Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 6 Nisan Cumartesi Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 6 Nisan Cumartesi Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Aburoski
05.04.2019 - 17:01

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 6 Nisan Cumartesi günü senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Bugün senin dinlenme günün. Havanın, boş olmanın tadını çıkaracaksın. Kafanı hiçbir şeyle meşgul etmeyeceksin. Resmen bedenin ruhun bugun tüm o olumsuz düşüncelerden arınacak. 

Aynı zamanda da ormanlık bir alana gidebilirsin. Bu huzurlu yerde bir arkadaşınla birlikte olacaksın ve onunla çok güzel vakit geçireceksin. Bunu sık sık yapmalısın. :)

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Bugün bir arkadaşın reddedemeyeceğin bir teklifle karşına çıkabilir. Seni bir yere davet edecek ve bu davet ettiği yerde senin hayran olduğun biri olacak. Davet edildiğin bu yere git ve hayatının en güzel gününü yaşa. 

Ayrıca da burada biriyle tanışacaksın. Bu kişi seni çok etkileyecek. Bir süre etkisinden çıkamayacaksın. Belki yeni bir aşk doğar. Ne dersin? :)

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Bugün birine bir haber götüreceksin ve bu haber bu kişiyi çok üzecek. Onunla birlikte sen de üzüleceksin. Senin için çok zor bir an olacak. Hiç bu zamana kadar bu tarz bir şey yaşamamıştın. Elin ayağın birbirine girecek bu haberi verirken. 

Bir de kalabalık bir ortamda olacaksın. Bu ortam bu haberle ilgili olabilir. Ailen de seninle birlikte olacak. :)

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Bugün kendinden bile çok değer verdiğin o insan sana üzüleceğin bazı şeyler söyleyecek. Bu söyleyeceği şeyleri bir süre aklından atamayacaksın ama zamanla geçecek. Sen daha değerlisin unutma. Kısa sürede kendine geleceksin. 

Aynı zamanda da bugün bağıra bağıra ağlayabilirsin. Ağlamak bazen insana iyi gelir. Ağlamaktan korkma hiçbir zaman. Ağladıktan sonra bi' rahatlama hissi oluşacak. Bundan emin olabilirsin. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Bugün arkadaşınla birlikte yaz alışverişine çıkabilirsin. Alışveriş yaparken hızını alamayıp ne yazık ki üstündeki bütün parayı bitireceksin. E bir süre seni zor günler bekliyor olacak.

Aynı zamanda da bu alışveriş esnasında arkadaşınla bir konuyla ilgili fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz. :)

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Bugün evde keyfine göre takılırken evine davetsiz bir misafir gelecek. Bu gelen kişiyle pek aran iyi değil ama sanırım bir sıkıntısı olduğu için senin kapını çalacak. Onun sıkıntısını dinleyip çözüm bulmaya çalışacaksın. 

Aynı zamanda da ailenden gelecek bir haberle sevineceksin. En başta seni daha sonra aileni ilgilendiren bir haber olacak bu. Bu haberle birlikte artık her şey yoluna girecek. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Bugün bir yakının başarısına şahit olacaksın. Bu başarıyı elde etmek için ne kadar çok emek verdiğini sen biliyorsun. Bu seni gururlandıracak. Bazı konularda da ona yardım etmişsin. Bu başarıda senin de payın var yani. 

Aynı zamanda da bugün kendin için yeni kararlar alacaksın. Uzun zamandır  planlayıp ertelediğin ne varsa yavaş yavaş yapmaya başlayacaksın. :)

Seçtiğin Kart; "Denge"

Seçtiğin Kart; "Denge"

Bugün internet üzerinden yapacağın bir alışverişte dolandırılacaksın. Çok yüklü bir miktar olmayacak bu ama yine de üzüleceksin. Online yapacağın alışverişlerde daha güvenilir yerleri seçmelisin. 

Bu yaşayacağın olay nedeniyle ailenle papaz olabilirsin. E biraz haklılar gibi. Artık daha dikkatli olursun değil mi? :)

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Bugün tanıdığın fakat ortamlarına hiç dahil olmadığın bir arkadaş grubuyla bir etkinliğe gideceksin. Çok fazla bu insanları tanımadığın için canın sıkılacak ama onlara alıştıktan sonra çok eğleneceksin. 

Aynı zamanda da onlarla gittiğin için yakın arkadaşın sana kızabilir. Onlarla görüşmeni başından beri hiç istememiş. Bir yandan da onun gönlünü almaya çalışacaksın. :)

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Bugün uzun zamandır hayalini kurduğun bir iş için ilk adımı atacaksın. Bu adımı atarken arkadaşların da sana destek olacak. Onların da desteğiyle birlikte işin daha da kolaylaşacak. Ve bu işte ileride çok başarılı olacaksın. 

Aynı zamanda da bu hayallerini gerçekleştirmek ailenin de çok hoşuna gidecek. Onların destek vermesi seni çok mutlu edecek. Her şey yolunda gidecek. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Bugün havanın güzel olmasıyla birlikte güne güzel başlayacaksın. Modun ve enerjin inanılmaz yüksek fakat akşama doğru modun biraz düşebilir. Çünkü hiç beklemediğin bir anda yakın arkadaşının haberiyle şaşıracaksın. Biraz üzüleceksin fakat bu çok uzun sürmeyecek. O yüzden her ne olursa olsun modunu yüksek tutmaya çalış. 

Tüm bunların yanında bugün ailenle aranızda bir konu ilgili konuşma geçebilir. Tartışma yaşanabilir ama alttan almalısın çünkü onlar senin iyiliğini düşünüyor. Sonradan pişman olmanı istemeyiz. :)

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Bugün kendini motive edecek şeylerle uğraşacaksın. Bütün hafta yeterince yoruldun, zaman zaman depresyona girdin ama şimdi derin bir nefes alıp rahatlamanı istiyoruz. Arkadaşlarınla birlikte buluşup, sohbet edebilirsin. Onların enerjisi sana iyi gelecek. Bizden söylemesi.

Aşk konusunda biraz sabırsız davranıyor gibisin fakat beklemelisin. Ani kararlar vermek çok doğru değil. Sadece zaman… :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
14
11
6
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın