Görüş Bildir
Haberler
Tottenham'dan Kritik Galibiyet

Tottenham'dan Kritik Galibiyet

İngiltere Premier Lig'de zirveyi yakından ilgilendiren maçta Tottenham Hotspur, deplasmanda Manchester City'i 2-1 yendi. Bu skorla birlikte Tottenham puanını 51'e yükseltirken City 47 puanda kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İngiltere Premier Lig'de zirveyi yakından ilgilendiren maçta Tottenham Hotspur, deplasmanda Manchester City'i 2-1 yendi.

Geçen hafta sahasında Leicester City'e 3-1 yenilerek şampiyonluk yolunda yara alan Manchester City, bir puan geriden takip ettiği Tottenham Hotspur'u ağırladı. İlk yarısı golsüz sona eren mücadelede konuk ekip, 53. dakikada Kane'in golüyle öne geçti.

Karşılaşmanın 74. dakikasında genç yıldızı Iheanacho'nun golüyle skora dengeyi getiren Manchester temsilcisi, 83. dakikada Eriksen'i durduramayınca bir kez daha geriye düştü.

Kalan dakikalarda skoru koruyan ve sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılan Tottenham Hotspur, puanını 51'e çıkardı ve averajla ikinci sıradaki yerini korudu. Üst üste ikinci mağlubiyetini elde eden Manuel Pellegrini'nin öğrencileri ise 47 puanla dördüncü sırada kaldı.

Tottenham'ın 24 yaşındaki Danimarkalı futbolcusu Eriksen, son beş maçında üç gol ve iki asistlik performansıyla takımının skor yüküne önemli katkıda bulundu. Ligin ilk yarısında rakibini 4-1 mağlup eden Tottenham, Etihad Stadı'ndan da Londra'ya üç puanla döndü.

TRT Spor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın