Görüş Bildir
Haberler
Steam Yanlışlıkla Rockstar'ın Bütün Oyunlarını Mağazadan Kaldırdı!

Steam Yanlışlıkla Rockstar'ın Bütün Oyunlarını Mağazadan Kaldırdı!

Umarım yanlışlıkla olmuş bir olaydır yoksa Rockstar ile çok fena aranız bozulacak Steam. Şaka bir yana bu olayın Max Payne 3 ve L.A. Noire oyunlarının DLC'lerinin ücretsiz hale getirilmesi ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rockstar oyunları için ilginç bir geceydi dün akşam

Rockstar oyunları için ilginç bir geceydi dün akşam

Dün akşam Steam'de Rockstar Games oyunları için ilginç olaylar yaşandı. Kısa bir süreliğine de olsa Rockstar oyunları dün akşam Steam'den kaldırıldı. Her ne kadar bu problem yarım saat gibi kısa bir sürede düzeltilmiş olsa da süreç epey değişikti.

Yaşanan bu olayın Max Payne 3 ve L.A. Noire oyunlarının DLClerinin ücretsiz olmasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.

SteamDB sağ olsun yaşanan bu ufak çaplı krizden haberimiz oldu. Bilmeyenler için SteamDB, Valve veya Steam ile alakası olmayan iki Steam kullanıcısı tarafından oluşturulan bir veri tabanı. Bu yaşanan olayda Grand Theft Auto 5, Red Dead Redemption 2, L.A. Noire ve Max Payne gibi oyunlar Steam mağazasından kaldırıldı. Kısa süre sonra geri geldiğinden dolayı bir hata olduğunu varsayıyorum. Hatta geri gelmemesi gereken bir oyunda mağazaya geri eklendi. Sonradan bu hatanın da farkına vardılar ve oyunu yine kaldırdılar mağazadan. Bu oyunun da Midnight Club 2.

Bu büyük hata SteamDB'ye kaydedilmişti. Resimlerden de görebileceğiniz gibi oyunları Rockstar'ın kendisi Steam'den kaldırmış. Kkısa bir sürenin ardından Rockstar tarafından oyunlar mağazaya geri ekledi. Az önce de dediğim gibi yaşanan bu hatanın Max Payne 3 ve L.A. Noire'ın DLClerinin kaldırılması ile bağlantılı olduğunu düşünüyorum. Neyse ki bu ufak hata çok büyük bir krize yol açmadan düzeltildi.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arzu Dinç

L. A Noire ye telif atmanızdan dolayı mı acaba Rockstar games 😂