Görüş Bildir
Haberler
Şu Anki Sevgilinden Nasıl Ayrılacaksın?

Şu Anki Sevgilinden Nasıl Ayrılacaksın?

İnsan sevdiği kişiyle birlikteyken sanki hiç ayrılmayacaklarmış gibi düşünüyor. Ama hayat bu, her an her şey olabilir! E ayrılık da sevdaya dahil olduğuna göre seni ufak ufak testimize alalım, ilişkinin nasıl bitebileceğini önden görüp önlemlerini al...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. Sevgiline günde kaç kere mesaj atarsın?

4. Peki, ne sıklıkla kavga edersiniz?

5. Sevgilin onlardan hoşlanmadığını söyleyip bazı arkadaşlarını hayatından çıkarmanı istedi. Ne tepki verirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlişkiniz devam ederken başkalarıyla flört ettiğin oldu mu?

7. Sevgilinin annesinin senden hiç hoşlanmadığını hissediyorsun. Bununla ilgili ne yaparsın?

8. Kendini onunla evli olarak düşünüyor musun?

9. Ne kadar süredir birliktesiniz?

10. Ve geldik son soruya... Sevgilinin yakın zamanda Instagram'da eski sevgilisinin adını arattığını fark ettin. Tavrın ne olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aileler yüzünden ayrılacaksınız!

Sizin ayrılık sebebiniz ne yazık ki aileler yüzünden olacak. Bu yüzyıllardır bütün aşık çiftlerin ortak problemi zaten. İlişkinizde başka bir sorun yaşamıyor olabilirsiniz ama hak verirsin ki aile konusunda sıkıntı varsa o ilişkinin yürümesi biraz zor. Ya sen bir adım atıp ortalığı yumuşatacaksın ya da her şeyi akışına bırakacaksın. Karar senin...

Arkadaşlarınız yüzünden ayrılacaksınız!

Sizin ayrılık sebebiniz arkadaşlarınız yüzünden yaşadığınız anlaşmazlık olacak. Sonuçta arkadaşlar sevgililerden önce gelir diye bir kural var, bu durum sizin için de istisna değil tabii ki. Size tavsiyemiz, ikiniz de arkadaşlar konusunda bu kadar katı bir tutum sergilemeyin. Birbirinizin arkadaşlarıyla görüşmek zorunda değilsiniz, ancak karşılıklı olarak birbirinizin kararlarına saygı duymalısınız.

Kıskançlık yüzünden ayrılacaksınız!

Sizin ayrılık sebebiniz aşırı kıskançlık yüzünden olacak. Artık eski sevgili mi yoksa yeni arayışlar sebebiyle mi orasını biz bilemeyiz. Ama bildiğimiz bir şey var ki, o da bu yüzden sıkı bir kavgaya tutuşacağınız! Tutkulu aşıkların kıskançlığı da bir o kadar uçlarda olur. Sevgiline asılsız bir suçlamayla gitmeden önce iki kere düşünmeni tavsiye ederiz.

Anlaşmazlıklar yüzünden ayrılacaksınız!

Sizin ayrılık sebebiniz belki de bu sebeplerin içinde en zor ve en acı olanı. Çünkü siz hayata çok başka yerlerden bakıyorsunuz. Düşünceleriniz, tutumlarınız, hayattan beklentileriniz çok farklı. Aşk da sizi bir yere kurtarabiliyor haliyle. Peki, ne yapabilirim derseniz eğer size tavsiyemiz şu: unutmayın ki zıt kutuplar birbirini her zaman çeker. Farklılıklarınızı birbirinizin ufkunu genişletmek için bir fırsat olarak görebilirsiniz!

Bu testler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
65
38
24
19
15
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmet Tirimoglu

Kendimi sevdirmeye çalıştığım halde aileler tarafından ayrıldık amk

Ekl Klm

aileler...