Görüş Bildir
Haberler
Stil Sahibi Olabilmek Mümkün: İstediğiniz Her An Giyebileceğiniz Zamansız Elbise Modelleri

Stil Sahibi Olabilmek Mümkün: İstediğiniz Her An Giyebileceğiniz Zamansız Elbise Modelleri

'Tek bir parça ile büsbütün bir şıklığın formülü nedir?' derseniz, cevap kesinlikle “Elbise” olacaktır. Dört mevsim boyunca kullanılabilen, kadın ruhunu en iyi yansıtan ve modası hiçbir zaman geçmeyen kadın giyim parçalarından olan elbise hem rahat hem de şık bir stile sahip olabilmenizi sağlar. Güneşin ateşli dansına eşlik edecek bir yazlık elbise, bedeninizi sevgiyle saracak bir saten elbise, ruhunuzu okşayacak rengarenk bir çiçekli elbise, bakışları üzerinize toplayacak bir kırmızı elbise, içinizi ısıtacak bir triko elbise, enerjinizi haykıracak bir baskılı elbise ya da sizi davetin en kıskanılan kadını yapacak kusursuz çizgilere sahip bir yırtmaçlı elbise ile tepeden tırnağa rahatlığa, şıklığa, kusursuz ve aynı zamanda zamansız bir stile bürünebilirsiniz.

MyLove Butik sunuyor: Dar ya da geniş, uzun ya da kısa, dekolteli ya da dekoltesiz... Seçenekler oldukça bol, modeller bu denli etkileyiciyken, seçim yapmak oldukça güç olsa da biraz deneme biraz da eleme yöntemi ile dolabınızı en tarz elbise çeşitleri ile doldurmanız mümkün. Yapmanız gereken ilk şey bedeninizi tanımak ve onu ne kadar sevdiğinizi söylemek. Bunu bir ayna karşısında yaptığınızda, bedeninizin teşekkürünü ışıldayan teninizde hissedebilirsiniz. Bu aşamayı başarıyla tamamlayıp konu elbise alışverişi olayına geldiğinde ise basit matematikler yapmanız gerekebilir. Uygun aksesuarlarınız var mı? Ayakkabı renginiz uyacak mı? Nasıl bir iç çamaşırı seçeceksiniz? Bütçeniz nedir? Ve asıl soru: “Hazır mısınız?” Hazırsanız gelin şu zamansız güzelliklere birlikte göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kat Kat Çıtır Elbise - Saks Mavisi

Kat Kat Çıtır Elbise - Saks Mavisi

Göz alıcı dekoltesi, kat kat kabarık eteği, özel kumaşı ve ruhunuzu harekete geçirecek enerjisiyle bu çıtır mavi elbise, parti ya da davetlerde tüm bakışları üzerinize çekebilir. Dilerseniz aynı renklerde ya da gri topuklularla tamamlayarak tepeden tırnağa etkileyici bir görünüme kavuşabilirsiniz. Kendinizi adeta bir prenses gibi hissedeceğiniz özel çizgileri sayesinde, kendi masalınıza mutlu anlar ekleyebilirsiniz.

Princess Kat Kat Elbise - Sarı

Princess Kat Kat Elbise - Sarı

Hazır prenses demişken, muhteşem balon kol detayı, minimal çiçek desenli hafif kumaşı ve romantik görüntüsüyle sizleri muhteşem bir şifon elbise ile tanıştıralım. Uçuş uçuş katlı eteği ile tatlı esintilerde adeta üzerinizde dans edecek bu kısa elbise, açık hava etkinliklerinde ya da özel davetlerde olduğu kadar gündelik kullanımda da tercih edebileceğiniz son derece ilgi çekici bir model.

Bu Renk Size Çok Yakışacak

Asalet, şıklık, zarafet ve ciddiyetin temsilcisi siyah, şimdilik bir kenarda dursun. Önce içinizi coşkuyla dolduracak renklere bir göz atalım. Parti elbiseleri denildiğinde aklınıza gelen ilk renk siyahsa, çizginizin dışına fazla çıkmadan, açık gri ya da antrasit renkte modeller deneyerek kalabalık içerisinde biraz daha fark edilir olabilirsiniz. Ya da tamamen tarzınızı esnetip farklı renkler deneyerek, kendinizi, daha enerji dolu hissedeceğiniz renklerin dünyasına bırakabilirsiniz. Pembe, sarı, yeşil, mor, turuncu hatta kırmızı... Hangisinin ya da hangilerinin teninizle muhteşem uyum yakalayacağını, denemeden bilemezsiniz.

