Görüş Bildir
Haberler
Söz Konusu Mizah Olunca Herkesin Mutlaka Karşılaştığı 11 Tip

etiket Söz Konusu Mizah Olunca Herkesin Mutlaka Karşılaştığı 11 Tip

Öykü Parlak
26.04.2016 - 21:03

Her arkadaş ortamında, grubun neşesi olan, herkesi gülmekten kırıp geçiren bir arkadaş vardır fakat birazdan anlatacağım tipler kesinlikle o grubun neşesi olan kişi değil. Kendisi öyle sanıyor olabilir ama kesinlikle değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yabancı kültür aşığı mizahşör

Üzerinde İngilizce bir kelime yazıyorsa, paylaşmayacağı görsel yoktur. Sürekli yerli mizahı yerden yere vurup yabancı mizah sitelerini över. ADAMLAR YAPIYO ABİ YAAA en belirgin cümlesidir. Beğendiği şeyin aynısını Türkçe yazıp ona gösterseniz kesinlikle beğenmeyecektir. Çünkü 9gag, 4chan, Reddit gibi siteler onun kutsalıdır. Bu sitelere güldüğü kadar hiçbir şeye gülmüyordur.

2. Soğuk esprilerin bağımlısı mizahşör

İğrenç espriler bu arkadaştan sorulur. Girişinde 'evcil hayvanlar giremez' yazan mekanın önünde arkadaşına KANKA SEN DIŞARDA BEKLE O ZAMAN AHAHA şakasını hiç bıkmadan, usanmadan, her gün yapabilir. 'Adamın biri varmış ikinci dönem düzeltmiş' şakasına karnı çatlayana kadar güler. Bu arkadaşın en güzel özelliği ise siz hiç gülmeseniz bile sürekli bu şakaları yapması ve kendi kendine gülmesidir. Asla yaşlanmaz. Siz de sinirleriniz bozulduğu için bir süre sonra ona gülmeye başlarsınız.

3. Fıkraya gönül vermiş gelenekselci mizahşör

Haftaya başlarken, haftayı bitirirken, öğle yemeğine çıktığında, dini ve milli

bayramlarda, sıradan bir günde mutlaka fıkra paylaşır. 'O zaman biraz da gülelim : ))' yazarak paylaştığı ama kimsenin gülmediği en az 350 fıkra paylaşmıştır. Ortamlarda konu fıkraya gelse de hemen bir tane anlatsam diye yanıp tutuşur. Bunun için özel araştırmalar yapar. Fıkraları konularına göre kafasında gruplar ama sonuç ne yazık ki bu olur:

Fıkrasına Gülünmeyen Adam

4. Video görünce gözlerinde kalp çıkan mizahşör

Her türlü kedi, köpek, bebek, kuş, kaplan videosunu ezbere bilir. Naber nasıl gidiyor faslını geçer geçmez YA ŞU KEDİNİN BURNUNU ISIRAN BEBEĞİN VİDEOSUNU İZLEDİN Mİ diye girer lafa. Sonrası zaten sizin için kaçınılmaz sonun başlangıcıdır. O andan itibaren size 150 video izletip, siz izlerken de yüzünüze bakarak vereceğiniz tepkileri takip edecektir. Çok gülmezseniz SEN NE ANLARSIN YA DUR BAK BİR DE ŞU VAR deyip başka videoya geçer. Asla ama asla vazgeçmez.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Aynısı benim kaynımda var tipi mizahşör

O an ortamdaki konu ne olursa olsun, mutlaka onun da o olayı yaşayan bir arkadaşı vardır. Kolunuzu kırarsınız, onun da bir arkadaşı kolunu aynı böyle kırmıştır. Otobüste acayip bir kavga çıkmıştır ortalık karışmıştır, anlatırsınız mutlaka onun da aynı olayı yaşamış bir tanıdığı vardır. Çölde kutup ayısı gördüm beni kovaladı sonra kaçarken bir baktım buz gölüne düşmüşüm. Yüzdüm yüzdüm tam ayıdan kurtuldum derken karşıma timsah çıktı elimi ısırdı dersiniz ve emin olun bu olay mutlaka onun da bir tanıdığının başına gelmiştir.

6. Memnuniyetsiz emekli albay tipi mizahşör

Bu insanları güldürmek mümkün değildir. İçlerindeki somurtkanlık ve mutsuzluk tüm hayatlarına yansımıştır. Hiçbir şeyi beğenmedikleri gibi bir de sizin enerjinizi düşürürler. 'Bu ne şimdi buna mı gülüyorsunuz, bu filmin neresi

komik' diyerek her şeyden şikayet eder. Hayatı boyunca tek bir şaka tek bir gülücük göremezsiniz ondan. Bu dünyadaki yegane görevi bir şeylerden şikayet etmektir.

7. Çağımıza ayak uyduramayan Fred Çakmaktaş tipi mizahşör

En üzücü grup bunlar. Olayları daima geriden takip ederler. Sizin 6 ay önce gülüp artık sıkıldığınız olayları o daha yeni öğrenmiştir. Gelip büyük bir heyecanla size anlatır 'ahahahah ya çok komik değil mi' der. Siz de 'eve modem mi bağlattın hayırlı olsun' dersiniz ama o, o şakayı da anlamaz (muhtemelen 8 ay sonra falan anlayacaktır) Yani şimdi bu tiplere kızsan kızamazsın, dalga geçemezsin, yazık. Ne yapalım öyle kabul edelim onları da.

8. Cem Yılmaz şakalarını damardan alan mizahşör

Bunlardan bizim ülkede 1 milyon tane falan vardır herhalde. Cem Yılmaz bence de inanılmaz komik bir adam ama sen gün içinde 65 kez onun şakalarını yaparsan bu iş yürümez. Günaydın diyorsun. 'Bil bakalım kadınlar neden sünnetçi olmaz?' diyor heyecanla. Sanki o şakayı 950.kez duymuyormuşsun gibi 'neden' diye sorarsın. O da 'çünkü kadınlar bindiği dalı kesmez ahahahahahahahaah' der ve yaklaşık beş dakika buna güler. Sadece kendisi güler ama.

9. Karikatür makinesi mizahşör

İlginç hafızalarıyla beni çok korkutan bu tipler de oldukça tehlikeli bir mizahşör

grubu. Günaydın deseniz 'aa bak dur günaydınla ilgili bir karikatür var ölürsün

gülmekten, ya geçen gün bir karikatür gördüm inanır mısın tam 4 saat güldüm

bak sana da göstereyim' der. Özel günlerde, bayramlarda mutlaka konuyla alakalı karikatür paylaşır. Birisine gönderme yapacağı zaman karikatür paylaşır. Terk edilince karikatür paylaşır. Karikatür onun yaşama sebebidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Herkesle dalga geçen troll mizahşör

Bunlar genelde takım halinde çalışır. Minimum iki kişiden oluşur ve tek başlarınayken etkisizlerdir. İşleri güçleri, insanlarla dalga geçmek, abartılı kahkahalar atmak ve insanlarla uğraşmaktır. En belirgin hareketleri, yaptıkları saçma şakalardan sonra ÇAK Bİ BEŞLİK deyip manasızca ve saatlerce gülmeleridir.

11. Taklitler aslını yaşatır cümlesindeki taklit bile olamayan kopyacı mizahşör

İşte asıl büyük tehlike. Ortamda 3 dakikalık bir sessizlik olduğu an, hemen bir ünlünün taklidini yaparak bir şey söyler. Sonra tüm arkadaş grubunun kahkahalarla gülüp 'yaaa bi daha yap' demesini bekler ama kimse gülmemiştir. Nezaketen gülümseyen biriyle göz temasını kurar ve 'tamam madem çok ısrar ettiniz hadi bir tane daha yapayım' der. Bu tiplerle sakın göz teması kurmayın. Göz teması kurduktan sonra kaçma şansınız kalmaz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
314
168
62
23
21
13
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uğur Birik

12-Din ile dalga geçip komik olduğunu sanan haysiyetsizler

Nikola Tesla

Sağlam Troll'sun sevmeye başladım seni

jon targaryen

o değilde mizah yapan bütün insanları yerden yere vurmussun ne istiyorsun anlamadımki gülmek için sadece cem yılmaz ı ata demirer i mi izleyelim

chicharito

9. Karikatür makinesi mizahşör - O zaman Dans

Samet Muric

Renk