Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor'da Celil Hekimoğlu Başkanlığa Aday

Trabzonspor'da Celil Hekimoğlu Başkanlığa Aday

Batuhan
09.11.2015 - 17:42

Trabzonspor Başkan adayı Hekimoğlu, 'Trabzonspor camiasının kaybolan itibarını geri getirmek istiyoruz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor'da, aralık ayında gerçekleştirecek olağan genel kurul öncesi başkanlığa adaylığını açıklayan ilk isim, eski yöneticilerden Celil Hekimoğlu oldu.

Hekimoğlu, yönetim kurulu aday listesinde yer alan Davut Yurttaş, Hüseyin Örs, Bekir Bülbüloğlu, Sebahattin Çakıroğlu, Ali Kemal Denizci ve Alper Bektaş ile bir otelde basın toplantısı düzenleyerek projelerini anlattı.

Sporun içinden geldiğini belirten Hekimoğlu, 'Trabzonspor camiasının kaybolan itibarını geri getirmek istiyoruz. Trabzonspor'un itibarı yerlerde sürünüyor. Geçmişte Anadolu'nun lideri olan, şampiyon olmasak bile Türkiye'de gönüllerin şampiyonu olan bir Trabzonspor vardı. Artık Trabzonspor, gönüllerin şampiyonu değil, itibar ve sempatiyi kaybetmiş durumdayız. Tekrar bu sempatiyi kazanmak ve şampiyonluk mücadelesi yapmak istiyoruz. Ekonomik sorunlarla boğuşurken mutlak suretle zirve yarışı içinde olan bir takım yapacağız' diye konuştu.

Futbolda şike sürecine ilişkin soru üzerine, 'Şike konusu bizi çok yordu. Tavrımız çok net. Trabzonspor, 2010-2011 sezonunun şampiyonudur' diyen Hekimoğlu, şöyle konuştu: 

'O yıl Fenerbahçe Kulübü şike yapmıştır, mahkemece tescil edilmiştir. Şikeyi yapanlar cezalandırılmış, hapiste yatmış, çıkmıştır. Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmışızdır, Avrupa ödüllendirmiştir. Avrupa, UEFA ve CAS'taki davaları sonuna kadar takip edeceğiz. Umarım oradan olumlu yanıt gelir. Ama şunu da söyleyeyim, bu sürece çok takılıp kalmayacağız. 5 yıl geriye takılıp kalmayacağız. Yeni hedefler yeni şampiyonluklar olacak.'

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
1
1
1
0
0
0