Görüş Bildir
Haberler
TV
Survivor'la Ünlenip Kariyerine Oyuncu Olarak Devam Eden Yarışmacılar

Survivor'la Ünlenip Kariyerine Oyuncu Olarak Devam Eden Yarışmacılar

Roxy Carmichael
15.12.2022 - 14:40 Son Güncelleme: 15.12.2022 - 14:57

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından Survivor, hiç şüphesiz her sene büyük ilgi görüyor. Yarışma kadar yarışmaya katılan yarışmacılarla da ünlü olan Survivor, pek çok yarışmacıyı ünlü ederek kariyerlerinde büyük rol oynadı. İşte Survivor ile ünlü oyunculuk yapan isimler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Nisa Bölükbaşı

1. Nisa Bölükbaşı

2020'de katıldığı yarışmayla epey hayran kitlesine ulaşan Nisa Bölükbaşı, yarışmanın ardından oyunculuğa yönelmişti ve Exxen'de yayınlanan Sihirli Annem dizisinde rol almıştı.. 2022'de tekrardan Survivor'a katılan Nisa, bu defa birinciliği elde etti ve Survivor'un 2. kadın şampiyonu oldu.

Nisa Bölükbaşı son olarak TRT Dijital'de yayınlanacak olan 'Koyu Beyaz' adlı dizide yer alacak.

2. Serkay Tütüncü

2. Serkay Tütüncü

Survivor'ın unutulmaz yarışmacılarından Serkay Tütüncü, yarışmanın ardından TV sektörüne çok hızlı bir giriş yaparak pek çok popüler dizide önemli roller elde etti. Afili Aşk, Masumiyet ve Kusursuz Kiracı Serkay'ın rol aldığı yapımlardan sadece birkaçı...

3. Yiğit Dikmen

3. Yiğit Dikmen

2014 yılında Survivor Gönüllüler takımında yer alan Yiğit Dikmen, özellikle yarışma boyunca Turabi'yle yaşadığı kavgalarla bilindi. Yarışmadan 4. olan Yiğit, 2015 yılında Fox Tv'de ekrana gelen Şehrin Melekleri adlı dizide rol alarak oyunculuk kariyerine başladı.

4. Hilmi Cem İntepe

4. Hilmi Cem İntepe

2013 yılının şampiyonu Hilmi Cem İntepe, daha sonra pek çok kez Survivor'a katıldı. İntepe yarışmanın ardından Maria ile Mustafa, Bodrum Masalı, Çalıkuşu gibi dizilerde yer alırken, çeşitli sinema projelerinde de boy gösterdi.

5. Anıl Tetik

5. Anıl Tetik

2012'de Survivor'a katılan ve 3. olan Anıl Tetik, yarışmanın ardından Hayat Bazen Tatlıdır, Alemin Kıralı ve Tek Yürek dizilerinde boy gösterdi. Survivor Anıl şu an Kanal D'de yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinde yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Semih Öztürk

6. Semih Öztürk

Survivor'dan önce Ütopya yarışmasıyla tanıdığımız Semih Öztürk, zaten belirli bir hayran kitlesiyle yarışmaya katılmıştı. Bahtiyar Ölmez adlı dizide rol alan Semih Öztürk, ardından Survivor Panorama programında konuşmacı oldu.

7. Turabi Çamkıran

7. Turabi Çamkıran

Survivor'a 2014, 2015 ve 2018 yıllarında katılan Turabi Çamkıran, özellikle son dönemde yayınladığı müstehcen görüntüler ve olay yaratan sözleriyle gündemden düşmüyor. Survivor'ı 2 kez kazanan Turabi, yarışmanın ardından Kertenkele dizisinde rol aldı.

8. Merve Oflaz

8. Merve Oflaz

Survivor'ın ilk kadın şampiyonu Merve Oflaz, 2010 yılında katıldığı yarışmanın ardından ülke çapında tanınır olmuştu. Yarışmadan sonra Güzel Köylü, Arka Sokaklar ve Not Defteri gibi dizilerle oyunculuk dünyasına adım attı.

9. Hakan Hatipoğlu

9. Hakan Hatipoğlu

Survivor'un en eski yarışmacılarından Hakan Hatipoğlu, Var mısın Yok musun yarışmasında sonra şansını burada denemişti. Survivor'a çok kez katılan ve Survivor Panorama yorumcusu olan Hakan, Behzat Ç dizisiyle oyunculuk deneyimi kazanmıştı.

10. Uğur Pektaş

10. Uğur Pektaş

Survivor şampiyonu olduktan hemen sonra oyunculuğa başlayan Uğur Pektaş, Arka Sokaklar dizisiyle gündeme gelmişti. Uzun yıllar bu dizide rol alan Pektaş, hala oyunculuğa devam ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Atakan Arslan

11. Atakan Arslan

'Avatar Atakan' lakabıyla bilinen Çağan Atakan Arslan, 2016 yılında Survivor şampiyonu olmuştu. Söz dizisinde 'Geveze' Zafer yaman karakterini canlandırarak oyunculuk deneyimi yaşayan Avatar Atakan, 2022 yılında tekrardan katıldığı yarışmada elenmişti.

12. Serenay Aktaş

12. Serenay Aktaş

2014 yılında Survivor'a katılan Serenay Aktaş, yarışma bitince asıl mesleği olan futbolculuğa ara vererek oyunculuğa yöneldi. İlişki Durumu: Evli, Acil Aşk Aranıyor, Kim Daha Mutlu? Aktaş'ın rol aldığı yapımların en bilinenleri...

13. Hasan Yalnızoğlu

13. Hasan Yalnızoğlu

Dansçı Hasan Yalnızoğlu, 2012 yılında katıldığı Survivor'da 2. olmuştu. Karaoğlan, Vallahi Hortladı, Atçalı Kel Mehmet, Hasan'ın rol aldığı çeşitli yapımlardan sadece birkaçı...

14. Cemal Can Canseven

14. Cemal Can Canseven

Danla Bilic'in arkadaşı olarak tanıdığımız Cemal Can Canseven, sempatikliğiyle Survivor'u kazanmıştı. Yarışmadan sonra Exxen'de yayınlanan İşte Bu Benim Masalım dizisinde Aleyna Tilki ile başrol oynayan Cemal Can, ayrıca bir şarkı çıkardı.

15. Adem Kılıçcı

15. Adem Kılıçcı

Türk boksör Adem Kılıçcı, 2017 Survivor kadrosuna ünlüler takımında yarışıp 2. olurken, 2018 Survivor All Star şampiyonu olmuştu.

Adem, Sarp isimli bir dizide başrol oynasa da dizi hala yayınlanmadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Melih Özkaya

16. Melih Özkaya

2018'de Survivor'da yarışan Melih Özkaya, yarışmadan sonra Mahrem ve Emanet adlı dizilerde rol aldı. Melih, hala Emanet dizisinde Komiser Ali karakterini canlandırıyor.

17. Ogeday Girişken

17. Ogeday Girişken

2017 yılında Survivor şampiyonu olan Ogeday Girişken, Sihirli Annem ve Bir Litre Gözyaşı gibi dizilerle oyunculuk dünyasına adım attı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
3
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kara süvari

Gereksiz bilgilerde bir gün daha

Sinan Saatçi

İyi de Hasan reis zaten Survivor dan önce 2001 mi 2002 mi ne Karaoğlan vardı Kaan urgancıoğlu oynadığı ordaa camoka karakterini oynadı