Görüş Bildir
Haberler
Topluluk Sözünü Söyledi: Türk Yayıncı wtcN, Topluluğun Oylarıyla Yılın VALORANT Yayıncısı Seçildi!

Topluluk Sözünü Söyledi: Türk Yayıncı wtcN, Topluluğun Oylarıyla Yılın VALORANT Yayıncısı Seçildi!

Burak Kaya
31.12.2021 - 15:27

Upcomer tarafından yapılan UpcomerAwards'ta Türk yayıncı Ferit Karakaya, topluluktan gelen oylar ile birlikte yılın VALORANT yayıncısı seçildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yılın VALORANT yayıncısı wtcN!

Upcomer tarafından yapılan yılın enlerinde, birçok VALORANT kategorisinde çeşitli ödüller verildi. Topluluk tarafından verilen oylarla birlikte belirlenen kazananlar, geçtiğimiz gün Upcomer'ın resmi Twitter hesabından açıklandı.

Yapılan açıklamada, yılın VALORANT yayıncısı olarak wtcN seçildi. Ülkemizdeki gençler, Twitch yayıncılarını yakından takip ediyor. Bundan dolayı topluluk oylamasında kazanan taraf wtcN oldu.

Umarız ki wtcN, 2022 senesinde daha da başarılı olur.

wtcN, yükselişine devam ediyor.

Yıllar geçtikçe topluluğunu büyütmeyi başaran wtcN, Twitch Türkiye'nin en önemli yayıncıları arasında bulunuyor. BBL Esports ile birlikte de espor arenasına adımını atan Ferit Karakaya, yükselişini bu alanda da devam ettirdi.

Özellikle VALORANT yayınları ile anlık olarak onbinlerce kişi tarafından izlenen yayıncı, 2022 yılında da yükselişine devam edecek gibi gözüküyor.

wtcN, 2.6 milyon takipçiye sahip.

wtcN, 2.6 milyon takipçiye sahip.

Yüzbinlerce kişi tarafından takip edilen wtcN, Twitch'te 2.6 milyon takipçiye sahip.

Yayıncının 2022 yılında 3 milyon takipçiyi geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. Umarız ki 2022 senesi, bütün yayıncılar için iyi geçer ve dünya genelinde bilinen yayıncı sayılarımız artar.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın