Görüş Bildir
Haberler
Tanımadığınız İnsanların Arkadaşınız Olma Potansiyelini Nasıl Anlarsınız?

Tanımadığınız İnsanların Arkadaşınız Olma Potansiyelini Nasıl Anlarsınız?

Gizem Beşe
06.11.2021 - 14:16

Günlük hayatta bir çok insanla karşılaşıyoruz ve belki bu insanlar çok iyi arkadaşımız olacakken biz tanışmıyoruz. 

Peki tanımadığınız insanların arkadaşınız olma potansiyelini nasıl anlarsınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Espri zevki

1. Espri zevki

İnsanlarla bir ortamda hemen kaynaşmanızı sağlayabileceğiniz özelliklerden biri esprilerdir. Tüm insanlar aynı şeye gülmezler, sizinle ortak şeylere gülen biri bulduğunuzda onunla konuşmak ve anlaşmakta çok kolay olur. Hatta belki buz gibi esprilerinize bile gülebilir :)

2. Ortak çorap zevki

2. Ortak çorap zevki

Günlük yaşamda hepimiz çorap giyiyoruz. Dost başa düşman ayağa bakar hurafesini ortadan kaldırırsak birinin ayağında gördüğünüz ve çok beğendiğiniz çorap sayesinde sohbet başlatabilirsiniz. Birbirinize link veya alışveriş merkezi adı söyleyerek numaralarınızı da paylaşmış olursunuz.

3. Burç uyumu

3. Burç uyumu

Bazı insanlar bur uyumuna çok önem verir. Yükseleninden, ateş burcuna kadar her şeyinizi öğrenmek isterler. Burçlarınız uyuyorsa, liderlik, hassaslık gibi bazı karakteristik özellikleriniz birbiriyle uyumlu olabilir ve böylece o insanla çok daha iyi anlaşırsınız.

4. Eğlence anlayışı

4. Eğlence anlayışı

Her insanın eğlence anlayışı farklıdır. Bazıları konserlerde eğlenir bazı insanlar ise evde pinekleyerek. Sizinle aynı eğlence tarzındaki birini bulduğunuzda hem ortama uyum sağlamak için yorulmazsınız hem de beraber yaptığınız etkinliklerden daha çok zevk alabilirsiniz.

5. Kıyafet zevki

5. Kıyafet zevki

Okulda, işte, yolda yürürken, sosyal medyada gezinirken tanımadığınız bir kişinin üzerindeki kıyafet çok ilginizi çekiyor mu? Bu insanlarla ortak kıyafet zevkiniz olabilir. Kıyafeti nereden aldığını sorarak konuşmayı ilerletebilirsiniz ve ilerleyen zamanlarda gardırobunuzu bile gösterebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Damak zevkleri

6. Damak zevkleri

Acı seven bir insan ile acıyı hiç sevmeyen bir insanı ortak bir yere götürürken zorluk mu yaşıyorsunuz? Size uygun damak tadına sahip biri ile karşılaştığınızda yemekler daha lezzetli ve ortam çok daha şen olabilir.

7. Ortak filmler ve diziler

7. Ortak filmler ve diziler

Hepimiz filmler ve dizileri seviyoruz. Hele bir kişiyle ortak bir film- diziyi ya da yönetmeni seviyorsak konuşmalar heyecan verici ve bilgi dolu olur. O insanlarla film seçmek zorunda kalmadan ortak film-dizi zevkinizden dolayı biletiniz masanızda olacaktır.

8. Koku zevkleri

8. Koku zevkleri

Ah mis gibi kokular yok mu? Kimimiz baharatlı koku severiz kimimiz çiçekli kokuları. Bizimle ortak koku zevki olan biri ortamdan geçerken onun kokusu size tanıdık gelecektir bu kişiyle tanışıp koku zevklerinden bir konuşmaya dalabilirsiniz.

9. Hayvan sevgisi

9. Hayvan sevgisi

Patili dostlarımızı hepimiz seviyoruz ama bazılarımız korkuyor olabilir tabi ki. Bu insanlar ile ortak hayvan sevgisinden evinizde, sokağınızda veya rastladığınız hayvanın resimlerini gösterebilirsiniz. Ayrıca konuştuğunuz kişi ve sizin hayvanınız varsa konuşmalar veteriner, kilo alma, uykusuzluk gibi konulardan birlikte dert yakınabilirsiniz.

10. Oyun zevkleri

10. Oyun zevkleri

Evrensel oyunlarda, oyun platformlarında hiç tanımadığınız insanlarla karşılaşabiliyoruz. Bu insanlar ile ortak oyunlar oynuyorsak yazışmak, anlaşmak ve oyun partneri olmak çok daha kolay olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. Müzik zevkleri

11. Müzik zevkleri

Yerli müzik mi? Yabancı müzik mi? Bu sorunun cevabına göre bu insanlarla şarkıcı, müzik ve hitleri konuşmak daha zevkli olmuyor mu? Müzik dinleme platformlarında tanışabiliriz veya ortamda aynı müziğe ritim tutmamıza göre birbirimize mutlu bakışlar atıp tanışabiliriz.

12. Ortak hobiler

12. Ortak hobiler

Kimimiz el işinde, kimimiz sporda iyiyiz. Hepimizin hobileri var. Bu hobilere göre insanlarla konuşup tanışmak daha zevkli ve daha kültürlü olacaktır. Sevdiğiniz hobilerle beraber gidebilir veya ortak bir hobiye başlayabilirsiniz.

13. Aynı memleketten olmak

13. Aynı memleketten olmak

Günümüzde birisiyle tanışmadan önce çoğumuz nerelisin? diye sorarız. Aynı memlekettensek, memleketimizi konuşabilir, ortamlardan bahsedebilir, yemekleri beraber yiyebilir, memleket özlememizi birlikte giderebiliriz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın