Görüş Bildir
Haberler
Starfield Oynayanlara Harika Rehber: İşte Karşınızda Oyundaki En İyi Yoldaşlar!

Starfield Oynayanlara Harika Rehber: İşte Karşınızda Oyundaki En İyi Yoldaşlar!

Son dönemlerin en popüler oyunu olan Starfield içerisinde geminize mürettebat alabiliyor ve onlarla göreve çıkabiliyorsunuz. Peki bu kocaman evren içerisinde hangi yoldaşı yanınıza alacağınızı bilmiyor musunuz? O zaman dev hizmet ayağınıza geldi dostlar. İşte karşınızda Starfield içerisinde yanınıza alabileceğiniz en iyi 10 yoldaş;

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Adoring Fan

10. Adoring Fan

Bethesda'nın bir diğer oyunu olan The Elder Scrolls IV: Oblivion içerisinde de bir hayrana sahiptik. Starfield'da da oldukça benzer bir görünümle karşımıza çıkan bu hayran, adeta size tapıyor. Yaptığınız her eylemi savunan ve yüksek bir taşıma kapasitesiyle geminize ücretsiz olarak ekleyebileceğiniz bu mürettebat arkadaş, aynı zamanda oldukça konuşkan ve bazen başınızı şişirebiliyor.

9. Moara Otero

9. Moara Otero

Gemi silahları konusunda uzman olan bu karakter, uzay geminizde kullanacağınız neredeyse tüm silahlara vakıf ve size en iyi şekilde hizmet etmelerini sağlıyor. Bu yüzden eğer uzay gemileriyle savaşmakta kararlıysanız, geminize Moara veya benzeri bir yoldaş almayı unutmayın.

8. Lin

8. Lin

Oyunun ilk görevinde karşımıza çıkan Lin, gerçekçi kişiliğinin yanı sıra üst düzey mühendislik becerileri sayesinde geminizdeki vazgeçilmez mürettebattan birisi olabilir. Aynı zamanda gezegenlerin üzerinde kuracağınız karakol sistemlerinde de iyi bir yöneticilik görevini üstlenebiliyor.

7. Rafael Aguerro

7. Rafael Aguerro

Neredeyse tüm becerilerde uzman olan Rafael, genellikle karakollar için iyi bir yönetici olabiliyor. Yönetim ve ahlak gibi becerilerinin yüksek olması bir yana, dilerseniz geminizde de tutarak kendinize iyi bir arkadaş edinebiliyorsunuz.

6. Rosie Tannehill

6. Rosie Tannehill

Akila'da bulunabilen Rosie, gelişmiş tıp bilgileri sayesinde oyunun nadir yoldaşlarından birisi konumunda. Size ilaç mühendisliği konusunda yardımcı olmakla kalmıyor, aynı zamanda adeta bir revir işlemi de görebiliyor. Bu sayede zorlu savaşlardan sonra geminize adım attığınız ilk anda size oldukça destek olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Barrett

5. Barrett

Karmaşık bir duygu durumuna sahip olan bu karakter, oyunun ilk görevlerinde karşımıza çıksa bile çok daha sonra mürettebata eklenebilir oluyor. Başını sürekli belaya sokmasıyla tanınan bu yoldaş, yeri geldiğinde maceracı kişiliğiyle de ön plana çıkabiliyor.

4. Andreja

4. Andreja

Yine ana görevlerin birisinde mürettebatınıza dahil olan bu karakter, gizemli yapısıyla ön plana çıkmayı başarıyor. Her ne kadar içine kapanık bir karaktere bürünse bile sizinle girdiği savaşlar ve maceralardan sonra geçmişi hakkında yeni detaylar öğrenmeniz oldukça olası. Gizlilik yeteneği en üst seviyede ve bu sayede hırsızlık gibi alanlarda oldukça başarılı kendisi.

3. Vasco

3. Vasco

Oldukça sadık olan bu robot, ilk görevlerde karşınıza çıkıyor ve sizin ilk yoldaşlarınızdan birisi. Savaş durumlarında yeri geldiğinde iyi olabilen Vasco, geminizi korumakla yükümlü bir robot aslında. Onunla eşya takası yapabiliyor veya soğuk esprilerine maruz kalabiliyorsunuz!

2. Sarah Morgan

2. Sarah Morgan

Ana görev esnasında otomatik olarak mürettebatınıza giren Sarah Morgan, yetenekli kişiliği ile ön plana çıkıyor. Özellikle keşif gezilerinde sizin için bulduğu nadir eşyalardan yararlanma şansınız var. Bir diğer yandan ise silah kullanma becerisinin yüksek olması sizi devamlı koruyacağı anlamını taşıyor.

1. Sam Coe

1. Sam Coe

Kovboy şapkasına kurban olduğumuz Sam, oldukça kararlı ve ahlaklı bir kişiliğe sahip. Özellikle iki seçenek arasında kaldığınız zaman ondan yardım isteyebilmeniz çok büyük bir nimet. Kendisi ana görevlerden birisinde mürettebatınıza katılıyor ancak onu bir daha bırakmak istemiyorsunuz. Her konuda yetenekli olduğunu söylesek yalan olmaz herhalde.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın