Görüş Bildir
Haberler
Tayland Başbakanı Yerini Maketine Bıraktı!

Tayland Başbakanı Yerini Maketine Bıraktı!

Tekil
10.01.2018 - 19:41

Cunta Lideri ,"Soruları Maketime Sorun"

Orgeneral Prayut Çan-oça, 22 Mayıs 2014 tarihinde Tayland'da yönetimi ele geçirmişti.

O günden bu yana seçimleri sürekli ertelemesi, monarşiye karşı çıkan gençlere hoşgörüsüz tutumu sebebiyle eleştirilerin odağındaydı.13 Ocak 'Uluslararası Çocuk Günü' sebebiyle Taylandlı aileler ve çocuklarla biraraya gelen Prayut Çan-oça, kendisine soru sormayı bekleyen gazetecilere maketini işaret ederek,' Sorularınızı bu arkadaşa sorun' diyerek uzaklaştı.

Tayland Başbakanı'nın bundan başka icraatları da var

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Bu arkadaşa sorun!"

"Bu arkadaşa sorun!"

'Uluslararası Çocuk Günü' dolayısıyla makamında aileleriyle birlikte çocukları kabul eden Tayland Başbakanı bir kez daha şaşırttı.Ülkesinde siyasi istikrarsızlık ve çatışmalarla ilgili sorulardan kaçmak isteyen Cunta Lideri, yerine maketini bıraktı ve gazetecilere dönerek,'Çatışmalarla veya siyasetle ilgili sorunuz varsa bu arkadaşa sorun' diyerek uzaklaştı.

"Bana kara büyü yaptılar"

"Bana kara büyü yaptılar"

Prayut Çan-oça, daha önce başka bir ilginçliğe imza atmış ve kendisine 'Kara Büyü' yapıldığını söylemişti.

Gerekçe olarak boğaz ve boyun ağrısını gösteren Çan- oça,'Buna iyi gelecek bir şeyiniz varsa lütfen getirin' demeyi de ihmal etmedi.

Kameramana Muz!

Kameramana Muz!

Kendisini görüntüleyen bir kameramana yarısı yenmiş bir muz atan Tayland Başbakanı, bununla yetinmemiş olacak ki, seçimle ilgili sorular sorulmasına tepki göstererek, muhalif gazetecileri infaz etmekle tehdit etmişti.

Kansız bir darbeyle yönetimi ele geçiren, Prayut Çan-oça,belirlenen seçim tarihlerini sürekli iptal etmesi sebebiyle çok tepki çekiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın