Görüş Bildir
Haberler
Tamam mı Devam mı? Sağlıklı Yaşam Testini Bitirebilecek misin?

etiket Tamam mı Devam mı? Sağlıklı Yaşam Testini Bitirebilecek misin?

17.03.2018 - 14:27

Bakalım pes etmeden devam testi bitirebilecek misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Portakallı Ispanak Salatası?

Portakallı Ispanak Salatası?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kinoa Kısırı?

Kinoa Kısırı?

Maydanoz Smoothie

Maydanoz Smoothie

Avakadolu Tart?

Avakadolu Tart?

Kabak Cipsi?

Kabak Cipsi?

Brokoli Çorbası?

Brokoli Çorbası?

Kırmızı Pancar Çorbası?

Kırmızı Pancar Çorbası?

Brokoli Püresi?

Brokoli Püresi?

Avakadolu Sandviç?

Avakadolu Sandviç?

Çavdarlı Kek?

Çavdarlı Kek?

Üzgünüz!

Maalesef sağlıklı yiyeceklerle beslenme konusunda pek başarı değilsin. Tamam kabul ediyoruz, görüntüleri her ne kadar güzel olsa da tatları pek iç açıcı olmuyor. Fakat daha uzun ve sağlıklı bir hayat sürebilmemiz için kendimize iyi bakmamız gerekiyor. Bu uğurda en büyük ve en önemli adım da beslenmeyle başlıyor. Kendini en azından alıştırmayı denesen iyi edersin. Ya da en azından aşırı yağlı, sağlıksız atıştırmalıklardan ve fast food tarzı yiyeceklerden vazgeçmelisin. Bize sorarsan sağlıklı yaşam işine en azından bu kötü beslenme alışkanlıklarını bırakarak başlayabilirsin. Elbette insanın alışkanlıklarından vazgeçmesi pek kolay olmuyor ama mutlu ve sağlıklı yaşamak istiyorsan bazı fedakarlıklar yapman gerekiyor. Hem şunlara bir baksana rengarenk ne kadar da güzel görünüyorlar. Ön yargını bir kenara koyup, bu yiyeceklerin tatlarına mutlaka bakmalısın. Bir şans versen onlara hiç de fena olmazdı :)

Tebrikler!

Sana bizden kocaman bir alkış. Gerçekten çok doğru seçimler yaptın ve testi tamamladın. Kendini böyle sağlıklı bir beslenmeye alıştırman ve tercih etmen müthiş olmuş. Keşke hepimiz beslenme konusunda senin kadar bilinçli olabilsek. Arkadaşların senin yanında sağlıksız ve zararlı olan fast food yemeklerini yerken sen güçlü iradenle menüdeki en sağlıklı şeyleri tercih ediyorsun. Çünkü kendini seviyorsun. Hayatının değerini biliyorsun ve kendine iyi bakıyorsun. Bu kadar kaliteli bir beslenme alışkanlığına nasıl sahip oldun çok merak ediyoruz. Aslında gerçekten tavsiyelerinize ihtiyacımız olabilir. Özellikle günümüzde neredeyse hiç kimse sağlıklı beslenmenin yanından bile geçmiyor. Fast food ve abur cuburlar piyasada o kadar büyük bir yer kaplıyor ve o kadar iyi pazarlanıyor ki... İnsanlar da bu sebeple hep onlara yöneliyor. Fakat sen çok bilinçli bir tüketicisin ve sana neyin iyi geleceğini çok iyi biliyorsun. Gerçekten seni tebrik ediyoruz, umarız bu yoldan hiç şaşmazsın :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
685
242
105
98
91
88
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nisa Uçar

normalde hiç birini yemem ama yiyecekleri merek ettiğim için hep devam dedim:D

DoksanDokuzKuruş

Peki sağlıklı beslenme sadece bu absürtlükleri yiyince mi oluyo?

Melisa Melisa

Bu gibi Testlerin faydasi ne acaba? Zaten insan oglu digerini görmek icin devama basacak. Sonundada tebrikler diyo. Agliyim'mi güliyim'mi