Görüş Bildir
Haberler
Tatilinizi Daha Kaliteli Yaşamanız İçin Otelinizde Bulunması Gereken 8 Ayrıcalık

Tatilinizi Daha Kaliteli Yaşamanız İçin Otelinizde Bulunması Gereken 8 Ayrıcalık

01.08.2022 - 16:09

Tatilinizi daha kaliteli yaşamanız için otelinizde bulunması gereken 8 ayrıcalığı listeledik. İyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güzel bir manzara!

Güzel bir manzara!

Tatilinizi geçireceğiniz otelin manzarası, baktığında insanın içini ferahlatacak türden olmalı! Denizle, yeşillikle, masmavi gökyüzüyle ve doğayla iç içe bir otelde tatil yapmak apayrı bir keyif!

Güzel yemekler!

Güzel yemekler!

Otelde her gün yiyeceğiniz yemeklerin lezzetli ve çeşitli olması da önemli bir artı! Konaklayacağınız tesiste yiyeceğiniz yemeklerin her damak zevkine hitap etmesi, farklı mutfakları deneyimleme imkanı sunması ve özenle hazırlanmış olması oldukça önemli.

Spor salonu!

Spor salonu!

Tatile gittiğinizde sağlıklı yaşamın gerekliliklerini ihmal etmemeniz ve lezzetli yemeklerle alacağınız kalorileri yakmanız için iyi bir spor salonuna ihtiyaç duyabilirsiniz. Kalacağınız otelde aramanız gereken özelliklerden biri de iyi bir spor salonu olmalı!

Konforlu odalar!

Konforlu odalar!

Otelde konaklayacağınız odaların konforlu olması da otelinizde bulunması gereken ayrıcalıklardan biri. Yatacağınız yatakların ve oturacağınız koltukların temiz ve rahat olması, odaların kolayca yerleşilebilir nitelikte olması da oldukça önemli artılar.

Tesis içi imkanlar!

Tesis içi imkanlar!

Tesisin sunduğu eğlence ve dinlence imkanları da tatilinizi güzelleştirecek. İstediğinizde vakit geçirebileceğiniz aquapark'lar, barlar ve gece kulüpleri, basketbol sahaları ve diğer spor alanları, konaklayacağınız tesisi ayrıcalıklı kılacak özelliklerden birkaçı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nezih bir ortam!

Nezih bir ortam!

Konaklayacağınız otel, aile boyu vakit geçirip gerektiğinde kafa dinleyebileceğiniz rahat ve nezih bir ortam sunmalı. İstediğinizde gönlünüzce eğlenebilmeli, istediğinizde rahatlayabilmeli ve huzurlu vakit geçirebilmelisiniz.

Mavi Bayrak!

Mavi Bayrak!
www.nirvanahotels.com.tr

Plaj ve marinalara verilen uluslararası bir çevre ödülü olan Mavi Bayrak, konaklayacağınız tesisi ayrıcalıklı kılan unsurlardan bir diğeri. Deniz suyunun temizliği, çevre bilincine verilen önem ve plajı kullanan misafirlerin ihtiyaçlarına cevap veren donanım gibi özelliklere bakılarak verilen bu ödülü taşıyan bir otelde konaklamanızı tavsiye ederiz.

Temizlik ve hijyen!

Temizlik ve hijyen!

Son olarak, kalacağınız yerin temiz ve hijyenik olması, sık sık temizlenmesi ve dezenfekte edilmesi de oldukça önemli. Odanızdaki yatak ve banyonun temizliğinin yanı sıra otelde COVID protokollerine uygun önlemlerin alınmış olmasına da dikkat etmelisiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın