Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor'da Deprem 5 İstifa

Trabzonspor'da Deprem 5 İstifa

Enver K.
25.06.2015 - 15:33
İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor'un TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören'e destek vermesini protesto eden 5 yönetim kurulu üyesi istifa eti.

İstifaların sürmesi bekleniyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Genel Kurul Toplantısı, Trabzonspor Yönetim Kurulu'nda tam anlamıyla deprem etkisi yarattı. Bordo mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, TFF seçiminde Haluk Ulusoy yerine Yıldırım Demirören'e destek vermesi beş yöneticinin istifasıyla sonuçlandı.

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyelerinden Tayfun Kahyaoğlu, Ömer Demir, Köksal Sadıklar, Erol İbrahimağaoğlu ve Ahmet Emre Turhan, istifa etti. İstifaların sürebileceği belirtildi.

TURAN: HER ŞEY TRABZONSPOR İÇİN

Ahmet Emre Turan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Şeref ve namusumla başladığım bu kutsal görevi hiçbir baskı ve etki altında kalmayarak büyük Trabzonspor'un çıkar ve menfaatleri doğrultusunda iyi ve kötü gerçekleştirmeye çalıştım. Şu an için resmi olmasa da bugün itibariyle istifa etmiş durumdayım. Başlarken de böyleydi, bugün için de böyle. Her şey büyük Trabzonspor için' ifadesini kullandı.

Yıldırım Demirören'in desteklenmesine karşı olan, 'Onu destekleyene kadar intihar edelim daha iyi' diyen Köksal Sadıklar da, istifa ettiğini söyledi. Sadıklar ve Turan'ın yarın basın toplantısı yapması bekleniyor.

ASLAN: 'ERKEN SEÇİME ZORLAYACAĞIM'

Bu arada Yıldırım Demirören için verdiği imzayı TFF kongresinde geri alan ve Haluk Ulusoy'u destekleyen Başkan Yardımcısı Yakup Aslan ise (üstte), 'İstifa etmeyeceğim, erken seçime zorlayacağım. Haluk Ulusoy'a destek verdik. Ama dinletemedik sözümüzü. Ben istifa etmedim, her şey daha taze. Ben kalıp erken seçime zorlayacağım' dedi.

HUKUK KURULU DA İSYAN ETTİ

Trabzonspor'un 2010-2011 şampiyonluğunun alınması için mücadele veren hukuk kurulu üyeleri de TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören'in desteklenmesine isyan etti. Hukuk Kurulu üyesi Atilla Dilaver, '4 yıllık emek ve strateji çöktü. Trabzonspor, UEFA'ya şikayet ettiği, FIFA ve CAS'a şikayet etmeye hazırlandığı Demirören ile uzlaştı. Taraftar uzlaşırsa dava düşer. Trabzonspor yönetimi adalet mücadelemizi bitirdi. Adalet adına, temiz futbol adına, Trabzonspor adına kara bir gün. Nasıl ki, şike lekesini Fenerbahçe kıyamete kadar taşıyacak, Trabzonspor da bu kara lekeyi kıyamete kadar taşıyacak' ifadelerini kullandı.

10 YÖNETİCİ İSTİFA ETTİ, 2 İSTİFA DAHA OLURSA KONGRE YAPILACAK

Trabzonspor'da 26 Mayıs 2013'te göreve gelen İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminden şimdiye kadar İrfan Coşkun, Osman İlyas, Yaşar Aşçıoğlu, Sebahattin Çakıroğlu, Muhammet Kara, Uğur Bozoğlu, Çetin Kansız ve Murat Türköz olmak üzere 8 yönetici istifa etmişti. Ahmet Emre Turan ve Köksal Sadıklar'ın istifasıyla bu sayı 10'a yükselmiş oldu.

Trabzonspor'da iki yönetici daha istifa ederse, yönetim kurulu sayısı 7'ye düşecek ve kulüp olağanüstü genel kurula gitmek zorunda kalacak.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0