Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medya Kullanımına Göre Zeka Tipini Söylüyoruz

etiket Sosyal Medya Kullanımına Göre Zeka Tipini Söylüyoruz

Sosyal medyayı nasıl kullandığın senin zeka tipin hakkında inanılmaz ipuçları veriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz. Sosyal medyayı kullanım sıklığın nasıl?

2. Nasıl bir Facebook kullanıcısısın?

3. Peki, Twitter'la aran nasıl?

4. Nasıl bir Instagram kullanıcısı olduğunu öğrenelim şimdi de.

5. Sence hangi Instagram logosu daha şık?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Snapchat kullanıyor musun?

7. Geldik son soruya. Sana göre sosyal medyanın en kötü özelliği ne?

Sayısal zekaya sahipsin!

Sayısal zekaya sahipsin!

Sosyal medya kullanımına göre sen sayısal zekaya sahipsin. Sayılara karşı büyük ilgi duyuyorsun ve bu ucu bucağı olmadan dünya senin dikkatini çekiyor. Matematiğin sadece sayılar ve sembollerden ibaret olmadığının farkındasın. Çünkü günlük hayatımızda yaptığımız basit hesaplardan bindiğimiz araçlara, oturduğumuz evlerden şu an bu metni çözdüğün cihaza kadar her şey matematiğin, hesaplamanın eseri. Sayısal zekaya sahip biri olarak bunların farkında olman seni sayılara, sembollere daha da fazla bağlıyor.

Sözel zekaya sahipsin!

Sözel zekaya sahipsin!

Sosyal medya kullanımına göre sen sözel zekaya sahipsin. Basit seslerin birleşerek oluşturduğu kombinasyonların istediğimiz her şeyi ifade etmesi, en güzel romanları, filmleri kaleme dökmesi, o sözlerin savaşları, barışmaları başlatması çok ilginç değil mi? Sen de sözel zekaya sahip biri olarak kelimelerin sihirli olduklarını düşünüyorsun. Bu da seni sosyal medyada kullandığı dile önem veren, kelimelerini, üslubunu çok iyi seçen bir kullanıcı yapıyor.

Görsel zekaya sahipsin!

Görsel zekaya sahipsin!

Sosyal medya kullanımına göre sen görsel zekaya sahipsin. Gördüğün bir yüzü, fotoğrafı hatta bir manzarayı kolay kolay unutmuyorsun. Adeta bilgisayara görsel kaydeder gibi hafızana atıyorsun. Sana göre güzel ve anlamlı bir görsel onlarca şarkının binlerce kelimenin anlatamadığını bir karede ifade edebiliyor. Bu yüzden başkalarının paylaşımlarını beğenirken bile seçici davranıyorsun. Doğal olarak bu da sosyal medya kullanmana da yansıyor.

Bedensel zekaya sahipsin!

Bedensel zekaya sahipsin!

Sosyal medya kullanımına göre sen bedensel zekaya sahipsin. İnsan bedeninin sınırları seni hayrete düşürüyor. Bu yüzden rahatından feragat edip spor yapanlara, rekortmen sporculara büyük saygı duyuyorsun. Bir dans figürünü çok kolay uygulayabiliyor, zor şeyleri diğer insanlardan çok daha kolaylıkla yapabiliyorsun. Taklit yeteneğin de çok iyi. Sosyal medyaya da genelde mobil ulaşıyorsun. Çünkü bir yerde sabit durmak sana aykırı. :)

İşitsel zekaya sahipsin!

İşitsel zekaya sahipsin!

Sosyal medya kullanımına göre sen işitsel zekaya sahipsin. Müzik hayatının olmazsa olmazı. Bu yüzden bu tutkunun peşinden koşarken de sosyal medyayı sık sık kullanıyorsun. Duyduğun bir şey gördüğün bir şeye nazaran daha kolay aklında kalıyor. Hatta bir şey okurken filmlerdeki gibi yazan kişinin sesi kulağında canlanıyor.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
504
355
107
83
52
48
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uyuşuk adam

Kullandığım sosyal medya yok ona rağmen sözel zeka çıktım nasıl bu sonuca varıldı acaba?

Mehmet R

Avcı, neyin kafasını yaşıyorsun sen harbiden

miniMALİST Hanım

Hiçbir sosyal hesabim yok,ama görsel zekaya sahip çıktım ki doğru valla

abdulrahman

bu onedio testleri de ayrı bir mastürbasyon türü oldu günümüzde