Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor Deplasmanlarda 20 Puan Bıraktı

Trabzonspor Deplasmanlarda 20 Puan Bıraktı

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftası da geride kalırken bu süreçte Trabzonspor, deplasmanlarda toplam 20 puan kaybetti. Deplasmanda 10 maça çıkan Karadeniz temsilcisi, bu maçlarda 3 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan elde edebildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Bursaspor'a 4-2 mağlup olanTrabzonspor, bu sezon dış sahalarda istediği sonuçları alamadı.

Ligde 18 hafta sonunda 24 puan toplayan bordo-mavililer, rakip sahalarda oynadığı 10 maçta 20 puan kaybederek zirvenin çok uzağında kaldı. Karadeniz ekibi, söz konusu karşılaşmalarda 3 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan elde edebildi.

Deplasmanda oynadığı maçlarda Beşiktaş'ı (2-1), Kayserispor'u (1-0) ve Medicana Sivasspor'u (2-0) yenen bordo-mavili takım, Osmanlıspor'a (3-1), Mersin İdmanyurdu'na (3-2), Medipol Başakşehir'e (1-0), Fenerbahçe'ye (2-0), Çaykur Rizespor'a (3-0), Bursaspor'a (4-2) yenildi. Trabzonspor, dış sahadaki tek beraberliğini ise Kasımpaşa (1-1) karşısında aldı.

Bordo-mavililer, deplasmanlarda 11 gol atarken kalesinde 18 gol gördü.

Muharrem Usta: Gerekenler Yapılacak

Muharrem Usta: Gerekenler Yapılacak

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'Buralara bir günde gelinmediği gibi bir anda da buradan çıkılmıyor' ifadesini kullanarak, şunları kaydetti:

'Doğru adımlar için bazen şartların olgunlaşması gerekebiliyor. Bunlar yaşanan süreçlerin bir sonucu. Bir de aysbergin görünmeyen yüzü var ki asıl önemli olan orası. Emin olun ki gerekenler yapılacak.'

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın