Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medyada Verdiğin Tepkilere Göre Senin Kişiliğini Tahmin Edeceğiz!

etiket Sosyal Medyada Verdiğin Tepkilere Göre Senin Kişiliğini Tahmin Edeceğiz!

Sosyal medyadaki hareketlerinizin aslında sizin karakteriniz hakkında bize çok şey anlattığını biliyor muydunuz? İşte bu test ile size bunu kanıtlayacağız!

1. Öncelikle şunu öğrenelim: Sosyal medyayı aktif olarak kullanır mısın?

2. Başlayalım. Diyelim ki kız kardeşin(yoksa da varmış gibi düşün) Facebook'ta şunu paylaştı: "Bebeğim ilk kakasını yaptı 😍". Tepkini alalım?

3. İş arkadaşın günde neredeyse en az beş kez kedisinin fotoğrafını paylaşıyor: Tepkini alalım?

4. En yakın arkadaşın az önce şunu yazmış: "Bugün daha da kötü gidemez zannediyordum!" Tepkini alalım?

5. Eski lise arkadaşın Facebook'a "Çooook sıkıldım.s" yazmış. Tepkini alalım?

6. Patronun az önce öğle yemeğini paylaşmış. Tepkini alalım?

7. Annen doğum gününde senin küçüklük fotoğrafını paylaşıp "Yavrum benim iyi ki doğurmuşum seni, kurban olurum sana!" yazmış. Tepkini alalım?

8. Çok eski bir iş arkadaşın Facebook'ta yeni doğmuş ve çirkin bebeğinin fotoğrafını paylaşarak şunu yazmış: "Babasının güzeller güzeli meleği!" Tepkini alalım?

9. İlkokul arkadaşın kendi nişanının fotoğrafını paylaşmış: Tepkini alalım?

10. Eskiden birlikte gecelere aktığın arkadaşın bir içki fotoğrafı paylaşıp şunu yazmış: "Dibini göreceğiz!" Tepkini alalım?

11. Son olarak çok da yakın olmadığın bir arkadaşın Facebook'a şunu yazmış: "Paris'e gidiyorum, güzel restoran önerilerinizi bekliyorum 😊" Tepkini alalım?

Sahtekarlık avcısısın sen!

Sahtekarlık ve yapmacıklık hiç kuşkusuz senin bu hayatta en çok nefret ettiğin şey! Bu yüzden de sosyal medyada hayatını sanki mükemmelmiş, cennette yaşıyormuş gibi gösterip gösteriş yapan insanlardan kelimenin tam anlamıyla tiksiniyorsun! Ayrıca sen insanlarla mutluluğunu ve keyifli anlarını sosyal ve sanal hayat yerine 'gerçek' hayatta paylaşmayı tercih ediyorsun. Bu yüzden de içinde yaşadığımız çağ senin için son derece rahatsız edici. Görmezlikten gel ve içinden geldiği gibi yaşamaya devam et sen güzel insan! Doğru olan sensin, onlar değil!

İçin dışın bir senin!

Sen gerçek hayatta nasılsan sosyal medyada da aynen öylesin: Yani için dışın hem gerçek hayatta hem de sosyal medyada bir! İçinden geçen bir şeyi söylemekten asla çekinmez, kim ne der diye düşünmez çat diye söylersin. Ayrıca kimseye kendini beğendirmek, bir sürü yorum ve beğeni almak için kendini kasmazsın. Diğer yandan seni rahatsız eden kişi her kim olursa olsun anında 'arkadaşlıktan çıkarır' ve bunu yaparken de hiç tereddüt etmezsin. Aslında herkes senin gibi olmalı; tamamen gerçek olmalı!

Kalbin senin rehberin!

Sen daima kalbinden geçenlere göre hareket eden ve daima kalbini dinleyen bir insansın. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde bu durum sosyal medyada da aynen böyle! Daima içinden geçenleri yazıyor, paylaşıyor ve yapıyorsun. Kimse beğenmezse, hoşuna gitmezse diye bir saniye bile düşünmüyorsun ayrıca. Kimsenin seni şekillendirmesine izin vermiyor, kalbin ne derse onu yapıyorsun!

Güneş ışığı gibisin!

Sen, etrafındakilerin hayatlarını aydınlatan güneş ışıkları gibisin adeta! Pozitifsin, neşelisin ve her şeyden önemlisi samimisin! İçindeki güzel enerjiyi ve neşeyi etrafındakilere saçmaktan asla geri tutmuyorsun kendini. Bunu hem gerçek hayatta hem de sosyal medyada çok güzel bir şekilde yapıyorsun. İnsanların mutluluklarına ortak olmayı, onları içten ve samimi sözlerinle mutlu etmeyi, yeri geldiğinde de cesaret verici ve umut dolu cümlelerinle onların moralini düzeltmeyi her seferinde başarıyorsun. Hayat, senin gibi insanlarla daha güzel ey güzel insan!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
287
113
69
35
10
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Oğuzcan Hadim

son soru için "siktir git" seçeneğini koyabilir misiniz?

Gizem Yenikler

İçin dışın bir senin!

Merve Ceylan

İçi dışı bir diyor ve evet öyleyim😏