Görüş Bildir
Haberler
Stephen Curry Rio'da Yok

Stephen Curry Rio'da Yok

Batuhan
07.06.2016 - 11:04

NBA'de son iki sezonun MVP'si olan Stephen Curry, Rio 2016 Olimpiyatları'nda yer alacak ABD Milli Takımı'nda yer almayacağını açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Golden State Warriors ile üst üste ikinci şampiyonluğa emin adımlarla yürüyen Stephen Curry, diz ve ayak bileğinden geçirdiği sakatlıklar nedeniyle yaz dönemini dinlenerek geçirmek istediği açıkladı ve bu yüzden Rio 2016 kadrosunda yer almayacağını belirtti.

Sağ dizindeki sakatlıklar sebebiyle playoff'larda 4 maç kaçıran yıldız oyuncu, böylelikle kariyerinde ilk kez Olimpiyatlarda sahne alma fırsatını da kaçırmış oldu.

17 Temmuz'da Las Vegas'ta koç Mike Krzyzewski yönetiminde toplanacak olan ABD, ilk hazırlık maçını 22 Temmuz'da 2004 Olimpiyatları'nda şampiyon olan Arjantin ile oynayacak.

Krzyzewski yönetiminde çıktığı 76 maçın 75'ini kazanan ABD, Rio 2016 aday kadrosunda 31 oyuncuya yer vermişti. Anthony Davis, Blake Griffin, Chris Paul ve Stephen Curry kadrodan affını isteyen isimler oldu.

Aday kadroda yer alan diğer isimler şöyle;

Aday kadroda yer alan diğer isimler şöyle;
İçeriğin Devamı Aşağıda

LaMarcus Aldridge, Carmelo Anthony, Harrison Barnes, Bradley Beal, Jimmy Butler, Mike Conley, DeMarcus Cousins, DeMar DeRozan, Andre Drummond, Kevin Durant, Kenneth Faried, Rudy Gay, Paul George, Draymond Green, James Harden, Gordon Hayward, Dwight Howard, Andre Iguodala, Kyrie Irving, LeBron James, DeAndre Jordan, Kawhi Leonard, Damian Lillard, Kevin Love, Klay Thompson, John Wall ve Russell Westbrook.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın