Görüş Bildir
Haberler
The Purest Solutions, 2023 Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri'nde İki Ürünüyle Aday Oldu

The Purest Solutions, 2023 Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri'nde İki Ürünüyle Aday Oldu

Ozan Evliyaoğlu ve Hazal Evliyaoğlu'nun kurucusu olduğu The Purest Solutions, tüketici alışkanlıkları ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilmiş olan sorun odaklı sonuç veren çözümler sunuyor.

Formülasyonlarının tamamı bilimsel açıklamalar, testler, analizler ve klinik çalışmalara dayanıyor. (SkinLab,Yeditepe)

İçeriğin Devamı Aşağıda

CLEAN BRAND: Temiz Marka; Ürünlerimizi geliştirirken doğaya saygılı, hayvanlar üzerinde test edilmeyen, hayvansal içerik bulunmayan 'Hayır!' dediğimiz, Paraben, Alkol, Esans, Boya içermeyen bir marka hayal ettik ve ürettik.

LESS IS MORE: Az Ama Öz içerik; Cilt bakım rutininizde karmaşaya mahal vermeyecek sadelikte, anlaşılır ve sonuç odaklı aktifler ile formülasyonlarımızı kombinledik.

EFFECTIVE FORMULATING: Efektif Formülasyon; Sizlere vaatte bulunmuyoruz, sonuç odaklı formülasyonlar üretiyoruz. Efektif formülasyonun içerikten daha kıymetli olduğunu çok iyi biliyoruz! Doğru aktif maddeleri uygun pH ile, stabil halde kurgulayıp sizlere sunuyoruz.

GIVING BACK!: Paylaşıyoruz! Paylaşmayı seviyoruz, her aldığınız ürünle sizi paylaşımlarımıza ortak ediyoruz!

SKIN CARE EXPERT: Cilt Bakım Uzmanı; Websitemizde, instagram sayfamızda yer alan bilgiler ve uzmanlarımız ile yapacağınız görüşmeler sonrasında kendi cildinizin uzmanı olmanızı istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz.

Exfoliating Facial Peeling, 2022 Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri'nde Serum kategorisinde en çok oyu alarak 'En İyi Serum' ödülünü aldı.

2023 Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri'nde iki ürünümüz aday oldu. Yılın En İyi Serumu kategorisinde Brightening Serum, Yılın En İyi Sürdürülebilir Yaşam Ürünü kategorisinde Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik aday oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın