Görüş Bildir
Haberler
Su Falına Göre Nasıl Bir Çocuğun Olacak?

Su Falına Göre Nasıl Bir Çocuğun Olacak?

Easterling
10.05.2022 - 14:07

Su falına göre gelecekte nasıl bir çocuğa sahip olacağını öğrenmek ister misin? 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

SENDEN HER SORUDA BİR SU GÖRSELİ SEÇMENİ İSTİYORUZ!

#1

#2

#3

#4

İçeriğin Devamı Aşağıda

#5

#6

#7

#8

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ele avuca sığmaz!

Ele avuca sığmaz!

Su falına göre senin çocuğun yerinde duramayan biri olacak. Oturduğunuz yerde sık sık şikayete gelebilirler şimdiden hazır olun. Enerjisini hobilere yönlendirmende fayda var yoksa yoksa tatil günleri senin için bir karabasana dönüşebilir. İpin ucunu kaçırırsan da aman aman aman. Dillendirmiyorum bile :)

Büyümüş de küçülmüş!

Büyümüş de küçülmüş!

Su falına göre enin çocuğun tam olarak böyle bir çocuk olacak! ''Aman da aman ne çok bilirmiş' annesi/babası buna dil mi yedirdiniz?  tepkilerine şimdiden hazır olmalısın. Senin gibi birikimli birinin çocuğu için çok bilmiş olmak beklenmedik bir durum değil. DNA'larınıza kodlanmış artık.  Bir de böyle o ufacık boyuna minnacık bedenine yetişkin elbiseleri de giydirirsen tam anlamıyla bir ''büyümüş de küçülmüş'' bebeği olur. :)

Sessiz sakin!

Sessiz sakin!
d39f23jfph0ylk.cloudfront.net

Su falına göre senin sessiz sakin kimseye zararı olmayan uslu mu uslu bir çocuğun olacak. Ne olacaktı ki? Senin gibi sessiz  yumuşak ve tatlı birinin yerinden durmayan bir çocuğumu olacaktı :) Genetik kodlarına işlemiş sakinlik.  Ne kadarını kullanıyorsun bilemem ama her türlü sorunu soğukkanlılıkla çözecek kapasiten mevcut.  Çocuğun da maşallah tü tü tü senin gibi olacak.

Yumurcak!

Yumurcak!

Su falına göre senin şirin mi şirin gözleri tatlı mı tatlı diliyle bir yumurcak çocuğun olacak. Neden mi çünkü sen sevgi dolu bir insansın. Pamuk gibi kalbin tüm insanlığı ısıtmaya yeterli. Hayatın pınarı sende. Sevgi ile her şeyin halledilebileceğine inanıyorsun. Böyle bir sevgiyle büyümüş bir çocuk da elbette dünyalar tatlısı olacak :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
147
73
49
23
16
11
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berna

Büyümüş de küçülmüş! dogru

İdil

Sessiz sakin! benim küçüklüğüm de böyleydi ama gelecekte çocuk düşünmüyorum şuanlık. Su falına göre senin sessiz sakin kimseye zararı olmayan uslu mu uslu bi... Devamını Gör

Hoess

Ele avuca sığmaz! Su falına göre senin çocuğun yerinde duramayan biri olacak. Oturduğunuz yerde sık sık şikayete gelebilirler şimdiden hazır olun. Enerjisin... Devamını Gör