Görüş Bildir
Haberler
Rockstar Çaktırmadan Max Payne 3 ve LA Noire DLClerini Ücretsiz Yaptı

Rockstar Çaktırmadan Max Payne 3 ve LA Noire DLClerini Ücretsiz Yaptı

Rockstar dün akşam hiç bir şey demeden Max Payne 3 ve L.A. Noire'ın DLC'lerini ücretsiz yaptı. Eğer oyunları oynadıysanız ve oynadığınız dönemde DLC'leriniz yoktuysa şimdi DLC'ler ile birlikte baştan oynamanın tam sırası.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Max Payne 3 ne zaman çıktı?

Max Payne 3 ne zaman çıktı?

Efsane Max Payne serisinin son oyunu olan Max Payne 3, 9 yıl aradan sonra 1 Haziran 2012'de biz oyunculara sunulmuştu. Oyunda, oyuna adını veren Max Payne adlı bir eski polisin maceralarını oynamaktayız. Bir sürü oyuna ilham veren havada süzülürken silahlarla ateş etme mekaniğini ilk defa bu oyunda görmüş olabiliriz. Max Payne'in ikonik hareketidir zaten bu.

Max Payne 3'ün Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

L.A. Noire ne zaman çıktı?

L.A. Noire ne zaman çıktı?

L.A. Noire 17 Mayıs 2011'de Rockstar Games tarafından biz oyunculara sunulmuştu. L.A. Noire çıktığı dönemin çok ilerisinde olan bir oyundu gerek grafikleri gerek hikaye anlatımı olarak. Oyunun çıktığı dönemlerde çoğu oyuncu oyun karakterlerinin çok donuk ve duyguyu yansıtamadığında şikayetçiydi. L.A. Noire çıktığı dönemde ve hala daha çok başarılı mimik animasyonlarına sahip. Belki de bir sürü oyuna ilham oldu bu konuda.

L.A. Noire'ın Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

DLC'leri nasıl ücretsiz alırım?

Eğer oyunlara sahipseniz DLC'leri almak için herhangi bir şey yapmanıza gerek yok oyunun DLC'leri otomatik olarak hesabınıza tanımlanmış olması gerekiyor. Eğer oyunları henüz almadıysanız aldığınızda DLC'lerin otomatik olarak hesabınıza ekleneceğini düşünüyorum. Steam üzerinde her iki oyunun mağaza sayfasında DLC'ler gözükmemekte şu an. Bundan dolayı da otomatik ekleneceğini düşünüyorum.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın