Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 23 Mart Cumartesi Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 23 Mart Cumartesi Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Aburoski
22.03.2019 - 21:18

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 23 Mart Cumartesi günü senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Bugün uzun zamandır tanıdığın biriyle yakınlaşabilirsin. Bütün gün onu düşüneceksin ve artık senin aklında yer edecek. Belki ileride bir şeyler olur? 

Aynı zamanda da bir arkadaşın seninle özel olarak görüşmek isteyecek. Bu görüşme kendiyle alakalı olacak. Senden yardım isteyebilir. :)

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Bugün senin için pek de iyi geçmeyecek. Sevdiğin insan sana soğuk davranacak ve kafanda bir sürü şey kuracaksın. Seni bu durum ciddi anlamda çok üzecek. Biraz sabırlı davranmalısın. Belki seninle ilgili bir durum yoktur? Her zaman kötü düşünme. 

Ayrıca bugün ailenden biriyle küçük bir tartışma yaşayacaksın. Çok da büyütülmeyecek bir şey. Bir saat sonra hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya devam edeceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Bugün sana güzel bir haber gelecek ve bu haber geçmişinde senin için çok önemli bir yeri olan biri hakkında olacak. Sevinsem mi üzülsem mi ikilemini yaşayacaksın. 

Bir de hafta sonu ormanlık bir alana gidebilirsin. Sana bu ortam çok iyi gelecek. Arkadaşlarınla olmak ve çok güzel bir ortamda olmak kafanı rahatlatacak. :)

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Bugün sevgilin varsa sevgilinle bekarsan da tek başına bir ortama gireceksin ve bu ortamda bütün gözler sende olacak. Eğer sevgilinle gidersen seni biraz kıskanabilir ve bu durum aranızda küçük bir tartışmaya neden olabilir. 

Ayrıca o ortamda tanışacağın biri iş anlamında sana yardımcı olacak. Gözün açık olsun yani. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Bugün çok sıradan bir gün olacak senin. Evden çıkmak istemeyebilirsin yani. Üstünde de zaten nedensiz bir ağırlık olacak. Dizi film izleyerek gününü bitireceksin diyebiliriz. 

Aynı zamanda da bir arkadaşın seni ziyarete gelebilir. Onunla çok güzel vakit geçireceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Bugün kariyerinle ilgili mutlu olacağın gelişmeler olabilir. Daha önce başvurmuş olduğun bir iş ile ilgili mülakat gerçekleştirebilirsin. Bu mülakat tam olarak senin istediğin gibi geçecek. 

Ve bir de bugün Harcamalarına biraz dikkat etmelisin. Paranı biraz cebinde tutmalısın. Bizden demesi... :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Bugün ailenle uzun zamandır konuşmak istediğin bir konuyu onlarla paylaşacaksın. Bu senin için biraz zor olacak ama sonunda onlarla konuşacaksın. Öyle korktuğun gibi de tepki vermeyecekler. Her şey istediğin gibi olacak yani. 

Bir de uzun zamandır sağlığına dikkat etmediğin için birtakım sorunlar yaşayabilirsin ama merak etme hepsi kısa sürede geçecek. :)

Seçtiğin Kart; "Denge"

Seçtiğin Kart; "Denge"

Bugün aniden kendini bir tatil yerinde bulabilirsin. Bir arkadaşın ya da sevgilin sana sürpriz yapacak. Bu da sana çok iyi gelecek. Güzel bir hafta sonu olacak senin için yani. Tadını çıkarmaya bak. 

Bir de senden yaşça büyük bir insanın sürekli kararlarına karışması seni artık çıldırma noktasına getirmiş. Bugün, onunla kalbini kırmadan bir konuşma yapacaksın. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Bugün hiç beklemediğin insanlardan hiç hoşuna gitmeyecek duyumlar alabilirsin. Bu durum seni hem şaşırtacak hem de öfkelendirecek. Çünkü bu duyacağın şeyler çok da iyi olmayacak.

Ayrıca bugün kalbini birine kaptırabilirsin. Onu görür görmez vurulacaksın diyebiliriz. Etrafına dikkatlice bakmalısın. :)

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Bugün nedenini bilmediğin bir şekilde çok neşeli olacaksın. Bu durum kalbini birine kaptırmış olmandan kaynaklı olabilir mi? Arkadaşların da sende bir değişiklik olduğunu hissedecekler.

Bu neşeni bozmaya çalışan insanlar olabilir. Onlara karşı dikkatli olmalısın. Kimsenin seni üzmesine izin verme. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Bugün birisinden bir hediye alacaksın ve bu duruma çok şaşıracaksın. Bu kişi senin ortamından biri olacak. Bu kişinin uzun zamandan beri senden hoşlandığını öğreneceksin. 

Ayrıca bu durum seni çok düşündüreceği için arkadaşlarınla buluşarak onlardan tavsiye alacaksın. Onların tavsiyesi sana iyi gelecek. :)

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Bugün senin için biraz zor geçebilir. Etrafında olan birtakım olaylar nedeniyle hayatında bazı değişiklikler olmuş. Ve bugün bu olayları düşünerek gününü geçireceksin. Bugün kafan epey karışık olacak. 

Ve bu düşüncelerin sonunda da bir karar alacaksın. Bu karar hayatın için çok önemli olacak. İyice her şeyi düşünüp öyle karar vermelisin. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
8
4
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın