Görüş Bildir
Haberler
Tercih Ettiğin Oje ve Ruj Renklerine Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

etiket Tercih Ettiğin Oje ve Ruj Renklerine Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

Şeboş
17.07.2017 - 11:23

Bazen çılgınca süs yapasımız gelir. Belki çevreden, belki kendimizi garip hissedeceğimizden, istediğimiz çılgınlığı yapamayabiliriz. Bastırdığın oje ve ruj zevkinden yola çıkalım bakalım neler bulacağız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kullanabileceğin en çılgın oje rengini seçmekle başlayalım o zaman!

2. Bu süslemelerden hangisini tercih edersin?

3. Metalik renkleri sever misin prenses? Seç bakalım!

4. Şimdi de kullanabileceğin en çılgın ruj rengini seçelim!

5. Sana cazip geleni seçer misin lütfen?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ve son olarak oje ruj uyumuna dikkat eder misin? Beğendiğine tıkla o zaman !

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seksi ve kararlısın!

Küçük çılgınlıklarla örtüşüyorsun. Verdiğin tepkilerle, bazen karakterinden oldukça uzak bile olsan,  insanları şaşırtmayı seven bir kışkırtsansın ( sevdim bu kelimeyi:) ) O kadar oturmuş bir karakterin var ki insanlar hata yapmayacağın garantisindeler. Sen de bu durumu hep olumlu kullanabiliyorsun işin aslı. Tebrik sana! Biraz işkoliksin kabul ama eğlence zamanı işle ilgili asla konuşmuyorsun. Senin hayatında her şeyin yeri ayrı ve yerli yerinde. Attığın her adımda 'O yapmışsa vardır bir bildiği' dedirtiyorsun. Örnek insan çevren hep kalabalık ve kaliteli unutma bunu. Adımların sağlam başarıların daim olsun o vakit;)

Mutlu ve kendinle barışıksın!

Yaptığın her şeyden mutlu olabiliyor ve kim ne derse desin en yıkıcı olaylarda bile mutlu kalabiliyorsun. Bu karakterin sana başarı olarak geri dönüyor. Yanlış anlama sakın, bazen aptal sarışın edaların var ya hani işte onlar dışardan bakan için  'Bundan bir cacık olmaz bee' dedirtebiliyor. Ama öyle utandırıyorsun ki insanları tavırlarınla, dersini alan, geri adım atıyor hemen,  aferin sana. Pollyanna ruhunun yanında sana yapılan bir yamuğu da asla affetmiyorsun. Bu da baştan onlara verdiğin toleransla alakalı. Büyük işlere imza atmanın vakti geldi bence şeker kız, harika tasarımlar çıkartacak büyük adımlar hem de!

Dengelisin!

Off offff tam kıvamında bir kadınsın sen be! Evi, mutfağı düzenli, başarılı ve çok sevilen. Takdire şayan bir durum bu cicim Tanrı'nın yarattığı şanslı insanlardansın sen bence. Çevrendekiler de şanslılar. Çocukların, eşin sevdiklerin, iş arkadaşların. Herkes mutlu seninle anlayacağın. Elinin hamuruyla erkek işine karışma diyenler var ya hani halt etmiş işte onlar . Çünkü sen o hamurla neler yaratmışsın. Hem çevrene hem de kendine güzellik katmışsın.

Çılgın seni!

Evet yanına desturla girilen kadınlardansın. Sağın solun belli olmuyor . Sağ gösterip sol vuruyorsun. Bazen piskopatlık derecesinde olan iyiliğin karşındakini korkutuyor. Bu hallerin senin yapında mı var yoksa insanlara karşı geliştirdiğin bir savunma mekanizman mı kimse bilemiyor vallahi. İnsanlar sana fazla güvenemiyor çünkü senden korkuyorlar. Hele o ellerini kollarını kullanırken, kelimelerinle süslediğin o ifade tarzın var yaaa evlerden uzak. İnan ki bende bilemedim şimdi iyi misin kötü müsün sen be! Sadece şunu söyleyebilirim biraz şeytan biraz melek karışımı olan ruh halinle sevsin insanlar seni, değil mi ama;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1087
515
315
132
59
53
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın