Görüş Bildir
Haberler
Tuba Büyüküstün, Uzun Bir Aradan Sonra İkiz Çocukları Maya ve Toprak'ı Sosyal Medyadan Paylaştı!

Tuba Büyüküstün, Uzun Bir Aradan Sonra İkiz Çocukları Maya ve Toprak'ı Sosyal Medyadan Paylaştı!

CansinA
27.02.2022 - 14:02

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak, 2011-2017 seneleri arasında evli kalmış ancak aralarındaki anlaşmazlıklar neticesinde çift boşanmaya karar vermişti. Bu evlilikten Saylak - Büyüküstün çiftinin Maya ve Toprak isimlerine sahip ikiz bir kızları olmuştu. Ara sıra sosyal medya hesabında kızlarının fotoğraflarını paylaşan Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz günlerde bu paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. 2012'de doğan ve şimdilerde 10 yaşına basan ikiz kızlarının değişimi ve ne kadar büyüdüğü sevenleri tarafından gündem oldu. İşte Tuba Büyüküstün'ün ikiz kızları Maya ve Toprak ile olan paylaşımı ve detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün çifti, 2011 yılında başladıkları evliliklerini 2017 yılında sonlandırarak sevenlerini bir hayli üzmüşlerdi. Bu evlilikten, 2012 yılında dünyaya gelen Maya ve Toprak Saylak ise eski eşlerin sevenleri tarafından yoğun ilgi görüyor. Ara sıra kızlarıyla paylaşım yapan Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz günlerde kızlarıyla çekildiği bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Sevenlerinin dikkatinden ise çocukların ne kadar büyüdüğü kaçmadı. İşte Tuba Büyüküstün'ün o paylaşımı...

İşte O Paylaşım 👇

İşte O Paylaşım 👇

İkiz kızlarıyla birlikte objektif karşısında poz veren 39 yaşındaki oyuncunun gönderisi, takipçilerinden kısa sürede yoğun ilgi gördü. Ayrıca Tuba Büyüküstün'ün kızlarının bir hayli büyümüş olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Onur Saylak, 2020'de menajer Gözde Yılmaz ile nikah masasına oturmuştu. Çift, oğulları Deniz Ali'yi de aynı yıl aralık ayında kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı. Saylak, 19 Ocak'ta kızları Maya ve Toprak'ın doğum gününü oğlu Deniz Ali ile birlikte kutlamıştı. Üç çocuğunun aynı karede olduğu bu fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayan Onur Saylak, gönderisinde "Ee daha ne olsun." ifadelerini kullanmıştı.

Tuba Büyüküstün'ün Aşk Hayatı Hakkında;

Tuba Büyüküstün'ün Aşk Hayatı Hakkında;

Tuba Büyüküstün de ayrılık sonrası işletmeci Umut Evirgen aşk yaşamıştı. Yaklaşık 3 yıl birlikte olan ikili, 2020'nin mayıs ayında ilişkilerini noktalamıştı.

Geçtiğimiz aylarda 'Another Self'in başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ile Murat Boz'un aşk yaşadığı iddia edilmişti. Büyüküstün, hakkında çıkan haberlerin ardından, 'Adım herkesle anılıyor. Böyle bir durum söz konusu değil.' demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın