Görüş Bildir
Haberler
Sonbaharda Cool Gözükmenin Yolu: Deri Ceketler

Sonbaharda Cool Gözükmenin Yolu: Deri Ceketler

Makyaj.com
06.11.2015 - 10:45

Sonbahara hızlı bir giriş yapmaya ne dersin? Ünlülerin sokak stillerinde ve kırmızı halı kıyafetlerindeki en cool detay nedir diye sorarsan, kuşkusuz deri ceketler deriz! Deri ceketleri, hemen hemen her kıyafetinle kombinleyebilirsin. Seni hem soğuktan koruyup hem de bu kadar modern gösteren daha iyi bir parça düşünemiyoruz. Şimdi nasıl kombinlenlemen gerektiğini öğrenme zamanı!

Gündüz stili

Deri ceketleri, okula veya işe giderken günlük kıyafetlerinde rahatlıkla kombinleyebilirsin. Gigi Hadid veMegan Fox'un favori parçalarından biri olan deri ceketler, spor kıyafetleri tamamlamanın en cool yolu. Özellikle maskülen detaylardan hoşlanıyorsan, çivi detayları olan ceketleri deneyebilirsin. Bu tarz ceketleri gümüş zincirli çantalar ve büyük çerçeveli güneş gözlükleri ile tamamlayabilirsin. Makyaj stiline gelince, günlük stilinde abartılı makyajlar yerine cool ve taze makyaj tarzları tercih etmelisin.Kırmızı ruj ve maskara ikilisine ne dersin?

Davet kombini

Deri ceketleri sadece günlük stilinde değil, özel davetlerde de giyebilirsin! Nasıl mı? Sienna Miller'ın kırmızı halıda giydiği uzun beyaz elbisesi ve çivi detaylı deri ceketini hatırlamayan var mı? Sen de abiye kıyaftlerini deri ceketinle kombinleyip şık ve modern bir görünüm oluşturabilirsin. Burada önemli olan senin hayal gücün ve ne kadar cesur olduğun! Makyaj stiline gelince, özel davetlere giderken, makyajında baskın ve iddialı detaylara ihtiyacın olabilir. Bu sezonun son trendi mavi dumanlı göz makyajı veya turuncu dudaklara bir göz atmalısın.

Sıra sende!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
124
49
20
11
11
9
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deniz Şahin

öne lan tövbe tövbe

Kafa Sesi

Deri ceketi Erkek giyse serseri kız giyse motor gözüyle bakılır.Yine siz bilirsiniz.

Pasif Kullanıcı

Deri ceket yaptırırsam bol zımbalı ve bol dikenli yaptırıp öyle çıkacam dışarıya. :P