Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 29 Mart Cuma Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 29 Mart Cuma Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Aburoski
28.03.2019 - 17:31

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 29 Mart Cuma günü senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Son zamanlarda seni sıkıntıya sokacak bazı olaylar yaşamışsın. Bugün ise bu  olaylarla ilgili yaşadığın problemlerden kurtulacaksın. 

Bir de bu akşam bir partiye katılacaksın ve bu partide biriyle tanışacaksın. Bu kişi hayatının önemli bir yerinde olacak. Bugünden sonra bir daha ayrılmayacaksınız. :)

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Bugün okul hayatın, iş hayatın veya arkadaş ortamın olsun birtakım zorluklar yaşayabilirsin. Yaşadığın sıkıntıları kısa sürede çözeceksin bu nedenle kafana fazla takma. 

Ayrıca bugün bir arkadaşınla dertleşmek için görüşebilirsin. Bu görüşme sana çok iyi gelecek. Aklındakileri birine anlatmak seni rahatlatacak. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Bugün gün içerisinde güzel bir haber alacaksın ve aldığın bu haberle kendini oldukça çok iyi hissedeceksin. Bu haber bir kazanım ya da sınav başarısı olabilir. 

Akşam da bu haberi kutlamak için arkadaşlarınla sevdiklerinle dışarı çıkacaksın. Bugün senin için keyifli bir gün olacak. Tadını çıkar. :)

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Bugün bir miktar paranı kaybedebilirsin. Bu kaybettiğin para sana önemli bir iş için lazımdı fakat ne yazık ki ya çaldıracaksın ya da sakladığın yeri unutacaksın ama yakın zamanda o paranın 2 katına kavuşacaksın. Merak etme yani. 

Bir de sevgilin varsa sevgilinle yoksa arkadaşınla çok farklı bir ortama gireceksin. Bu ortam senin pek de hoşuna gitmeyecek. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Bugün ailenle ilgili bazı problemler yaşayabilirsin. Ailenin seni çok daralttığını düşünebilirsin ama sonrasında aslında iyiliğin için yaptıklarını anlayacaksın. Bu nedenle onların kalbini kırmamaya çalış. 

Ayrıca eline belli bir miktar para geçecek ve rahatlayacaksın. Bu para hayallerini gerçekleştirmene yardımcı olacak. Dikkatli harcamanı öneriyoruz. :)

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Bugün bir arkadaşınla ortak bir plan yapabilirsin fakat bu arkadaşına pek güvenmemeni tavsiye ediyoruz. Seni yarı yolda bırakabilir. Bu nedenle atacağın adımlara dikkat etmelisin. 

Ayrıca bugün hiç beklemediğin bir kişiden bir şeyler duyacaksın. Sana karşı olan duygularını itiraf edecek fakat sen buna fazla tepki göstereceksin ve kabul etmeyeceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Çektiğin sıkıntıların üstesinden gelmen için bugün biri sana destek olacak ve yanından hiç ayrılmayacak. Bu insan sana çok değer veren biri. 

Bir de onun hareketlerinden etkileneceksin ve bir şeyler yaşanması yönünde olumlu şeyler düşüneceksin. Bakalım belki de yeni bir aşk doğar. Ne dersin? :)

Seçtiğin Kart; "Denge"

Seçtiğin Kart; "Denge"

Bugün sağlığında ilgili bazı sıkıntılar yaşayabilirsin. Bu sorunlar çok önemli değil fakat daha fazla sağlığını ihmal etmemelisin. Doktora görünmeni tavsiye ediyoruz. 

Aynı zamanda da geçmişle ilgili kafanda olan birkaç soru var. Bunlar bugün  çözülecek ve artık geçmişe değil geleceğe odaklanacaksın. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Bugün yeni bir iş haberi gelebilir ve güzel sonuçlar alabilirsin. Gireceğin bu iş ortamıyla ilgili başarıların olabilir ve çok göze batabilirsin. Etrafında sana karşı içten içe cephe alacak kişiler olabilir.

Bir de bu mutlu gününde sevdiğin insanla bazı problemler yaşayacaksın. Güzel haberleri unutup bu duruma odaklanacaksın. :)

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Bugün bir arkadaşının yardımına koşabilirsin. Bu insan sana belli etmese de çok büyük sıkıntıların yaşıyor. Herkesten sakladığı sorununu öğreneceksin ve bu sorunu çözmek için ona yardım edeceksin. 

Ayrıca bugün yapacağın harcamalara da çok dikkat etmelisin. Gereksiz para harcama ki sonraki günlerde sıkıntı yaşama. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Bugün arkadaşlarınla ilgili bazı sırlar öğrenebilirsin. Hatta şimdiye kadar nasıl fark etmedim diye kendini yiyip bitireceksin. Öğreneceğin şeyler çok da onaylamadığın konularla ilgili olacak. Acaba ne?

Bir de hafta sonu için sevdiğin bir arkadaşınla kısa bir tatil planı yapacaksın. Bu plana uyun ve güzel bir hafta sonu geçirin. :)

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Bugün her şey senin için çok güzel olacak. Kafandaki soruların cevabını alacağın bir gün olacak. Beynin çok rahatlayacak. Artık saçma şeyler düşünmek zorunda kalmayacaksın. 

Aynı zamanda da bir arkadaşın bir konuda danışmak için seninle görüşmek isteyebilir. Onunla görüş ve ona yardım et. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
13
8
3
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın