Görüş Bildir
Haberler
True Global Ventures, Dijital Varlık Güvenliğinde Dünya Lideri Ledger'a 24 Milyon Dolar Üzerinde Yatırım Yaptı

True Global Ventures, Dijital Varlık Güvenliğinde Dünya Lideri Ledger'a 24 Milyon Dolar Üzerinde Yatırım Yaptı

Kripto endüstrisinin ters rüzgarlarını alt eden Ledger, şimdiye kadar sıfır bilgisayar korsanlığı ile dünyanın dijital varlıklarının yüzde 20'sinden fazlasını ve dünyadaki NFT'lerin yüzde 30'unu güvence altına alıyor.

Pazar endişeleri tavizsiz güvenlik talebini artırdığından, Ledger 6 milyon Nano sattı. Yatırım, iPod ve iPhone'un üreticisi ve Nest'in kurucu ortağı Tony Fadell tarafından tasarlanan yeni çığır açan ürün lansmanı Ledger Stax'ın hemen ardından geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

True Global Ventures (TGV), dijital varlıklar ve Web3 için önde gelen küresel platform olan Ledger'a 24 milyon ABD dolarının üzerinde (22 milyon Euro'nun üzerinde) yatırım yaptı. Yatırımı yapan fonun ortaklarından birisi de Türk iş insanı ve aynı zamanda Turkish Bank Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Özinal. Bu finansman, Ledger'ın küresel emellerini ilerletmesini ve gerçekten arzu edilen bir tüketici teknolojisi markası olma yolunda ilerlemesini hızlandırmasını sağlayacak.

Bu C Serisi artırma turu, 1,3 milyar Euro'luk aynı değeri koruyor. Değerleme, makroekonomik ve sektöre özgü ters rüzgarlara rağmen yatırımcıların Ledger'a olan güvenini yansıtıyor. Gözetim Kurulu'nun üyeleri ve gözlemcileri olan True Global Ventures, 10T ve Molten Ventures (eski adıyla Draper Esprit) dahil olmak üzere bir dizi mevcut ve yeni yatırımcı tarafından desteklenmekte. Önceki turlardan FirstMark Capital, aynı zamanda Denetim Kurulu'nun gözlemcisidir.

Ledger şu anda dünyadaki kripto para birimlerinin yüzde 20'sinden fazlasını ve dünyadaki NFT'lerin yüzde 30'undan fazlasını güvence altına alıyor. Aralık ayında şirket, Ledger danışmanı, iPod ve iPhone'un üreticisi ve Nest'in kurucu ortağı Tony Fadell'in benzersiz tasarımına sahip en yeni cihazı Ledger Stax'ı duyurdu.

True Global Ventures, küresel yatırımcı topluluğu tarafından çok iyi karşılanan 2023 için 5 Web3 megatrendiyle çıktı. Megatrendlerden biri içinde TGV, 2023 için 3 ademimerkeziyetçi kazananın şunlar olduğuna inanıyor: Öz gözetim, Bitcoin, DeFi.

Kurumsal Sorumlular ve Yatırım Danışmanları vb. gibi 'Traditional Finance (Geleneksel Finans)' (TradFi) firmaları, kurumsal öz gözetim için güvenli gözetim katmanı da dahil olmak üzere sınıfının en iyisi kurumsal güvenlik çözümleri sunan Ledger ile daha yakın çalışma çabalarını hızlandırıyorlar. Buna, Nomura ve Ledger arasında bir ortak girişim olarak kurulan hibrit bir saklama çözümü olan Komainu da dahildir. Ayrıca, True Global Ventures'ın önde gelen bir Fransız borsa ve portföy şirketi olan Coinhouse, müşterileri için menkul kıymetleri muhafaza eden kuruluş olarak Ledger Enterprise'ı sunuyor.

True Global Ventures'ın Kurucu Ortağı Dušan Stojanović şu yorumu yapıyor:

'Neden Ledger'in öngörülebilir gelecekte Nomura ve Ledger arasındaki ortak girişim olan Komainu gibi çözümlerle hem perakende öz gözetim, hem de kurumsal girişim tarafta kritik bir rol oynayacağına inanıyoruz?

“3 nedeni var. İlk olarak, son 9 ayda Terra-LUNA ve FTX ile büyük çöküşler gördük. Her iki durumda da, varlıkları güvenli bir şekilde taşımak için bir çaba oldu. İkincisi, şimdi 3 ABD ve 1 Avrupa bankasının düzenleyiciler veya rakipler tarafından kapatılıp kurtarılmasıyla, kullanıcıların Bitcoin'e maruz kalmalarını artırırken güvenli bir çözüme ihtiyaç duydukları yeni akışları çeken bir 'Bitcoin'e gidiş' yaşandı. Üçüncüsü, bu, fayda sağlayacağına inandığımız, küresel bir pazar lideri haline gelen veya gelmekte olan, yatırım yaptığımız dördüncü şirket.”

Ledger'ın Başkanı ve CEO'su Pascal Gauthier, “2022, Ledger için göze çarpan bir yıldı ve bu yıl, Paris'teki Ledger Op3n'de Ledger Stax'in lansmanıyla sonuçlandı. 2023'e kaldığımız yerden başladığımızı - herkese öz gözetim getirme misyonumuzu iki katına çıkardığımızı paylaşmaktan heyecan duyuyorum” dedi. “True Global girişimlerinin yolculuğumuzda bize katılmasından gurur duyuyoruz. Dušan ve True Global Ventures'taki ekip, gelmekte olan hızlı dijital değer ve donanım devrimini görüyor. Onlar, Ledger'ın altın standart olduğuna inanan güçlü bir yatırımcı listesine katılıyorlar.'

Ledger'in ürün teklifleri arasında Ledger Nano X (En İyi Kripto Cüzdanı için Editörün Seçimi ödülüne layık görüldü) ve en çok satan donanım cüzdanları olan Ledger Nano S Plus, güvenli omnichain dijital varlık uygulaması Ledger Live ve en iyi kurumsal sınıf dijital varlık güvenlik çözümü Ledger Enterprise Solutions mevcut.

İnsanlar kendi kendini korumak için merkezi kripto ve bankacılık çözümlerinden kaçarken Ledger piyasadan daha iyi performans gösterdi ve kısa süre önce Ledger Live'da aylık 1,5 milyondan fazla kullanıcıyla altı milyon cihaz satışını aştı. Şirket, moda markaları Fendi ve Hublot ile ortaklıklar yoluyla ana akım kültüre sızmayı başardı ve VeeFriends ve Nike's RTFKT gibi markalarla ortaklıklar aracılığıyla Web3'teki lider rolünü daha da sağlamlaştırdı. Ledger, kültür ve sanatta dijital değeri ve koleksiyonları fiziksel olarak temsil etmeye başladı.

Ledger ayrıca önde gelen Open Metaverse platformu olan True Global Ventures'ın portföy şirketi The Sandbox ile ortaklık kurdu. LedgerVerse'deki 'School of Block' eğitim deneyimi, Eylül 2022'de Alpha Season 3 döneminde 300.000'den fazla ziyaretçi ve tamamlanan 4,6 milyon görevle piyasaya sürüldü. Bu eğitim deneyimi kullanıcıları, süreci eğlenceli hale getirirken dijital varlıklarını koruma konusunda eğitmeye odaklanıyor. Bu girişim popülerdi ve ayrıca 6 Nisan 2023'e kadar Fransız Haftalarını kutlamak için bir Fransız yeteneğiyle yeniden başlattılar.

Bu ortaklık, işletmelerin dijital varlıklarını korumak için Ledger Enterprise tarafından desteklenen marka ortakları için sorunsuz güvenlik entegrasyonuna sahipken güvenlik yığını ve hazine yönetimi çözümleri sunan The Sandbox’ı geliştirdi. Bu, aynı zamanda The Sandbox NFT koleksiyonunu içeren cüzdanı güvenceye alırken markaların LAND'lerini güvence altına alınmasını daha basit ve kolay hale getiriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu son bağış toplama turu, Ledger'ın, Ledger Stax ve gelecekteki donanım yenilikleri dahil olmak üzere iddialı genişleme planlarını gerçekleştirmesine olanak tanıyacak. Temel yenilikler arasında, Bitcoin ve cüzdan bağlantılı uygulamalar dünyasında daha kolay oryantasyon ve kullanıcı deneyimi yer alıyor. Ledger, satın alma, takas etme ve NFT dünyasını keşfetme dahil olmak üzere kullanıcıları için sınıfının en iyisi hizmetler sağlıyor.

Ledger kısa bir süre önce Ledger Stax talebinin arzı çoktan aştığını ve bunun şirketin tarihindeki en başarılı ürün lansmanı olduğunu duyurdu. Daha fazla mal stoku, 2023 yazının sonlarında yapılacak indirimlerle ön sipariş için hazır olacak.

Ledger Stax, Ledger Nano X ve Nano S Plus'ın yanı sıra Kuzey Amerika'daki Best Buy dahil perakende ortaklarımızdan da satın alınabilecek. Şu anda herkes, Best Buy'dan dünyanın en iyi dijital varlık güvenliğini 80 dolara alabilir.

Ledger ayrıca kısa bir süre önce Ledger cihazınızı Wallet-Connected Applications (Web3) ile kullanmayı her zamankinden daha kolay hale getiren güvenli bir tarayıcı bağlantısı olan Ledger Extension'ı piyasaya sürdüğünü duyurdu.

10T Holdings ve 1RoundTable Partners'ın yönetim kurulu üyesi ve Kurucu/CIO/Yönetici Ortağı Dan Tapiero şunları söylüyor: '10T Holdings, Ledger'ı genişleme ve büyüme planlarında desteklemekten bir kez daha heyecan duyuyor. Dijital varlık ekosistemindeki çoğu işletme için zor bir yıl olan 2022'ye rağmen Ledger, yüksek performans gösteren yıldızlardan biri olarak öne çıktı. Stax'ın ikinci çeyrekte gelişiyle 2023'ün firma için rekor bir yıl olmasını bekliyoruz.'

Ledger hakkında daha fazla bilgi edinmek için ledger.com'u ziyaret edebilir ve en son blog gönderilerini buradan okuyabilirsiniz.

Ledger, Goldman Sachs Bank Europe SE tarafından ve hukuk danışmanı olarak Jones Day tarafından desteklendi.

True Global Ventures Hakkında

True Global Ventures Hakkında

TGV4 Plus Takip Fonu (TGV 4 Plus FoF), ilk kapanışını Haziran 2022'de 146 milyon ABD doları karşılığında tamamladı. Fona ve Yatırım Komitesine liderlik eden TGV 4 Plus FoF Genel Ortakları (GP), paralarının 62 milyon dolardan fazlasını fona yatırdı. Bu, Risk Sermayesi endüstrisindeki en yüksek oranlardan biri olan toplam fon büyüklüğünün %40'ından fazlasının toplam GP taahhüdünü temsil ediyor.

TGV 4 Plus FoF, sermayesinin çoğunluğunu, seçilen TGV 4 Plus temel fon şirketlerine yatırmaya odaklanır. Mevcut portföy şirketlerinden bazıları The Sandbox, Animoca Brands, Forge Global, Coinhouse, Chromaway, GCEX vb. Portföy şirketleri, kendi çıkarları için web3 teknolojilerini (Blockchain gibi) ve Yapay Zekayı (Gerative AI dahil) kullanır.

TGV, Singapur, Hong Kong, Dubai, Stockholm, Paris, Londra, New York, San Francisco dahil olmak üzere 20 şehirde faaliyet göstermektedir. Bizi https://www.tgv4plus.com/ adresinde ziyaret edebilir; LinkedIn ve Twitter'dan takip edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın