Görüş Bildir
Haberler
"Taş, Kağıt, Makas" Hazırlıkları Tamamlandı: Dizinin Merak Edilen Oyuncu Kadrosu Okuma Provası Gerçekleştirdi

"Taş, Kağıt, Makas" Hazırlıkları Tamamlandı: Dizinin Merak Edilen Oyuncu Kadrosu Okuma Provası Gerçekleştirdi

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Kanal D’nin yakında ekrana gelecek dizisi Taş, Kağıt, Makas’ın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Haklının güçlü değil, güçlünün haklı olduğu, adaletsizliğin sorgulandığı sürükleyici bir hikayeyi izleyici ile buluşturacak olan dizinin oyuncu kadrosu tamamlandı. Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Hande Ataizi, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip gibi başarılı isimlerin kadroda yer aldığı dizinin okuma provası ise geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

Ozan Güven, üç yıl aradan sonra yeniden setlere dönüyor.

Ozan Güven, üç yıl aradan sonra yeniden setlere dönüyor.

Kore yapımı, Remember: War Of The Son’dan uyarlanan dizide sürpriz bir karakter ile setlere geri dönen oyuncunun canlandıracağı karakter şimdiden merak konusu oldu.

Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaryosunu Uğraş Güneş‘in kaleme aldığı “Taş Kağıt Makas” dizisi, gecekondu mahallesinde yaşayan Umut’un (Ekin Koç), düzenin gerçek sahiplerine karşı babasının suçsuzluğunu ispatlamak için verdiği adalet savaşıyla ekrana gelecek.

Çekimleri geçtiğimiz günlerde başlayan dizide Umut karakterine hayat veren Ekin Koç, ilk kez bir hipertimezi hastasına (hipertimezi: sıradışı hafıza yeteneği) hayat verecek. Umut’un olağanüstü hafıza yeteneğiyle adalet arayışını sürdüreceği “Taş Kağıt Makas” yakında Kanal D’de...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın