Görüş Bildir
Haberler
Sporda Kariyer İçin Astrolojide Gezegen Kombinasyonlarının Önemi

etiket Sporda Kariyer İçin Astrolojide Gezegen Kombinasyonlarının Önemi

Dr.Astrolog Şenay Devi
20.05.2023 - 20:15 Son Güncelleme: 25.06.2023 - 10:10

Bir kariyer (Gelir kaynağı) olarak sporu seçmek, çok para ve ilgi odağı ile küçük çocuklar için harika bir seçenektir. Spor yapmak aynı zamanda kendinizi sağlıklı tutmanın harika bir yoludur ve aynı zamanda izleyicilere bol bol ün ve eğlence sağlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ancak sporcu olmak herkesin harcı değildir ve şu nitelikleri gerektirir:

Ancak sporcu olmak herkesin harcı değildir ve şu nitelikleri gerektirir:

• Fiziksel gücü

• Fit vücut

• Yaralanmaların üstesinden gelmek için doğal yetenek.

• Mizaç

• Düşmanlara karşı başarı

• Kendinden emin

• Analitik yetenekler

• Sabır.

Yukarıdaki noktaları incelerseniz, içinde aşağıdaki gezegenlerin ve evlerin rolünü bulacaksınız.

1. Güneş- Gezegen Güneş doğal Atmakaraka'dır ve birinci evin göstergesidir. Burçtaki güçlü bir Güneş, güçlü bir vücut ve fiziksel güç verecektir.

2. Mars – Bir savaş ve cesaret gezegeni olarak Mars, burçlara iyi bir şekilde yerleştirilmelidir. Mars aynı zamanda rekabetçi çizgimizi temsil eder ve insanı oyununa tutkulu yapar, çünkü tutku olmadan hiçbir sporda başarılı olamazsınız.

3. Ay – Sakatlıklar her sporda olur ama sürekli sakatlıklar bir sporcu olarak başarıyı engelleyebilir. Ay, kişiyi fiziksel yaralanmalardan korumak için güçlü olmalıdır. Ay aynı zamanda vücudumuzda hormonu temsil eder ve sporda başarı için testosteron gibi hormonun çok özel bir rolü vardır.

4. Merkür - Mantığımızı ve analitik yeteneklerimizi temsil eder çünkü spor birçok analitik yetenek kullanmanızı gerektirir. Oysa satranç gibi sporlar sadece Merkür gezegeninin etrafında döner.

5. Rahu – Kulağa biraz garip gelebilir ama Rahu, özellikle sporcunun çok fazla ihtişam ve şöhrete sahip olduğu bu çağda, sporda başarı için çok önemlidir. Rahu, bir sporcunun etrafında bir aura yaratmaya ve ondan büyük bir servet kazanmalarına yardımcı olur.

6. Satürn – Sporda başarı elde etmek bir gecelik bir olgu değil, doğal yetenekle birlikte kişinin becerilerini geliştirmek için her saat pratik yapması gereken bir süreçtir ve burada Satürn gezegeni çok önemli hale gelir. Satürn sizi zorlar ve en üst seviyede oynamak için yeterli azme sahip olmanızı sağlar.

Astrolojiye göre, sporda başarı için aşağıdaki yoga ve gezegen yerleşimleri gereklidir.

Astrolojiye göre, sporda başarı için aşağıdaki yoga ve gezegen yerleşimleri gereklidir.

1. Gajakesri Yoga :  Jüpiter'in Ay gezegeni üzerindeki etkisinin onu güçlendirdiği ve yaralanmaları önlediği uğurlu bir yogadır. Sporcunun üst düzeyde şöhret kazanmasına da yardımcı olur.

2. Veepret Rajyoga : Bu yoga tenis, boks, yüzme vs.

3. Neechbhanga Rajyoga : Zaman zaman bu yoga, birçok büyük sporcunun doğum haritasında açıkça görülen etkinliğini kanıtlamıştır. Bu yoga, kişiyi hayatta büyük şeyler başarmak için motive eder.

4. Güçlü yükselen ve yöneticisi sporda başarı için çok önemlidir çünkü yükselen bedenimizi temsil eder ve tutulduğu zaman sık sık yaralanmalara, kötü davranışlara ve tutku eksikliğine neden olabilir. Burada iyi ilişkili bir gezegen Mars merak uyandırabilir ve Mars gezegeninin görünümü bile herhangi bir sporda mükemmelleşmek için doğal bir yetenek vermek için yeterlidir.

5. Güçlü bir 3. ev: Astrolojide 3. ev cesareti, silahların gücünü, yiğitliği ve eller ile beyin arasındaki koordinasyonu temsil eder. Güçlü bir 3. ev ve efendisi, kişiyi son derece rekabetçi kılar ve sonuna kadar savaşırlar.

6. Güçlü bir 6. ev: sporda başarı, tamamen rakibinizi veya düşmanlarınızı yenmekle ilgilidir. Phaladeepika'ya göre 6. ev düşmanlarımızı temsil eder ve bir burçta, güçlü ve iyi ilişkili bir 6. ev rakiplere karşı kolay galibiyet sağlayabilir.

7. Güçlü bir 10. ev: Sporda bir kariyer olarak başarıdan bahsettiğimize göre, kişinin güçlü ve iyi ilişkilendirilmiş bir 10. eve sahip olması gerekir çünkü bu durumda herhangi bir başarı olmaz ve motivasyon eksikliği nedeniyle kariyer yarıda kalabilir. .

Genel olarak bir sporcu olabilmek için, bir doğum haritasında 1., 3., 6. ve 10. ev güçlü olmalı ve birbiriyle bağlantılı olmalı ve bu uğurlu dasha ile birlikte etkin olmalıdır.

Takip eden başarılı sporcuların burçlarında bu kuralları uygulayalım:

1. Mahendra Sign Dhoni

Doğum tarihi: 7-7-1981.

Doğum saati: 11:15.

Doğum yeri: Ranchi.

Burçlarında yükselen, Gajakesari Yoga'yı yaratan yararlı Jüpiter ve Ay tarafından işgal edilmiş durumda ve 5. evin lordunun varlığı onu daha da güçlendiriyor. Mars 3. evin yöneticisidir ve 9. evde yer alır. Yükselen lordu Merkür 10. evde iyi bir konumda ve Bhadra yoga yaratıyor . Tüm bu gezegensel yerleşimler onu başarılı bir sporcu yaptı ve Kriket tarihindeki en tehlikeli topa vuran oyunculardan biri olarak kabul ediliyor. Aynı zamanda Rahu, onun için büyük bir zenginlik ve şöhretle sonuçlanan uğurlu Venüs ile 11. eve yerleştirildi.

2. Roger Federer

Doğum tarihi: 8-8-1981.

Doğum saati: 08:40.

Doğum yeri: Basel.

Roger Federer, Tenis tarihinin En Büyük oyuncusu ve burcu da aynı şeyi gösteriyor. Yükselen üçüncü ev lordu Venüs tarafından işgal edilmiştir, bu ona elleri üzerinde mükemmel bir kontrol sağlamıştır ve bu onu rakiplerinden daha iyi yapmıştır. Aynı zamanda, 6. evi üç gezegenle açı yapıyor, yani Güneş, Merkür ve Rahu, 6. evin lordu ise uğurlu 5. ev lordu Jüpiter ile. Yıldız haritası, en üst düzeyde spor yapmak için çok önemli olan güçlü ve iyi konumlanmış 3. ve 6. ev lordlarının önemini gösteriyor.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın