında saklanıyor ve şifrelenerek korunuyor. Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından denetleniyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası lisansı ile 6493 sayılı kanun çerçevesinde lisanslı ödeme kuruluşu olarak hizmet veriyor. Yani kart bilgileriniz uygulama veri tabanında saklanmıyor ve dilediğiniz zaman uygulamadan kartınızı sildiğinizde Birleşik Ödeme’den de silinmiş oluyor.

Marka Kartlarınızı Tanıtabilir, Bakiyelerinizi veya Puanlarınızı Takip Edebilirsiniz

Puan Harca’nın anlaşmalı olduğu markaların; sadakat veya bakiyeli kartlarına sahipseniz, bu kartları da uygulamaya tanıtarak takip edebiliyorsunuz. Örneğin çalıştığınız firmanın verdiği MetropolCard’ınız varsa uygulamaya tanıtabilir ve bakiyenizi online takip edebilirsiniz. Çok yakında hemen hemen herkesin sahip olduğu sadakat, ulaşım, yemek ve yardım kartlarının da uygulama içerisinden takip edilebileceği bilgisini yetkililerden edindik.

Kampanyalara Katılabilirsiniz

Anlaşmalı markaların düzenlediği kampanyalardan veya Puan Harca üyelerine özel olarak sağladığı avantajlardan haberdar oluyor ve katılabiliyorsunuz. Kampanyalara katılım sonrasında kazanımınız olan ödül yine anında cüzdan sayfanıza yükleniyor ve hemen kullanılabilir durumda oluyor. Farklı markaların ödül olarak verdiği Tiko Puan’lar; uygulamaya ait olan Tiko Puan ortak kartında birikerek sonrasında banka puanları ile de birleştirilerek harcanabiliyor.

Puan Harca hakkında daha fazla bilgiye puanharca.com adresinden ulaşabilir, Google Store veya Apple Store’dan indirip üye olarak inceleyebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın