Görüş Bildir
Haberler
Tilty: Zıpır Lambalar. Taze Yerli Yapım Mobil Oyun

Tilty: Zıpır Lambalar. Taze Yerli Yapım Mobil Oyun

Kai de la lay
18.12.2017 - 18:19

Özgün yerli yapımların bağımsız ekibi Jappetto Games, yeni oyunuyla ışık saçıyor!

Bilye geçirme ve pin ball oyunu birleşirse ne olur? Lambalar zıpır olur!

Tilty: Zıpır Lambalar'da cihazınızın sensörlerini kullanarak mavi bir çemberi kontrol edin ve bütün ışıkları yakın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bilye oyunlarından farklı olarak çemberi deliğe geçirmek yerine lambalara vurmanız gerekiyor, bu sayede ışıkları yakabiliyorsunuz. Oyunda amaç bütün lambaları kırmızı sınıra değmeden yakmak, bunu başarırsanız 'Perfect' yazısı yanıyor ve hatta patlıyor. Oyun sırasında sınıra değmeniz halinde oyunu oynayan için sinir bozucu, dışarıdan bakanlar için hayli gülünç bir cızt sesiyle yaktığınız bütün lambalar sönüyor ve daha az yıldız alıyorsunuz.

Tilty for Android & iOS

Sıradan lambalarla başlayan oyun, seviyeler ilerledikçe değişip hareketleniyor ve zorlaşıyor. Başka lambalarla çevrili ampullerden luna park gibi dönen, salınan ampullere, lambalardan ibaret seviyelerden labirent gibi dizilen ve yine hareket eden duvarları olan seviyelere oyunun evrimi siz devam ettikçe hiç durmuyor. Şimdilik oyunda 32 farklı seviye var. Göz alıcı neon tasarım da ayrı bir güzellik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kimler Sever?

Klasik ve dokunmadan oynanan oyunları seviyorsanız ama taze bir bakış açısı arıyorsanız, retro neon tasarımlar hoşunuza gidiyorsa Tilty: Zıpır Lambalar size göre olabilir.

İki kişilik mütevazi bir ekibin elinden hiç yoktan ortaya çıkarılan ve ücretsiz olan Tilty büyümek için desteklerinizi bekliyor.

Play Store'dan edinmek için buraya tıklayın.

iTunes App Store'dan indirmek için buraya buyurun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın