Görüş Bildir
Haberler
Steam Kış İndirimlerinde Düşen Kartlar Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Düşürülür?

Steam Kış İndirimlerinde Düşen Kartlar Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Düşürülür?

Steam Kış İndirimleri 22 Aralık tarihi itibariyle başladı ve 4 Ocağa kadar sürecek. Son bir kaç indirimde olduğu gibi indirim dönemi boyunca sabit indirim fiyatları göreceğiz. Steam özel indirim dönemlerine özgü kart koleksiyonunu bu indirim dönemi de kullanıcılarına sundu. Kuzey Kutbu Polisiyesi isimli bu kart koleksiyonunda 11 kart bulunuyor. Peki, bu kartlar nasıl kazanılıyor? 11 kartı işleyip elde edilen rozetten ne çıkıyor? Bu kartları kazandıktan sonra ne yapmak gerekir?

kartlar 5 yolla düşebiliyor:

1) steam ana sayfanızdan steam'in size önerdiği kuyruğu inceliyorsunuz. sonuna geldiğinizde bir kart veriyor. bunu günde max 3 defa yapabiliyorsunuz. ayrıca bunu yapabilmek için steam levelinizin en az 5 olması gerekiyor.

2) elinizdeki oyunlara ilişkin kartları birleştirerek rozet yaparsanız bir arka plan, bir ifade bir de bu kış indirimi kartı veriyor.

3) 10 dolarlık her alışverişinizde bir kart veriyor.

4) topluluk pazarından istediğiniz kartı alabilirsiniz.

5) topluluk gruplarından sizde olmayan kartı olanlar ile takaslayabilirsiniz.

kış indirimi kartlarından rozet yapınca yeni kart vermiyor sadece arka plan ve ifade veriyor. kış indirimi rozetinizin seviyesine göre profilinize yeni bir görünüm geliyor.

Peki rozet işleme derdimiz yoksa kartları ne yapmalı? Bir an önce satmalı. Zira kartlar zaten 4 ocakta kaybolacak ve gün geçtikçe piyasada daha fazla kart olacağı için fiyatlar sürekli düşecek. Bu hususların ayrıntılı anlatıldığı ve gösterildiği video ise aşağıda:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Steam Kış İndirimleri 2015 Düşen Kartlar Bilgilendirmesi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın