Görüş Bildir
Haberler
Survivor'a Katılsan Ne Kadar Dayanabilirsin?

Survivor'a Katılsan Ne Kadar Dayanabilirsin?

Borgen
23.03.2017 - 14:44

Survivor dünyanın en zor yarışması. Kazanmak için hem fiziken güçlü hem zeki hem de ruhsal olarak belli bir olgunluğa erişmiş olmak gerekiyor. Sen bu zorlu yarışmaya katılsan ne kadar dayanırsın hiç merak ettin mi? O zaman haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi kolay bir soruyla başlayalım. Uykusuzlukla aran nasıldır?

2. Bu gif sana tam olarak ne hissettiriyor peki?

3. Pekiii, hiç İstanbul trafiğinde araba kullandın mı?

4. Bayağı çetrefilli bir mevzu için mecburen girdiğin umumi tuvalette tuvalet kağıdı yok ve çıktığında da lavaboda sabun namına hiçbir şey göremedin...

5. İnsanların yüzüne söylemediğin şeyleri arkalarından konuştuğun olur mu hiç?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Az önce iş yerinde birisinin sana hakaret ettiğini öğrendin ve şu an tam karşında duruyor! Böyle bir durumda öfke kontrolüne sahip olabilir misin?

7. Fiziksel acı mı ruhsal acı mı senin için daha korkutucu ve üstesinden gelmesi daha zor görünüyor?

8. Veee son soru. Sıradaki şekli bilebilir misin?

8. Veee son soru. Sıradaki şekli bilebilir misin?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen maalesef ilk hafta elenirsin!

Sen maalesef ilk hafta elenirsin!

Üzgünüz, başaramadın. Senin Survivor maceran ilk eleme haftasında bitmeye mahkum gibi görünüyor. Şansın yaver giderse belki bir kaç hafta daha kalabilirsin ama senin o zorlu adada işin oldukça zor. Survivor pek sana göre değil bundan emin olduk.

Sen ancak 3-4 hafta dayanırsın!

Sen ancak 3-4 hafta dayanırsın!

Senin Survivor maceran pek uzun soluklu olacak gibi değil. İlk gidenlerden olmazsın belki ama uzun süre de kalamaz gibisin. Belli konularda başarılı olsan bile güç ada şartları seni oldukça zorlayacak cinsten. Survivor çok da senin için uygun görünmüyor ama o adada 3-4 hafta kalmak bile meziyet aslında.

Sen en az 2 ay dayanırsın!

Sen en az 2 ay dayanırsın!

Survivor'a katılmayı düşünebilirsin çünkü uzun bir ada macerası seni bekliyor olacak gibi görünüyor. Sen 2 aydan önce eve dönmezsin. Duruma göre bu süre uzayabilir de. Survivor'ın zorlu koşulları ile savaşacak ve onun üstesinden uzunca bir süre gelecek potansiyel sende mevcut.

Sen en az 3 ay dayanırsın!

Sen en az 3 ay dayanırsın!

Senin ruhun gerçek bir Survivor. Belki biraz çabalasan Kıbrıs'ı bile görebilirsin. Adadaki o inanılmaz zor şartlar senin için üstesinden gelinmesi gereken sıradan engeller adeta. Bizce yarışmaya katılmayı bir düşünmelisin. Uzun aylar boyunca hem fiziksel hem de ruhsal olarak Dominik'teki koşulların altından kalkabilecek gibisin.

Sen sonuna kadar gidersin!

Sen sonuna kadar gidersin!

İşte gerçek bir Survivor! Senin için ne söylesek eksik kalacak. Sen dünyanın en zor yarışmasında sonuna kadar gider hatta şampiyon bile olabilirsin. Sende o adadaki zorlu koşulları alt edecek her şey var, sadece biraz şansa ihtiyacın olacak. Dominik'in son derece zor koşulları seni ne fiziken ne de ruhen alt edebilir. Sen bir Survivor olmak ve nihayetinde şampiyonluğa koşmak için doğmuşsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
661
596
581
298
263
163
123
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ozan ASAN

Erdi'yi dövüp gelirim. 3 gün bana yeter.

Ada Girgin

Sen maalesef ilk hafta elenirsin!

Kubilay Arslan

ben neden ilk haftadan eleniyom lan?