Görüş Bildir
Haberler
Tacizle ve Tehditle Suçlanan Mehmet Ali Erbil'e 7 Yıl 3 Ay Hapis İstemi!

Tacizle ve Tehditle Suçlanan Mehmet Ali Erbil'e 7 Yıl 3 Ay Hapis İstemi!

Kübra Köklü
03.02.2023 - 15:47 Son Güncelleme: 03.02.2023 - 16:30

Mehmet Ali Erbil, klibinde oynadığı şarkıcı Ece Ronay Bilir'i taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla yargılanıyor. Sanık Erbil'in 'Elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz', 'Sesli yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından 1 yıl 11 ay 15 günden, 8 yıl 10 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sanık Mehmet Ali Erbil ve şikayetçi Ece Ronay Bilir, duruşmaya katılmadı

Sanık Mehmet Ali Erbil ve şikayetçi Ece Ronay Bilir, duruşmaya katılmadı

Anadolu 67. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuksuz sanık Mehmet Ali Erbil ve şikayeti Ece Ronay Bilir, katılmadı. 

Duruşma savcı, sanık Mehmet Ali Erbil'in  şikayetçi Ece Ronay'ın klip nedeniyle görüştükleri, çekimlerin ardından iki tarafından mesajlaştıkları sırada Erbil'in Ronay'a  ''Bu akşam sizin yanınızda uyumak istiyorum' şeklinde mesaj göndererek cinsel tacizde bulunduğu ifade edildi. Mütalaada, Erbil'in attığı mesaja Ece Ronay'ın olumsuz karşılık vermesi  üzerine Erbil'in bu kez de Ronay'ın onur, şeref ve saygınlığını rencide etmek kastıyla hakaret içerikli mesaj attığı belirtildi. Mehmet Ali Erbil mesajları tanık olarak dinlenen asistanı Nuray Kaya'nın attığını söylese de Kaya'nın savcılık ifadesinde mesajları Erbil'in attığı yönünde ifade verdiği, mahkemede verdiği ifadesinde ise Nuray Kaya mesajları Erbil'in yönlendirmesiyle yazdığı söylediği belirtildi. Mütalaada Nuray Kaya'nın mahkemedeki ifadeleri Mehmet Ali Erbil'i suçtan kurtarmaya yönelik olarak değerlendirildiği aktarıldı.

Erbil hakkında 8 yıl 10 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi

Erbil hakkında 8 yıl 10 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi

Mahkeme, sanık avukatının süre talebini kabul ederek duruşmayı erteledi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Mehmet Ali Erbil'in mesajlarının Ece Ronay Bilir'in kişilik haklarını zedeleyecek biçimde hakaret içerdiği, bir başka mesajının ise 'Tehdit' suçunu oluşturduğu ifade edildi. Sanık Mehmet Ali Erbil'in 'Elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz', 'Sesli yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından 1 yıl 11 ay 15 günden, 8 yıl 10 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
9
7
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erol Kayar

Aaamanın!

Volkan

adamın eli ayağı tutmuyor ama orası da rahat durmuyor, Way arkadaş

Pasif Kullanıcı

Uğur derinn donndurucuya koymuşlar herhalde viagra içtikten sonra🤪

beybi shark

milletin ayağa kalkamadığı yaşlarda Mali avucundakini indirmeye çalışıyor. Lan ne adammışsın ya, seni teneşir paklar Mali.