Görüş Bildir
Haberler
Tarkan Bu Sefer Netflix'le Anlaştı! Hayatı Belgesel Oluyor...

Tarkan Bu Sefer Netflix'le Anlaştı! Hayatı Belgesel Oluyor...

Müge Kakşi
28.11.2021 - 22:51

Ünlü sanatçı Tarkan'dan hayranlarını sevindiren haber geldi. Uzun bir süredir yurt dışında hayatına devam eden sanatçı geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye geri dönmüştü. Gelir gelmez bir reklam filmi için kamera karşısına geçen Tarkan'ın filmi çok konuşulurken hayranlarına yeni şarkı müjdesi de vermişti. Son gelen iddialara göre Tarkan Netflix platformuyla anlaşarak hayatının belgesel olmasına izin verdi. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tarkan'ın Hayatı Belgesel Oluyor

Tarkan'ın Hayatı Belgesel Oluyor

Uzun bir aradan sonra Türkiye’ye geri dönen bir markayla anlaşma yaptıktan sonra, yeni albümü için kendini stüdyoya kapatmıştı. Tarkan, hayatının belgesel olması için Netflix'ten gelen teklifi kabul etti. Sanatçı, yapım ekibiyle hummalı bir çalışmaya girmeye hazırlanıyor.

Megastar, yapım için kendi özel arşivini açtı. Kasasında olan eski VHS'de video görüntülerini çıkaran Tarkan, konserleri ve özel yaşamının olduğu kayıtları dijitale çevirmesi için güvenilir bir merkez arıyor.

Arşivi İçin Özel Önlem

Arşivi İçin Özel Önlem

Tüm ekibini seferber eden Megastar, arşivi için özel bir önlem daha aldı. Belgesel için vereceği kayıtlarda istemediği görüntülerin kimsenin eline geçmesini istemeyen sanatçı, montaj için özel olarak 4 kişilik ekip kurarak görevlendirdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
12
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?