Görüş Bildir
Haberler
Sophia Urista'dan Yok Artık Dedirten Hareket: Konserde Hayranının Yüzüne İşedi!

Sophia Urista'dan Yok Artık Dedirten Hareket: Konserde Hayranının Yüzüne İşedi!

ABD'nin Florida eyaletinin Daytona kentinde 11-14 Kasım aralığında düzenlenen Rockville Festivali 'ilginç' kelimesinin az kalacağı görüntülere sahne oldu.  Brass Against grubunun solisti Sophia Urista, sahnenin orta yerinde hayranının yüzüne işedi. Yaşanan inanılmaz olayın görüntüleri ve detayları haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD'de Rockville Festivali'nde sahne alan 'Brass Against' adlı rock grubunun konserinin izleyicileri belki de hayatlarında görmedikleri anlara şahit oldu.

Sophia Urista Hayranının Yüzüne İşedi

Sophia Urista Hayranının Yüzüne İşedi

Brass Against grubu 'Wake up' şarkısını seslendirirken 36 yaşındaki grubun solisti Sophia Urista pantolonunu indirerek sahneye çıkan hayranının yüzüne işedi. Dinleyicilerin ve grup adeta şok içerisinde olanları izledi.

Brass Against Grubundan İlk Açıklama

Brass Against Grubundan İlk Açıklama

Yaşanan olay sonrasında Brass Against grubu; ' yaşananlar karşısında kendilerinin de oldukça şaşırdıklarını, bundan sonraki konserlerde bir daha yaşanmayacağı' açıklamasını yaptılar.

36 yaşındaki Sophia Urista,  tarafından henüz bir açıklama yayınlanmadı.  Ünlü solist 'The Voice' yarışmasında tanınmıştı. Fitness eğitmeni olan kız arkadaşı Jess King'e Eylül 2020'de yaptığı evlilik teklifiyle çok konuşulmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın