Görüş Bildir
Haberler
Tatil Seçimlerine Göre Yaz Aşkının Nasıl Biri Olacağını Söylüyoruz!

Tatil Seçimlerine Göre Yaz Aşkının Nasıl Biri Olacağını Söylüyoruz!

Testi çöz ve yaz aşkının nasıl biri olacağını söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Hangisine gitmeyi tercih ederdin?

4. Hangisine gitmeyi tercih ederdin?

5. Hangisine gitmeyi tercih ederdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisine gitmeyi tercih ederdin?

7. Hangisine gitmeyi tercih ederdin?

8. Son olarak deniz, kum, güneş dolu bir tatil mi yoksa daha çok tarihi yerleri görmek, kültürel turlarla dolu bir tatil mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Maceracı!

Maceracı!

Yaz aşkın  hayatı daima dibine kadar yaşamak istiyor. Öyle ki deneyebileceği kadar çok şey denemek, görebileceği kadar çok şey görmek ve tadabileceği kadar çok zevk tatmak istiyor! Bu yüzden de çoğu zaman sonuçlarını düşünmeden kendini her türlü maceraya atıyor ve gerçekten hayatın tadını en güzel şekilde çıkarıyor. Yaz aşkının yerinde olmayı, onun kadar cesur ve korkusuz olmayı gerçekten çok isterdik be!

Realist!

Realist!

Çok ciddiyiz, biz yaz aşkından realistini görmedik bu hayatta. Neden mi? Çünkü hani en azından çocukken hayaller dünyasında yaşar ya insan, senin yaz aşkında böyle bir durum yok. O çocukken de realistmiş, hala da öyle. Onun hayatında gerçek dışı şeylere ve boş hayallere yer yok . O her durumun mantıklı bir açıklaması olduğuna inanır ve gerçekten her durumdan da olabildiğince mantıklı bir şekilde kurtulmaya çalışır. Mesela bir kere durum neyse artılarıyla eksileriyle ele alır ve ona göre hareket eder. Biz ondan mantıklısını görmedik!

İyimser!

İyimser!

Güneşin en büyük özelliği etrafına enerji, ışık ve sıcaklık saçmasıdır değil mi? İşte senin yaz aşkın da  çevresindeki insanlara resmen bunun kat kat fazlasını yapıyor. Girdiği ortama bir anda bir hayat enerjisi, bir neşe ve samimiyet yayılıyor. Çünkü o böyle bir insan; enerjisi inanılmaz yüksek, neşeli, samimi ve en önemlisi iyimser! İçinde bulunduğu durum ne kadar karanlık olursa olsun  o ışığı bulur, yoksa bile kendi yaratır ve muhakkak aydınlığa çıkarır! Çünkü umutsuzluğa kapılarak hiçbir şeyi çözemeyeceğini biliyor ve bu yüzden de hep en iyisine odaklanıp hep onu yakalamaya çalışıyor! Keşke hepimiz onun gibi olsak be!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
157
76
46
26
12
12
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Realist! Çok ciddiyiz, biz yaz aşkından realistini görmedik bu hayatta. Neden mi? Çünkü hani en azından çocukken hayaller dünyasında yaşar ya insan, senin ya... Devamını Gör

Mrt Özn

Realist!