Görüş Bildir
Haberler
TTNet Kullanıcılarına Farklı Bir GTA V Sürprizi !

TTNet Kullanıcılarına Farklı Bir GTA V Sürprizi !

Batuhan Kopuz
11.04.2015 - 22:12 Son Güncelleme: 12.04.2015 - 17:14

Son zamanlarda iki kez ertelenip PC platformundaki hayranlarını üzen Grand Theft Auto V’ten bu sefer müjdeli bir haber geldi. 14 Nisan’da PC’ye çıkışını yapacak olan Grand Theft Auto V’i 1 Nisan tarihinden önce  PlayStore üzerinden ön sipariş eden kullanıcılar Nisan 2015 ayı için TTNet’in uyguladığı Adil Kullanım Kotası (AKK) sınırlamasından bir defaya mahsus olmak üzere kurtulacaklar. 

PlayStore bu kampanya hakkında şu bilgileri de not düşmüş. Oyunu PlayStore’dan satın almak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu

  • Kampanya’dan 1 Nisan 2015 tarihine kadar www.playstore.com’dan “Grand Theft Auto 5” oyununu ön sipariş veren TTNET Limitsiz İnternet Paketi aboneleri faydalanabilir.

  • Kampanya’dan yararlanan aboneler 2 – 30 Nisan tarihleri arasında sınırsız AKN (adil kullanım noktası) avantajından faydalanabileceklerdir.

  • Kampanya’dan yararlanan abonelerin sınırsız AKN avantajından faydalanabilmesi için, Nisan ayı boyunca internet paketlerinde değişiklik yapmamaları gerekmektedir. Aksi halde AKN kısıtlaması tekrar aktif olaca ve abone sınırsız AKN avantajından faydalanamayacaktır.

  • Bu kampanyadan yararlanabilmek için oyunu TTNET faturanıza yansıtarak satın almanız gerekmekte.

Kaynak: http://gtaturk.com/ttnet-kullanicilar...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın