Görüş Bildir
Haberler
Sony, PS4’e Uyarlanacak Oyun Önerilerinizi Bekliyor

Sony, PS4’e Uyarlanacak Oyun Önerilerinizi Bekliyor

Batuhan
18.12.2015 - 10:08

Aralık ayı başlarında Grand Theft Auto: San Andreas ve Grand Theft Auto III ‘ün de bulunduğu birkaç PlayStation 2 oyununu PS4’e uyarlayan Sony , başka oyun uyarlamaları için oyun tutkunlarının önerilerini bekliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

PlayStation’dan Dave Thach ‘ın kendi Twitter hesabından yaptığı duyuruya göre oyunseverler, #ps2ps4 etiketini kullanarak PS4’e gelmesini istedikleri PS2 oyunlarını tweet’leyebilir.

Elbette yapılan oyun isteklerinin PS4’e yüzde yüz uyarlanması gibi bir durum söz konusu değil. Fakat daha önceden CEO Shuhei Yoshida ‘nın ifadesine göre Sony, daha da fazla PS2 oyununu PS4’e uyarlamak için “yorulmaksızın” çalışıyor.

Geçtiğimiz ay Sony, PS2 oyunlarının PS4’te çalışması için bir emülatör üzerinde çalışıldığını duyurmuştu . Şu anda satışta olan oyunlara 15 Aralık itibarıyla PaRappa the Rapper 2 eklendi. PS2 oyunlarının PS4’e uyarlanması, PS2 disklerinin PS4’te çalışacağı anlamına gelmiyor. Bunu yerine oyunlar 1080p’ye yükseltilmiş grafikler ve Share Play’le Remote Play desteğiyle yeniden indirmeye sunuluyor.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
3
2
0
0
0
0