Görüş Bildir
Haberler
Tesettür Modasını Takip Etmenin Yolları Nelerdir?

etiket Tesettür Modasını Takip Etmenin Yolları Nelerdir?

Modaselvim
06.09.2017 - 16:53

Tesettür modası, gün geçtikçe gelişmekte ve sürekli olarak yeni kıyafet ve aksesuarlar üretilmektedir. Bu nedenle sürekli olarak genişleyen bu modayı eksiksiz şekilde takip edebilmek kimi zaman zor olmaktadır. Kişinin kendisine uygun olan kıyafetleri seçmesi ve bunları doğru bir şekilde kombin edebilmesi, dış görünüş açısından çok önemli bir unsurdur. Bu yüzden, seçimlerin iyice araştırıldıktan sonra yapılmış olması gerekmektedir. Klasik alışveriş yöntemleri, bütün tesettür giyim mağazalarını dolaşmak imkânsız olduğundan, kişilere kısıtlı seçenekler sunmaktadır. Bu nedenle internet üzerinden alışveriş yapmak, hem kombin yöntemlerinin görülmesi hem de farklı seçenekler sunması açısından çok daha avantajlı olarak kabul edilmektedir. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde önemli olan, kaliteli ürünler satan, güvenilir bir internet sitesi bulabilmektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İnternet Üzerinden Alışveriş Yapmanın Avantajları Nelerdir?

  Klasik alışveriş yöntemlerinin aksine internet üzerinden alışveriş yapılırken kişi, hiçbir şekilde yorulmadan birçok farklı seçeneği dakikalar içinde görebilmektedir. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerin diğer bir avantajı da klasik alışverişlerde bulmanın zor olduğu büyük beden ürünlerden kolaylıkla bulunabilmesidir. Aynı zamanda alınacak kıyafetlerin üzerine kullanılacak başörtüsü modelleri ve aksesuarlar da kıyafetlerle aynı anda seçilebilmektedir. İnternet üzerinden alışveriş yapmanın tüm bu avantajlarına rağmen kişiler, kimi zaman internetten alışveriş yapmaya tereddüt etmektedirler. Alınacak ürünün yanlış veya defolu olarak gelmesi veya kişinin üzerine olmaması, ürünün istenilen süre içinde gelmemesi veya hiç gelmemesi ve bunlara benzer birçok sorunun oluşması ihtimali, kişilerin internet üzerinden alışveriş yapmaktan çekinmesine sebep olmaktadır. Tüm bu sorunların önüne geçebilmek ve internet üzerinden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmek için güvenilir bir tesettür sitesinin bulunması son derece önemli olmaktadır. Tesettür modasını takip eden ve bu modaya yönelik hizmet veren tesettür siteleri içerisinden ModaSelvim, en güvenilir olanlarından bir tanesidir. ModaSelvim'in sunduğu avantajlar ve sağladığı imkanlar da bu sitenin diğer tesettür sitelerinden önde olmasını sağlamaktadır.

ModaSelvim İnternet Sitesinde Bulunan Ürün Çeşitleri Nelerdir?

  Tesettür giyim satışı yapan internet siteleri arasından en güvenli tesettür sitesi olarak kabul edilen ModaSelvim'de birçok farklı ürün çeşidi ve kombin seçeneklerini bulabilmek mümkündür. Zengin bir ürün yelpazesine sahip olan ModaSelvim'de her şey tesettür giyim tarzına uygun olarak üretilmiştir ve herkes kendi tarzına ve bütçesine uygun olan ürünü kolaylıkla bulabilmektedir. Tesettür elbise, tunik, tulum, bluz ve gömlek, etek, yelek pantolon, eşofman gibi günlük giyimlerin yanı sıra abiye, mayo gibi giyim seçenekleri de bulunmaktadır. Aynı zamanda dış giyim olarak nitelendirilen ferace, kaban, mont, kap, kaban, kışlık ferace, panço ve pelerin gibi kıyafetlere de ulaşıp inceleyebilmek mümkündür. Tüm bunların üzerine kullanılacak eşarp ve şal modelleri de alınacak kıyafetlerle birlikte alınarak bu kıyafetlere uygun olarak seçilebilmektedir. Ayrıca özel işlemelere ve tasarıma sahip tesettür kıyafetler de bulunmaktadır. ModaSelvim'in diğer bir avantajı ise büyük beden tesettür giyim modellerinin de mevcut olmasıdır. ModaSelvim'in bu geniş ürün yelpazesi sayesinde hanımlar, hiçbir şekilde yorulmadan ve vakit kaybetmeden sadece birkaç dakika içinde son moda trendlere uygun olarak kendilerine uygun ürünleri bulup satın alabilmektedir.

 ModaSelvim İnternet Sitesinin Avantajları Nelerdir?

  Gün geçtikçe yenilenen tesettür modasının en güncel şekilde takip edilerek sürekli olarak yeni ürünlerin getirildiği ve müşterilerin beğenisine sunulduğu güvenilir ve kaliteli bir tesettür giyim sitesi olan ModaSelvim'in, geniş ürün yelpazesinin yanı sıra müşterilerine sağladığı birçok farklı avantaj da bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de her mevsim başında o mevsime uygun yeni ürünlerin getirilmesi ve kullanıcılar tarafından kolaylıkla bulunabilmesidir. Bu internet sitesinin sunduğu bir diğer avantaj ise kişilere özel tasarım kombin seçeneklerinin olması ve bunların kombin halinde satışa sunulmasıdır. Bu özellik sayesinde kişiler, farklı kıyafetleri kombin etmeye çalışma zahmetinden kurtulmakta ve özel tasarım kıyafetlere sahip olmaktadırlar. Aynı zamanda hanımlar, bu kıyafetlerin üzerine nasıl bir eşarp veya şal kullanıldığını da görüp fikir edinebilmektedirler. En yeni tesettür giyim modellerinin ve en iyi tasarımların bulunduğu ModaSelvim'in sağladığı diğer bir avantaj da yurt dışına gönderim imkanıdır. Dünyanın her yerine uzanan ModaSelvim güvenilirliğini iade ve değişim garantisi ile sizlere sunuyor. Ürünün olmaması, beğenilmemesi vb. gibi durumlarda dilerseniz iade garantisi, dilerseniz ücretsiz değişim imkanı sağlıyor. Fakat iade ve değişim seçeneklerinden faydalanmak için ürünün kullanılabilirliğini kaybetmemiş olması ve aynı zamanda kullanım süresini aşmamış olması gerekiyor. Ürününüzü teslim aldıktan sonra; abiye ürünlerde 24 saat, diğer ürünlerde 14 gün içerisinde firmaya göndererek para iadesi alabiliyor ya da dilediğiniz başka bir ürün ile değişim talep edebiliyorsunuz. Tüm bu avantajlarıyla müşterilerine en güvenilir ve en kolay alışveriş adresi olan ModaSelvim, müşteri memnuniyetini benimsiyor ve müşterilerine sorunsuz alışveriş imkanı sağlamaktadır.

İnternet Üzerinden Tesettür Giyim Alışverişi Yapılırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

  İnternet üzerinden alışveriş yapılırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta ürünün doğru bir şekilde seçilmiş olmasıdır. Ürün alınacağı zaman bedenine ve rengine dikkatlice bakılmış olması sonradan sorun çıkmaması açısından önemlidir. ModaSelvim'de kullanıcılara kolaylık sağlamak açısından her giyim çeşidi ayrı kategorilere ayrılmış ve filtreleme seçeneği konmuştur. Filtreleme seçeneği sayesinde kişiler, sadece istediği fiyat aralığına, bedene ve renge uygun kıyafetleri görme imkanına sahip olmaktadır. Bu özellik de herhangi bir karışıklık yaşanma ihtimalini ortadan kaldırmaktadır. İnternet üzerinden alışveriş yapılırken dikkat edilmesi gereken diğer bir durum ise seçilecek ürünün kaliteli ve kişinin ihtiyacını karşılayacak şekilde olmasıdır. ModaSelvim'de kişiler almak istedikleri ürünü dikkatlice inceleme ve ürünün özellikleri hakkında kolaylıkla bilgi sahibi olabilmektedirler. Aynı zamanda ürünü daha önce kullanan kişilerin yorumlarına da kolaylıkla ulaşılabilmektedir. Ürün özelliklerinin yanı sıra sitede, ürünün nasıl kullanılacağı ve nasıl yıkanması gerektiğine dair bilgiler de yer almaktadır. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde oluşan en büyük sorunlardan bir tanesi de ürünlerin zamanında ve doğru bir şekilde gelmesidir. ModaSelvim, ürünlerin en erken şekilde kişinin eline ulaşmasını sağlamakta ve aynı zamanda bazı ürünlerde ücretsiz kargo imkanı da sağlamaktadır. Bunun yanı sıra kargo takip özelliği sayesinde kişiler kolaylıkla kargolarının yerini öğrenebilmektedirler. Aynı zamanda müşterilerin arzu ettiği zaman mağaza yetkililerine ulaşmasını sağlayacak müşteri hizmetleri numarası da bulunmaktadır. Tüm bu özelliklerle, internet üzerinden alışveriş yapılırken dikkat edilmesi gereken her türlü unsur ModaSelvim'de düşünülmüş ve müşterilere her konuda kolaylık sunulmuştur.

 ModaSelvim Üzerinden Alışveriş Süreci Nasıl İşlemektedir? 

  ModaSelvim üzerinde her türlü tesettür giyim çeşidi ayrı kategoriler halinde düzenlenmiş ve müşterilere bu anlamda kolaylık sağlanmıştır. Kişiler, kendilerine uygun olan kategorinin üzerine tıklayarak incelemeye başlayabilmektedir. Bunun yanı sıra kişiler, ürünlerin sıralanma şekillerini de kendi istekleri doğrultusunda düzenleyebilmektedir. ModaSelvim'den alışveriş yapılırken ilk olarak kişinin; kendi tarzına, bütçesine ve ihtiyacına yönelik olan kıyafeti seçmiş olması gerekmektedir. ModaSelvim'den daha kolay alışveriş yapabilmek ve fırsatlardan haberdar olmak için öncelikle bir kullanıcı hesabı almak gerekmektedir. Bu hesap alındıktan sonra artık kişi, kolaylıkla alışveriş yapabilir ve beğendiği ürünleri, isterse favorilere ekleme seçeneğiyle saklayabilir isterse direkt olarak sepete ekleyerek satın alma sürecine girebilir. Kişiler ModaSelvim'den alışveriş yaparken, sitenin blog bölümü özelliği sayesinde kombin fikirleri alabilmekte ve yılın en trend giyim seçeneklerinden haberdar olabilmektedirler. Her giyim seçeneğine yönelik yeni fikirlerin bulunduğu bu blog bölümü sayesinde kişiler alışverişlerini bu fikirleri göz önünde bulundurarak yapabilmektedir. İstediği ürünlerini seçerek alışverişlerini tamamlayan kişiler sepetlerini ve hesaplarını son bir defa daha kontrol ettikten sonra ödeme seçeneklerini de seçerek alışverişlerini güvenli bir şekilde tamamlayabilmektedirler.

Moda Selvim Sitesinde Fiyatlar Nasıl Belirlenmektedir?

  Her bütçeye uygun her türlü giyim seçeneğinin bulunduğu ModaSelvim'de fiyatlar, satılan ürüne ve üründe kullanılan malzemelere göre değişiklik göstermektedir. Kişiler, kendi bütçelerine uygun olan ürünü bulabilmek için fiyat aralığı seçeneğini kullanarak fiyat aralığını istedikleri gibi belirleyebilmekte ve sadece belirledikleri aralığa sahip ürünleri görebilmektedir. Aynı zamanda ModaSelvim'de çeşitli indirim fırsatları da bulunmaktadır ve indirimli ürünler ayrı bir kategoride bulundukları için kolaylıkla görülüp incelenmektedir. Site üzerinde %70'e varan indirime sahip ürünlere ulaşmak mümkündür. Tüm bunların yanı sıra bu internet sitesinin sunduğun outlet bölümü avantajı sayesinde her türlü tesettür giyim çeşidine çok uygun fiyata ulaşılabilmekte ve sahip olunabilmektedir. Bunların yanında 95 TL ve üzeri yapılacak her türlü alışverişte kargolar ücretsiz olmaktadır. Bu sayede en şık ve en yeni tasarımlara ve modellere sahip tesettür giyim ürünlerine en uygun fiyat seçenekleriyle kolay bir şekilde ulaşabilmek mümkün olmaktadır. 

 Moda Selvim Üzerinden Yapılacak Alışverişlerde Ödeme İşlemi Nasıl Gerçekleştirilmektedir?

  Kişiler, birbirinden farklı yeni ve değişik tasarımlara sahip tesettür giyim seçenekleri arasından kendilerine ve tarzlarına uygun olan kıyafetleri seçtikten sonra bir sonraki adım ödeme yapma işlemi olmaktadır. Ödeme yapma işlemi, internet üzerinden alışveriş yapan kişilerin en büyük sorunlarından bir tanesidir. Çünkü kişiler, kart bilgilerinin ele geçirilmesinden veya belirtilen ücretten fazlasının alınmasından, ürünün sonrasında istenilen şekilde gelmemesinden ve bunlara benzer birçok sorunun oluşmasından korkmaktadır. Bu noktada ModaSelvim, müşterilerine yine birçok avantaj sunmaktadır. En güvenilir tesettür giyim sitelerinden biri olan bu site, müşterilerinin güvenliğini ve bilgilerinin gizliliğini her şekilde sağlamaktadır. Müşterilerin, kullanıcı hesapları oluşturulurken, daha iyi hizmet verilmesi amacıyla bazı kişisel bilgileri alınmakta ve bu bilgiler, müşterilerin aksi bir talimatı olmadığı takdirde kimseyle paylaşılmamakta, üçüncü kişilere verilmemektedir. Aynı güvenlik duyarlılığı ödeme sürecinde de geçerli olmaktadır.

  Site üzerinde kullanılan Secure Sockets Layer yani SSL Teknolojisi ve 256 bit SSL Sertifikası sayesinde kişilerin bilgileri şifrelenmiş bir şekilde gönderilmektedir. Ödeme sayfasına gelindiğinde buraya girilen kredi kartı bilgileri, site üzerinden alışveriş yapan kişilerin güvenliğini en üst düzeyde tutmak amacıyla hiçbir şekilde ModaSelvim'e veya ona hizmet vermek için çalışan şirketlerin sunucularında görülmemekte ve orada tutulmamaktadır. Buradaki bilgileri sadece müşteri görebilmekte ve kullanabilmekte, üzerinde de sadece müşteri değişiklik yapabilmektedir. Banka kartıyla yapılacak olan her işlem, ModaSelvim'in sağladığı ara yüz üzerinden kişinin kredi kartı bilgilerinin kayıtlı olduğu banka aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Tüm bu özellikler sayesinde, bu internet sitesi üzerinden güvenli bir şekilde kredi kartı ile online ödeme gerçekleştirilme imkanı bulunmaktadır. Ayrıca kişiler karşılaşabilecekleri her türlü muhtemel sorunda müşteri temsilcilerine her kanaldan kolaylıkla ulaşabilmektedir. ModaSelvim'in sağladığı bu güvenlik sistemi ile kredi kartı ve banka kartı gibi online ödeme seçeneklerinin yanı sıra kapıda ödeme seçeneği de bulunmakta ve isteyen kişiler ödemesini kapıda, ürün eline ulaştığı zaman yapma imkanına sahip olmaktadır. Kapıda ödeme işleminde yalnızca kişiden, kargo şirketinin işlemi gerçekleştirebilmesi için kargo şirketine 3 Türk Lirası para ödemek gerekmektedir. Bu servis ücretini ödemek istemeyen kişiler için en kolay yöntem ise güvenli online ödeme fırsatından yararlanarak kredi kartı veya banka kartı seçeneklerinden birini kullanarak internet üzerinden ödeme yapmasıdır. Bu internet sitesinin sunduğu tüm bu ödeme avantajları sayesinde ödeme süreci güvenli, hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilmektedir. 

 Moda Selvim Üzerinden Yapılan Alışverişlerde Yurt Dışına Gönderim Nasıl Sağlanmaktadır?

  Klasik yöntemlerle tesettür alışverişi yapmak ve tüm seçeneklerden tam anlamıyla haberdar olabilmek çok zordur. Bu zorluk, yurt dışında yaşayan kişiler için daha da fazla olmaktadır. Özellikle yurt dışında yaşayan kişilerin yeni moda tesettür trendlerinden haberdar olması ve bu yeni modellere ulaşabilmesi, yurt içindeki kişilere göre çok daha zahmetli olmakta hatta kimi zaman bu kişiler, böyle bir fırsat elde edememektedir. ModaSelvim, bu durumda olan kişileri de düşünerek yurt içine olduğu gibi, aynı güvenlik sistemi ve aynı kaliteli hizmet ile yurt dışına da gönderim imkanı sağlamaktadır. Yurt dışına yapılacak gönderimlerde kargo ücreti, ürünün gönderileceği ülkeye ve gönderilecek ürün adedine göre değişiklik göstermektedir. Kişilerin, ödeyeceği kargo tutarını net olarak görebilmesi için sepette ya da satın alma ekranında, yaşadığı ülkeyi seçmesi yeterli olmaktadır. Böylelikle kişi, ödeyeceği miktarı kolay ve hızlı bir şekilde görme imkanına sahip olmaktadır. Bu internet sitesi ile anlaşmalı olan kargolar aracılığı ile ürünler 5 iş günü içerisinde Türkiye dışında kalan ülkelere gönderim yapılmaktadır. Yurt dışından sipariş veren kişiler de tıpkı yurt içinden sipariş veren kişiler gibi ödemelerini, kredi kartı veya banka kartlarını kullanarak online ve güvenli bir şekilde yapma imkanına sahiptirler.

Modaselvim tüm tesettür giyim modellerini www.modaselvim.com sitesinden inceleyebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın