Görüş Bildir
Haberler
Tüm Blackberry Uygulamaları Google Play'de

Tüm Blackberry Uygulamaları Google Play'de

Batuhan
27.10.2015 - 10:08

BlackBerry’nin Android işletim sistemli akıllı telefonu Priv için artık sayılı günler kaldı. Yurtdışında ön siparişle satışa sunulan telefonda ön yüklü gelen tüm BlackBerry uygulamaları da Google Play’deki yerini aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BlackBerry Camera , BlackBerry Launcher , BlackBerry Keyboard , BlackBerry Services ve dahası bugünden itibaren Google’ın online mağazası Play Store’da indirmeye sunuldu. Ancak BlackBerry Priv henüz satışa sunulmadığı için uygulamaları indirmek de doğal olarak mümkün değil. Priv’le ön yüklü gelen uygulamaların Android mağazasına uğraması iki açıdan önemli. Birincisi bu, BlackBerry’nin güncelleme politikası hakkında önemli bir ipucu veriyor. BlackBerry kullanıcıları daha uzun aralıklarla gerçekleşen cihaz güncellemelerinden bağımsız olarak uygulama güncellemelerini daha sık ve zamanında alabilecek.

İkincisi ise henüz resmi bir açıklama yok ancak önümüzdeki dönemlerde diğer Android cihazlar da büyük ihtimalle bu uygulamaların en azından bazılarından yararlanabilecek. Google Play’de yerini alan tüm BlackBerry uygulamalarına buradan ulaşabilirsiniz.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
1
0
0
0