Camellia Bürümcük Elbise - Kiremit

Camellia Bürümcük Elbise - Kiremit

Askılı elbise sevenleri buraya alalım. İşte size baştan sona etkileyici, dekoltesi ile yürek hoplatan, rengiyle, deseniyle görenleri kendine hayran bırakan bir model daha. Midi elbise arıyor ama bir yandan da bacak dekoltesi olan bir model olsun diyorsanız, rotanıza ulaştınız. Bürümcük kumaşı ile içerisinde son derece rahat hissedeceğiniz bu özel tasarımda, şıklık da çekicilik de garanti.

Glitter Cut Out Nancy Elbise - Zümrüt Yeşili

Glitter Cut Out Nancy Elbise - Zümrüt Yeşili

Zümrüt yeşilini daha önce denemiş miydiniz? Cevabınız her ne olursa olsun bu etkileyici uzun elbise için sizleri bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyoruz. Tasarımı, dekoltesi, rengi, kumaşı... Bir uzun elbise ne kadar çekici olabilir diyenlere cevap niteliğinde bir model. Hatta inanıyoruz ki kısa elbise arayışında olanların bile kafalarını karıştıracaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi

Siyah ve beyazın yeri hep ama hep çok farklı. Hem yazlık hem de kışlık elbise modellerinde açık ara en favori renkler demek hata olmaz. Asil ve sade görünüm elde edebileceğiniz bu temel renkleri ister günlük elbise seçimlerinizde isterseniz iş elbise alternatifleri arasında değerlendirebilirsiniz. Dolabınızın en temel renklerinde birkaç parça elbise bulundurmak, özellikle son dakika organizasyonlarında hayat kurtarıcı olabilir. Renkli aksesuarlarla istediğiniz havaya büründürebileceğiniz bu iki rengi dolabınıza ve hayatınıza dahil etmeyi sakın unutmayın.

Büzgülü Drape Detaylı Elbise - Beyaz

Büzgülü Drape Detaylı Elbise - Beyaz

Beyaz elbise ile masum görünmek de çekici olmak da sevdaya dahil. Bu özel model ikisini bir arada deneyimleme fırsatı bulabileceğiniz oldukça şık bir tasarım. Retro kol tasarımı ile zamanda yolculuk yaparken, büzgü ve drape detaylarıyla görenlerin aklını başından alabileceğiniz nefes kesen bir model. İster nikah elbisesi olarak ister mezuniyet ya da balolarda, isterseniz gece eğlencelerinde ya da gündüz sahil yürüyüşlerinde tercih edebilirsiniz. Eğer bir düğüne katılacaksanız ve gelin siz değilseniz, aynı modelin siyahını tercih etmenizi şiddetle tavsiye ederiz.

Chain Venus Elbise - Siyah

Chain Venus Elbise - Siyah

Zincir askılı, esnek yapılı, akıllara zarar dekolteye sahip bu şık siyah elbise modeli ile tüm zamanlar sizin. Zamansız rengi ve tarzı sayesinde dolabınızın en uzun misafiri olmaya aday. Farklı renklerde ayakkabı ve çantalarla tamamlanarak onlarca farklı stile dönüşebilecek bu sihirli parça dolabınızın joker parçalarının en asili olacak.

MyLove Butik Beşiktaş Şubemiz Açıldı, Sizleri de Bekliyoruz 😍

MyLove Butik Beşiktaş Şubemiz Açıldı, Sizleri de Bekliyoruz 😍

MyLove Butik ürünlerinden seçtiğimiz modeller ile zamansız şıklığın sağlamasını bir anlamda yapmış olduk. Formül belli: vücudunu tanı, sev, elbiseni seç ve şıklık tarafına geç. Tam da bu noktada, kuruluşundan bugüne hızlı bir yükseliş yakalayan, kadın ruhundan anlayan ve onu hep en iyi ve en kalitelileriyle sarıp sarmalayan online hazır giyim markasının sizler için satışa sunduğu farklı renk, doku ve kesime sahip diğer elbise modellerine de göz atmak isterseniz, Beşiktaş’ta açmış oldukları yeni mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
5
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bahar oren

Acaba bu elbiseleri brezilya sahilerindemi giyecegiz İşe giderken giyemeyiz heralde birde otobüs var taksi henüz icad edilmedi 🤔