Görüş Bildir
Haberler
Sunflower, EverGrow ve HUH Token, İşte 2022'nin Dikkat Çeken Kripto Paraları

Sunflower, EverGrow ve HUH Token, İşte 2022'nin Dikkat Çeken Kripto Paraları

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Yine yılın o zamanına geliyor, mavi gökyüzünün daha sık olduğu ve yaz vaadi her zamankinden daha yakın görünüyor. Geceler, bahçede ya da barda bir akşam devrilme vaadinin sadece bir rüya değil, aynı zamanda bir gerçek olduğu o pembe ve mor degradeye geri dönüyor. Kripto para çiçeklerini kırpmanın ve internetin Sunflower, EverGrow ve HUH Token etrafında neden vızıldadığına ve bu üç kripto paranın neden nazik elleriniz tarafından seçilmeye hazır olduğuna bir göz atmanın zamanının geldiğine uygun görünüyor.

Her ne kadar, sizi bilgilendirmek sadece ihtiyatlı görünse de, birçok kişinin bu kriptoları tavsiye edeceğini, birçoğunun arasında dikenli bir çalının tepesindeki güller var… ve kripto para piyasası genellikle değişken ve düzensiz olsa da, finans uzmanı Robert Courtneidge, düzenlemenin hemen hemen etrafında olduğuna inanıyor. kripto için köşe… ve kripto küresinin katlanarak değerde bir artış paylaştığını görebilecek daha güvenli para yatırma yöntemleriyle.

Şimdi, kripto paranızı şimdi kırpacak olsaydınız, diğer bir deyişle, bu popüler kripto para birimlerine yatırım yapacak olsaydınız, bu üç kriptonun size neler sunabileceğini görelim.

Sunflower Bahçesi Dikkat Çekiyor

Sunflower Bahçesi Dikkat Çekiyor

Sunflower Finance hızla bugüne kadar kripto piyasasında kriptolar hakkında en çok konuşulanlardan biri haline geliyor ve çok sayıda yatırımcı avantajı ve sermaye destekli ekosistemleriyle BSC blok zinciri üstünlüğünü hedefliyor gibi göründükleri için neden şaşırtıcı değil. ve optimize edilmiş blok zincirleri.

Sunflower'ın kendisinin de söyleyeceği gibi, parlak renkli çiçek kriptosu, bireyler ve finansal kurumlar içindir. Sunflower Finance, 12 aydan kısa bir süre içinde De-Fi sektörü için 1 numaralı token BEP-20 olmayı hedefliyor ve bu yeterince iddialı değilse Sunflower da 'potansiyel' projeler için geliştirme fonu oluşturabilecek bir sistem oluşturuyor… Bununla ilgili daha fazla bilgiyi Ayçiçekleri Teknik Raporu'nda bulabilirsiniz. Kısaca, token yaratıcıları, Sunflower sahibine büyüme şirketlerinin hisselerinin bir kısmını alması karşılığında finansal sermaye sunan, bir dizi büyüme potansiyeli sergileyen orta ölçekli projeler ararlar… katlanarak değeri artmadan önce dahil olur.

Sürekli Büyüyen Kripto Bahçesi

Sürekli Büyüyen Kripto Bahçesi

EverGrow, herkesin duyduğu veya sahip olduğu kripto para birimlerinden biridir ve yaratıcıları tarafından “hiper deflasyonist” bir madeni para olarak üretilen para biriminin değerini dini olarak kontrol ederler.Bunu yaparken, EverGrow'un yaratıcıları, madalyonun normal kripto para birimlerini bağlayan ipler ve kurallar tarafından kolayca sallanmadığı, genellikle bir sigaranın altındaki bir sigaranın sonu gibi sallanan, etkilenen ve seslendirilen fikrini sağlamlaştırdı. ayakkabı.

EverGrow, ana amaçlarından biri EverGrow sahipleri için $BUSD (Binance sabitlenmiş $USD) yoluyla pasif gelir elde etmek olan, sorunsuz, verim sağlayan bir likidite üretim protokolüdür. Kripto ayrıca, para biriminin değerinin artmasını sağlayan Geri Alma ve Yakma gibi ödül sistemlerine de sahiptir!

EverGrow'un web sitesinde belirttiği gibi, 'Zenginlik Toplamak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı!' Bugün kripto piyasasındaki en hızlı büyüyen kripto topluluklarından birinin parçası olabilirsiniz ve web siteleri aracılığıyla EverGrow hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz, evergrowcoin.com'da onların WhitePaper'ını ve sahiplerinin yararlanacağı bir dizi heyecan verici bilgiyi bulabilirsiniz. itibaren.

HUH Token dünyanın ilk ultimeme kriptosu

HUH Token dünyanın ilk ultimeme kriptosu

HUH Token, Hotbit ve Bitbox gibi sayısız borsada piyasaya sürülmeye hazırlanıyor, dünyanın ilk utimeme'si, dünyadaki en popüler kripto para birimlerinden biri olma yolunda ilerliyor.

Sahiplerine kripto para piyasasının oynaklığından biraz daha fazla koruma sağlamak için hem Ethereum hem de Binance blok zincirlerini kullanan çok zincirli kripto para birimi HUH Token, 19 Ocak'ta bir etkileyici tugayı da başlatacak. Yüzlerce influencer, inandıkları kripto projesi HUH Token'ın popülaritesini artırmak için sosyal medya platformlarını kullanırken, para birimi HUH sahipleri için katlanarak artacak!

HUH'nin yaratıcılarından bir başka tutucu merkezli hareket. Para biriminin ön satış sahipleri de ayın sonunda (31 Ocak) bir NFT düşüşü görecekler. HUH Token sizin için çok zincirli kripto para birimi olabilir ve değer, ayı artıracak şekilde ayarlandığından, tam zamanında satın alabilirsiniz. Bu çok önemli tatlı noktadan önce, satın almadan önce kripto para birimiyle ilgili kendi araştırmanızı yapmak her zaman en iyisidir. Daha fazla bilgi için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret ederek bunu yapabilirsiniz.

Web sitesi: https://huh.social

HUH Resmi Swap: https://swap.huh.social/

Telegram: https://t.me/HUHTOKEN

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yoruma gelen

Beyler sakın diyim bulaşmayın. YTD