Görüş Bildir
Haberler
Tatile Giderken Çantanıza Mutlaka Atmanız Gereken Bakım Ürünleri

etiket Tatile Giderken Çantanıza Mutlaka Atmanız Gereken Bakım Ürünleri

Foreo
20.06.2022 - 10:47

Yazın gelmesiyle birlikte tatil sezonu açıldı. Deniz, güneş derken cildimiz kuruyor ve saçlarımız yıpranıyor. Tatildeyken saçlarınıza ve cildinize bakım yapmak için aradığınız tüm ürünler için buyurun içeriğimize!

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir'

1. Güneşin verdiği hasara karşı koruyucu bakım spreyi...

Güneşin zararlı ışınları saçları kurutuyor. Güneşe karşı saçları koruyan ve onaran spreyler ise suya dayanıklılık özelliğiyle denizde ve havuzda bile saçlarınızı koruyor.

2. Canlı bir görünüm veren yaşlanma karşıtı kolajen serum...

2. Canlı bir görünüm veren yaşlanma karşıtı kolajen serum...

Cilde canlılık ve dolgunluk veren kolajen serumlar ayrıca cildi dışarıdan gelen zararlara karşı koruyor.

3. Yumuşak bir cilt için C vitamini serumu...

Cilde esneklik kazandıran ve kırışıklıkları azaltan V vitamini serumu ciltteki ton farklılıklarını gidermeye yardımcı oluyor. Böylece bronzlaşsanız bile dengeli bir cilt görünümüne sahip olabiliyorsunuz.

4. Cilde ferahlık veren nem terapisi...

Sürekli dış etkilere maruz kalan cildi nemlendirmek için bu nem terapisi şart. Tüm cilt tiplerine uygun nemlendirici jel veya maskelerle yaz boyu cildiniz yumuşacık kalacak!

5. Hassas ciltlere özel günlük temizleyici...

5. Hassas ciltlere özel günlük temizleyici...

Cildi hem temizleyen hem nemlendiren temizleyiciler cildinizi makyajdan arındırmaya da yardımcı oluyor. Tatilde güneş ışınlarına maruz kalan cildiniz hassaslaştığından hassas ciltlere özel ürünleri hem yüzünüze hem de göz çevresine uygulayabilirsiniz. Böylece cildinizi temizlerken tahriş etmeyeceksiniz.

6. Dudaklarınızı güneşten korumak için dudak bakım kremi...

6. Dudaklarınızı güneşten korumak için dudak bakım kremi...

Yazın cildimiz gibi dudaklarımız da kuruyor. Kuruyan dudakları nemlendirmek gerekiyor. Güneşe karşı üstün bir koruma sağlayan dudak bakım kremleri yazın dudakları nemlendirmek için ideal!

7. Yazın olmazsa olmazı güneş kremi...

7. Yazın olmazsa olmazı güneş kremi...

Güneş kremi yazın mutlaka yanımızda olması gereken ürünlerden. Dışarı çıkmadan önce mutlaka sürmek gerekiyor. Yazın güneşin zararlı ışınlarından cildi koruyan güneş kremi, pürüzsüz bir cilde sahip olmaya yardımcı oluyor.

BONUS: Derinlemesine bir temizlik için FOREO LUNA mini 3

BONUS: Derinlemesine bir temizlik için FOREO LUNA mini 3

Çantanıza rahatça sığdırarak her yere taşıyabileceğiniz bu ürünün ön tarafı daha geniş alanlara uygulanırken arka tarafı T bölgesi için uygun. T-Sonik titreşim teknolojisine sahip bu ürün sayesinde yazın sürekli kullanılan güneş kremlerini cildinizden rahatça arındırabileceksiniz. Kolay yıkanabilme özelliği ile yazın vazgeçilmezlerinizden olacak!